рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Металокерамічна коронка на зуби [ціна Київ] ЛюміДент | Металокераміка стоматологія скільки коштує

  1. Що таке металокерамічна коронка? Це зубний протез, який одягається на зуб і складається з двох частин:...
  2. Металокерамічні коронки щодо довговічні, необхідно дотримуватися дуже простих правил
  3. Недоліки металокерамічних коронок

Що таке металокерамічна коронка?

Це зубний протез, який одягається на зуб і складається з двох частин: 1) Внутрішньої - металевий ковпачок з кобальто-хромового справа. Одягається на обпіленний зубної стовпчик (куксу). 2) Зовнішньої - керамічного покриття, що імітує середній і зовнішні зубні тканини - дентин і емаль.

Внутрішній і зовнішній шари пов'язані між собою хімічним зв'язком, яка утворюється при їх температурній обробці в спеціальних зуботехнічних печах.

Раніше вони були одним з найпопулярніших в Києві видів незнімного протезування: керамічне покриття близько за своїми фізико-механічними властивостями до здорової зубної емалі.

До сьогоднішнього дня металокерамічні коронки мають деяку популярність, особливо стоматологічних клініках економ-класу, а також в місцях, віддалених від великих міст, завдяки отриманню оптимальної естетики за економною ціною.

Металокераміка зубів має хорошу функціональність і зовні досить добре імітують здорові зубні тканини.

Переваги металокераміки зубів

  • Схожість за зовнішнім виглядом з природними зубами;
  • Хороша стійкість при пережовуванні їжі;
  • Достатня гігієнічність - на кераміці не скупчується наліт, погано розмножуються мікроорганізми;
  • Вона довговічніша в порівнянні з пластмасовим покриттям;
  • Найдоступніша ціна, через невисоку вартість витратних матеріалів.

Схожість за зовнішнім виглядом з природними зубами;   Хороша стійкість при пережовуванні їжі;   Достатня гігієнічність - на кераміці не скупчується наліт, погано розмножуються мікроорганізми;   Вона довговічніша в порівнянні з пластмасовим покриттям;   Найдоступніша ціна, через невисоку вартість витратних матеріалів

Етапи виготовлення:

1) Якщо зубні тканини сильно зруйновані - лікар стоматолог терапевт пломбує кореневі канали, і виготовляє литі металеві або скловолоконні штифти. Штифти фіксуються на цемент своїми відростками в кореневі канали. Вони служать опорою для майбутніх зубних протезів. Якщо не сильно зруйновані - немає необхідності видаляти з них нерви.

Сучасні високошвидкісні турбінні наконечники і системи охолодження дають можливість обробляти зубні тканини без пошкодження зубних нервово-судинних пучків.

Потім йде обробка зубних тканин до додання їм виду стовпчиків у вигляді усіченого конуса. Формується уступ під рівнем ясна, для правильної посадки протезів.

2) Зняття відбитків для отримання тимчасових пластмасових коронок, які фіксуються на оброблені зубчики. Тимчасові конструкції перешкоджають реакції на подразники, дозволяють повноцінно пережовувати їжу і підтримують естетику при розмові і посмішці.

3) Отримання цифрових відбитків і початок виробництва постійних протезів. У клініках Люми-Дент в Києві з успіхом використовують спеціальний сканер, що дозволяє отримати так званий "цифровий" відбиток, минаючи приміщення звичайної відбитковою маси в рот пацієнта.

Така технологія набагато швидше, точніше, і комфортніше для клієнта дозволяє отримати всю необхідну інформацію для виробництва тимчасових і майбутніх постійних зубних конструкцій.

4) Отриманий цифровий файл дозволяє прямо в нашій клініці на 3-D принтері надрукувати тимчасові пластмасові конструкції. Їх відразу в той же відвідування встановлюють за допомогою тимчасового цементу.

У перерві між відвідинами наші пацієнти отримують високу естетику і можливість пережовувати їжу такими тимчасовими естетичними конструкціями.

5) Доктор приміряє готовий металевий каркас з уже нанесеною керамічною масою в роті пацієнта. Нові протези прірабативаются по прикусу, оцінюється точність їх посадки.

Проводиться оцінка кольору протезів і даються вказівки техніку для підфарбовування їх спеціальними фарбами. Таким чином, майбутній металокераміці зубів надається максимальна природність.

6) Готові протези фіксуються за допомогою цементують матеріалів.

Металокерамічні коронки щодо довговічні, необхідно дотримуватися дуже простих правил

  1. Підтримувати регулярний гігієну порожнини рота. Необхідно двічі в день проводити гігієнічну чистку порожнини рота, вранці і ввечері після їжі.
  2. Уникати вживати дуже гарячу їжу відразу після холодної, і навпаки. Швидка різниця температур може викликати порушення зв'язку керамічного покриття з металевим ковпачком. В результаті може статися скол кераміки.
  3. Металокераміка зубів може розжовувати будь-яку нормальну їжу, проте необхідно припинити кусати і розгризати надмірно тверду їжу - козинаки, льодяники, кісточки фруктів і ін. Подібні предмети можуть також зашкодити і здорову емаль.

Скільки коштують Металокерамічні коронки?

Ціна в Люми-Дент

Вартість металокерамічних коронок представлена ​​на сторінці " ціни ".

Відгуки наших клієнтів з Києва можна побачити на сторінці "Відгуки".

Фото робіт докторів клінік Люми-Дент можна побачити в розділі "Наші роботи".

Однак на сьогоднішній день металокераміка зубів не задовольняє сучасним вимогам по естетиці, довговічності, безпеки для організму.

Недоліки металокерамічних коронок

  • Так як на краї такого протеза видно ободок металевого опорного ковпачка - потрібно занурювати його край під ясна, що викликає хронічний гінгівіт (посиніння ясна, кровоточивість). Інші види керамічних конструкцій не занурюються під ясенний край, тому вони набагато безпечніші для ясна.

Інші види керамічних конструкцій не занурюються під ясенний край, тому вони набагато безпечніші для ясна

  • Необхідність сошліфовиванія великого обсягу зубних тканин - визначається мінімальною товщиною стінок металокерамічної коронки. Сошліфовиваніє під неї становить від 1-2,5 мм. Це пов'язано з наявністю металевого каркаса в коронці. А під безметалеві конструкції на основі діоксиду цирконію - потрібно всього 0,4 -1,5мм (див. Фото)

Фото)

  • Металокераміка зубів поступається по естетичності безметалове конструкцій (цельнокерамических, на оксиді цирконію) . Через металевого внутрішнього каркаса - у цих протезів не вдається досягти повністю натуральної природної прозорості, яка присутня у справжніх зубів.
  • Необхідність депульпірованія (видалення нерва) - в більшості випадків - через великий обсяг сошлифовки твердих тканин створюються умови, при яких можливий термічний опік пульпи зуба і її загибель. Часом загибель пульпи і розвиток запалення розвивається не відразу, а через тривалий час після фіксації короночкі. Це може зажадати її зняття, переліковування каналів коренів, і відповідно веде до необхідності повторного протезування.
  • Зчеплення керамічного покриття з металевим ковпачком не здатне досить довго витримувати перепади температур, надмірну жувальну навантаження, наприклад, і клієнтів, які страждають підвищеною стираемостью зубів і бруксизмом. Досить часто відбуваються відколи кераміки, через що роботу необхідно повністю переробляти. Це в свою чергу тягне за собою невдоволення клієнтів, і великі обсяги гарантійних переробок робіт за рахунок клініки, і негарантійних переробок за рахунок клієнта, якщо пройшов 1 рік з моменту фіксації протезів на цемент.
  • У цельноцірконіевих короночек міцність становить від 700 до 1200 мПа, що виключає відколи і розломи даних конструкцій і подовжує термін експлуатації.

У цельноцірконіевих короночек міцність становить від 700 до 1200 мПа, що виключає відколи і розломи даних конструкцій і подовжує термін експлуатації

  • Наявність металевого ковпачка - крім постійного хронічного запалення ясен - в перспективі дає ускладнення з боку шлунково-кишкового тракту - розвиток поліпів шлунка і кишечника. На відміну від металокерамічних коронок, діоксид цирконію абсолютно біосумісний з організмом людини. Не викликає гальванізм і не окислюється.
  • Короночкі, накладки і вініри, виготовлені з діоксиду цирконію мають більш точне прилягання до зуба, так як виготовляються (фрезеруються) машиною з використанням цифрових технологій. Металокераміка виготовляється техніком вручну на гіпсовій моделі, в результаті, на цих етапах виникають похибки, які призводять до погіршення фіксації, естетики та термінів служби.

У зв'язку з цим, команда клінік Люми-Дент інформує своїх шановних клієнтів про наступне:

1) Як флагман української стоматології - ми повинні йти в ногу з часом, розвиватися разом з розвитком нових технологій, тим самим забезпечуючи нашим клієнтам найвищий сервіс, і виконувати всі роботи з належною якістю.

Тому ми більше не маємо морального права рекомендувати металокерамічні коронки для використання, через велику кількість їх недоліків, в порівнянні з новими сучасними протезами - фрезерованими Суцільнокерамічні і цирконієвими конструкціями.

2) Маючи свою власну новітню цифрову зуботехническую лабораторію - ми виготовляємо всі сучасні види зубних протезів самостійно.

Тому можемо запропонувати нашим шановним клієнтам більш нові і прогресивні види естетичних коронок за ціною, лише трохи дорожчий, порівняно із застарілою металокерамікою.

Дана пропозиція унікально, тому що ми по трохи більшою ціною пропонуємо Вам якісні фрезеровані цельнокерамические і цирконієві короночкі, вартість яких в інших клініках більш ніж в 2 рази дорожче металокераміки.

3) Це рішення ми прийняли з метою максимально знизити гарантійні і негарантійні ремонти, пов'язані з недосконалістю конструкції металокераміки. Також з метою профілактики впливу всіх побічних ефектів цієї конструкції на людський організм.

4) З акційною пропозицією на фрезеровані безметалеві керамічні конструкції Ви зможете ознайомитися з засланні .

5) В разі, коли клієнт наполягає на виготовленні йому саме металокераміки - ми будемо продовжувати їх виготовлення, при цьому попереджаючи клієнта про всі можливі наслідки такого рішення.

І в цьому випадку наші гарантійні зобов'язання на металокераміку зубів будуть становити не рік, а 6 місяців, з моменту здачі роботи клієнту.

І в цьому випадку наші гарантійні зобов'язання на металокераміку зубів будуть становити не рік, а 6 місяців, з моменту здачі роботи клієнту

Зведена статистика по виготовленню протезів за 2018 рік фахівцями Люми-Дент на правому та лівому березі Києва, на масиві Оболонь, Позняки, Осокорки, Харківський, Березняки, Русанівка, Дарниця, Лівобережна:

Металокерамічні тисячу двісті п'ятьдесят шість Суцільнокерамічні (безметалеві) 904 Цельноанатоміческіе з діоксиду цирконію тисячу чотиреста п'ятьдесят три Вініри 1024

Таблиця розрахунку вартості різних видів коронокВидІ етап (підготовка зуба)II етап (фіксація) Через 10-14 днів після I етапуЗагальна вартість

Набір Препарування Цифровий відбиток Вартість Набір цементировки Металокерамічна 100 710 1 180 1 860 100 660 4 610 Цирконієва "Бюджет" 100 830 1 650 4 400 100 660 7 740 Цирконієва "Бізнес" 100 830 1 650 5 440 100 660 8 780

Перелік додаткових маніпуляцій, грн.

Комп'ютерна анестезія 350 Ретракция слизової (1зуб) 130 Аплікація для зняття чутливості (за 1зуб) 190

Вибирайте кращих у своїй справі!

Запишіться на безкоштовну консультацію!

Що таке металокерамічна коронка?
Скільки коштують Металокерамічні коронки?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com