рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як почистити ps4 від пилу

Немає нічого важливішого, ніж очищення вашої PS4 від пилу, щоб вона продовжувала вас радувати день за днем. Але прийде час, і ви запитаєте, чому шумить PS 4. Адже з часом, хочете ви того чи ні, але пил накопичуватися всередині вашого вентилятора і ps4 сильно шумить під час ігор, як двигун автомобіля не молодше 1990 років.

Коли ви начнетезамечать, що ps4 гріється і шумить, це буде означати, що ваш PS4 потребує інтенсивної очищенню.

  1. Зніміть нижню кришку (на зворотному боці), яка закриває гвинти. Немає нічого важливішого, ніж очищення вашої PS4 від пилу, щоб вона продовжувала вас радувати день за днем
  2. Після зняття кришки, відкрутити 3 нижніх гвинти на задній стороні. Після того, як ви видалите ці зовнішні гвинти, ви видалите довгі фіксують гвинти на нижній частині плати, які захищають корпус.
  3. Акуратно зніміть нижню половину PS4 (ви повинні бути впевнені, що будете обережні, щоб не зламати її, так як основна панель управління знаходиться прямо там).
  4. Тут ви почнете процес очищення вашої PS 4. Очистіть всю пил, яку ви побачите на вентиляційних отворах, які ви тільки що зняли з консолі. Ви можете скористатися потоком повітря або простий тканиною.
  5. Тепер поверніться назад до консолі, добре подивіться на вентилятор і почніть прибирати пил. Постарайтеся зрозуміти, скільки тут зібралося пилу від часу останньої чистки (якщо вона була), щоб ви могли в майбутньому знати, коли знову потрібно буде чистити.
  6. Використовуйте повітряний компресор для продувки всього пилу з вентилятора. Переконайтеся, що ви не тримаєте банку горизонтально, щоб будь-яка рідина випадково не потрапила всередину консолі і не зруйнувала її. Тримайте банку повністю вертикально і обов'язково видаліть пил з усією консолі (вентилятор, кришка і будь-які інші компоненти, на яких ви можете знайти пил). НЕ НАМАГАЙТЕСЯ продути слот для дисків в передній частині консолі (де ви вставляєте свої DVD-диски). Якщо ви спробуєте вдути повітря в дисковод, він знищить його, і консоль зруйнується. Порада. Почніть обертання вентилятора, перш ніж почнете його продувати, щоб ви могли випустити всю пил назовні. Деякі люди також люблять використовувати вушні палички, щоб очистити куточки вентилятора.
  7. Спробуйте почекати близько 30 хвилин, перш ніж знову включити PS4. У малоймовірному випадку, коли у вашу консоль потрапила якась рідина, краще дати їй висохнути, а потім спробувати включити консоль для мінімального пошкодження.
  8. Як тільки ви закінчите очищення консолі, закрутіть назад гвинти і покладіть пластикову кришку назад на консоль.

Вітаємо! Ви розібрали і почистили PS 4 від пилу!

Рекомендується чистити ps4 від пилу кожні 2-3 місяці, однак, якщо ви починаєте чути шум вентилятора під час ігор, тоді приступайте до очищення.

Читайте також про рішення помилки CE-34878-0 на ps4 , Щоб бути в повній боєготовності, якщо вона у вас виникне.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com