рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Організація гардероба. Зберігання нижньої білизни

Зберігання дрібних предметів одягу, в тому числі і нижньої білизни - це часта проблема в наших будинках Зберігання дрібних предметів одягу, в тому числі і нижньої білизни - це часта проблема в наших будинках.

Красиву білизну - це відмінно, жінка в ньому почувається Королевою. І часто хочеться, щоб воно і красиво зберігалося, а не тільки носилося, бо споглядати різнокольорову купу забавно, але не естетично. Та й знайти в ній потрібний іноді дуже непросто.

Вивчивши те, що пропонують нам магазини для зберігання нижньої білизни я прийшла до висновку, що глобально можна розбити системи зберігання на дві. Перша має на увазі зберігання речей великими «партіями» - за допомогою коробок, контейнерів, кошиків. Друга пропонує ділити систему зберігання на безліч дрібних осередків і зберігати кожен предмет окремо.

Найпростіший, функціональний і недорогий спосіб зберігання - це зберігати білизну в взуттєвих коробках, які можна обклеїти, наприклад, шпалерами. Ці коробки ставляться в ящики комода або на одежні полки. Залишається тільки виділити одну коробочку під бюстгальтери, а іншу під трусики. І вже є хороша система, при якій білизні не змішується ні з іншими речами, ні з собою. Можна виділити і третю коробку. І в ній - в тканинних / сітчастих мішечках зберігати комплекти білизни, щоб не розшукувати їх по двом коробок.

Доброю і знову ж недорогий альтернативної стануть тканинні коробки.

Доброю і знову ж недорогий альтернативної стануть тканинні коробки

Величезним плюсом таких коробочок є те, що можна мінімально морочитися з сортуванням і розкладанням білизни. На дві частини поділити, в потрібну коробочку скласти, і готово! Залишилося тільки вранці в півсні дістати з потрібною потрібне. І нічого не губиться, не розбрідається по всьому шафі, краса та й годі.

Але як бути, якщо душа просить чогось ще. Якщо хочеться мати можливість комфортного вибору і естетичного зберігання, а перспектива трохи довше розкладати речі зовсім не лякає, бо це час окупиться? Тут на допомогу приходять різноманітні органайзери з осередками. Найпростіший варіант таких органайзеров для зберігання нижньої білизни поки трохи нижче. До речі, в них також можна зберігати і шкарпетки .

Дуже добре підходить для зберігання нижньої білизни і система осередків у вигляді бджолиних сот, яка зручно ставиться в ящик комода.

Для зберігання бюстгальтерів також є окремі коробочки. Мені здається, що в таких повинно бути дуже зручно зберігати бюстики з поролоном, акуратно і точно не помнеться.

Існують також і спеціальні чохли для зберігання і перевезення бюстгальтерів Існують також і спеціальні чохли для зберігання і перевезення бюстгальтерів.

А ось і наочна демонстрація, наскільки естетичніше і зручніше стає зберігати білизну при використанні осередків-роздільників А ось і наочна демонстрація, наскільки естетичніше і зручніше стає зберігати білизну при використанні осередків-роздільників.

Існують і системи зберігання на вішалках Існують і системи зберігання на вішалках. Наприклад, ось так:

Але особисто мені в коробочках подобається більше. Тим більше, що при зберіганні в коробках їх можна перекладати саше (сухими духами) з різними запахами. Подібні саше можна зробити і самим, пошивши мішечок і наповнивши його травами з улюбленим запахом.

Легких вам домашніх справ і порядку в будинку Легких вам домашніх справ і порядку в будинку! )

Цікаві статті:

Якщо хочеться мати можливість комфортного вибору і естетичного зберігання, а перспектива трохи довше розкладати речі зовсім не лякає, бо це час окупиться?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com