рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пластикові вікна в будівництві заміських будинків

  1. КРИТЕРІЇ ВИБОРУ ПЛАСТИКОВИХ ВІКОН ДЛЯ ГОТОВОГО ЗАМІСЬКОГО БУДИНКУ
  2. ПОЗИТИВНІ СТОРОНИ ПЛАСТИКОВИХ ВІКОН ПРИ БУДІВНИЦТВІ КОТЕДЖУ ПІД КЛЮЧ
  3. НЕДОЛІКИ ВІКОН ІЗ ПВХ ПРИ БУДІВНИЦТВІ заміських будинків
  4. Також корисні матеріали по темі:

На цей фактор не в останню чергу впливають вікна, які встановлені у вашому домі. До того ж, гармонійно підібрані вікна і є одним з відповідей на питання, як красиво побудувати будинок для своєї родини.
У зв'язку з цим ще на стадії розробки навіть недорогого проекту одноповерхового будинку потрібно спроектувати, які вікна будуть в ньому. Варто взяти до уваги, що пластикові вікна для приватного будинку істотно відрізняються від тих, які монтують в міських квартирах.

недорогого проекту одноповерхового будинку

КРИТЕРІЇ ВИБОРУ ПЛАСТИКОВИХ ВІКОН ДЛЯ ГОТОВОГО ЗАМІСЬКОГО БУДИНКУ

Незалежно від того, будуєте ви дачний будинок 6х6 з мансардою для літнього відпочинку або постійного місця проживання розкішний 2х поверховий будинок з мансардою підбирати пластикові вікна потрібно відповідно до визначених критеріїв.
Головна умова конструкції при будівництві заміських будинків - це їх протизламність. Сучасний ринок пластикових вікон пропонує різноманітні захисні плівки, якими обклеюють склопакети або вибирають спеціальне скло, що володіє протиударними властивостями.
В обов'язковому порядку обрані склопакети повинні зберігати тепло, так як це одне з основних умов в приватному будинку. У зв'язку з цим краще вибирати максимально енергозберігаючий варіант, які виготовляють із застосуванням спеціальних технологій. Найбільш ефективно допоможе зберегти тепло і кількість камер, чим їх більше, тим краще.
Не остання роль відводиться і красі обраних вікон вони повинні максимально гармонійно вписуватися в стиль будинку. Наприклад, для будинку з мансардою та з еркером потрібно підбирати ще й ті, які підходять за формою, щоб максимально ефективно пропускати світло в приміщення. Це можливо завдяки стрімкому зростанню сучасних технологій. Надати естетичність і якусь родзинку можна за допомогою спеціальної плівки, вітражних візерунків і стильних штор.

ПОЗИТИВНІ СТОРОНИ ПЛАСТИКОВИХ ВІКОН ПРИ БУДІВНИЦТВІ КОТЕДЖУ ПІД КЛЮЧ

Безперечно, в заміському будівництві котеджів під ключ пластикові вікна займають лідируючі позиції. Їх перевага очевидно, а саме забезпечення високої герметичності, завдяки цьому в будинок не проникає сторонній шум і пил. В процесі експлуатації вікна з ПВХ не потребують додаткового догляду і зберігають свій естетичний вигляд протягом усього періоду. Взимку їх не потрібно утеплювати.
Доглядати за вікнами з пластика зовсім просто. Вони завжди комплектуються москітні сітки, які перешкоджають проникненню комах в будинок. Це особливо актуально для дачного будинку 6х6 з мансардою. Варто виділити і безперечну зручність відкривання ПВХ вікон, а саме можна відкрити його в будь-якій площині.
Пластикові вікна можуть бути виконані в різній колірній гамі, що дозволяє їх навіть успішно застосовувати в готових проектах дерев'яних будинків, так як вони гармонійно зможуть вписатися в дизайн. Вікна мають чималий термін служби, який обчислюється в кількох десятках років.

НЕДОЛІКИ ВІКОН ІЗ ПВХ ПРИ БУДІВНИЦТВІ заміських будинків

Як і всі конструкції пластикові вікна мають свої негативні сторони, про які потрібно знати, перш ніж їх використовувати при будівництві заміських будинків.
1. Складнощі в підтримку необхідного рівня вологості. Досить часто в приміщення створюється парниковий ефект.
2. Вікна з ПВХ практично не підлягають ремонту. У разі будь-якого дефекту потрібно буде змінити повністю раму.
3. Віконні рами, що виготовлені з полівінілхлориду при температурних змінах змінюють свої фізичні параметри. При високих температурах вони досить сильно розширюються, а при морозі - стискаються. Це факт знижує їх якісні характеристики.
4. Висока електростатічность вікон, через яку рами притягують пил і досить швидко забруднюються.
Підводячи підсумки вищесказаного можна сказати, що при будівництві приватного будинку під ключ пластикові вікна відмінне рішення, так як при максимальній кількості достоїнств вони володіють мінімумом недоліків.

Також корисні матеріали по темі:

Починаємо підготовку будівництва котеджу під ключ
Вдалий вибір готових проектів будинків - запорука комфортного будівництва
Вибір технології для будівництва приватного будинку
Будівництво готових проектів одноповерхового будинку з газобетону
Будинок під ключ

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com