рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чарівниці - грати онлайн безкоштовно!

Опубликовано: 05.11.2018


Дівчатка стають новими сторожницями, і кожна контролює одну зі стихій - воду, вогонь, землю і повітря. Тут і почалися незвичайні захоплюючі пригоди дівчаток-сторожниць. Пройти всі пригоди разом з дівчатками в іграх про дівчат-сторожниць, ви можете в іграх про Чарівниць.

Оберегом і зброєю Сторожниць є талісман Серце Кондракара. Воно може приймати різні форми і виглядає як кулон, наділений чарівною силою. Серце дає дівчаткам чарівну силу, сприяє в боротьбі зі злими силами, і бореться з Завісою. Всі, хто використовують Серце, залишають у ньому частину себе і своєї тіні, серце може після давати рекомендації та радити іншим своїм новим господарям.

Сюжет протікає в чарівному вимірі Меридіан. Як годиться, влада в усьому вимірі окупована Фобосом, злим чарівником, молода спадкоємиця в бігах, народ страждає. Еліон, принцеса спадкоємиця, дочка Меридіани, яка була останньою визнаною королевою за законом, якийсь час живе на планеті Земля. А саме, у місті Хитерфильд, дівчинка ходить в школу і не знає, про те, звідки вона родом. Але піддані зробили все, щоб дівчинка Еліон все ж зрозуміла своє призначення. Вони послали їй подруг, які крім дружній місії є і ще Сторожницями Завіси. Саме вони захищають світ від нападів Фобоса, спраглого до влади. Дівчинка Еліон стала учасницею суспільства Сторожниць. І починає активно боротися, щоб повернути свій престол. Пройти всі випробування, боротьбу, яскраві пригоди можна з дівчатками Сторожницями в іграх про Чарівниць.

Дуже веселий мультиплікаційний серіал дарує безліч хороших і позитивних емоцій. В іграх про Чарівниць ви можете по-справжньому поринути у казку.


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com