рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Так хун пао

Один з найбільш відомих китайських улунов - так хун пао. У перекладі - «великий червоний халат» - чай ​​середньої ферментації. З кольором все зрозуміло. Якщо так хун пао заварювати правильно, то він вийде саме червоним. Але чому червоний халат? Про походження чайного імені розповідає легенда. Монастир Тянь Синь Си зберіг запис про подію XIV століття, яке розкрило ефект цього чаю. Одного разу студен-монах отримав тепловий удар за кілька годин до іспиту на отримання чину при дворі імператора. Трапляються з ученим людом такі оказії. Ефект від чаю підняв юнака на ноги. Він витримав випробування. І отриманому їм чину якраз відповідав червоний халат. Молода людина побажав віддячити ченця, який вилікував його цим чаєм. І підніс йому великий червоний халат. Монах-буддист від подарунка відмовився. Тоді китайський чиновник віддав хвалу чайним кущах. Існує кілька легенд, але ефект да хун пао в них завжди однаковий - цілюща сила.

Існує кілька легенд, але ефект да хун пао в них завжди однаковий - цілюща сила

Виробництво «червоних халатів»

Перш ніж розкрити секрет, як заварювати так хун пао, опишемо, з чим доведеться працювати. Бурі листочки з бордовими і бірюзовими переливами - це чай Великий Червоний Халат. У них насичений солодкий смак. Якщо заварювати чай кілька разів, то його смак поступово стає м'якше. Спочатку терпкий, а після ніжний, з фруктовим присмаком. А відтінок та хун пао підходить до його легендарному назвою - бурштиновий, золотистий, темно-бордовий. Щоб отримати високоякісний та хун пао Великий Червоний Халат, потрібен виключно весняний врожай. У перші два тижні травня вручну збирають чотирилистої верхівки чайних кущів. Потім чай подвяливают природним чином. Він сушиться на відкритому повітрі або в приміщенні з хорошою вентиляцією. Листочки втрачають вологу, стають м'якими. Після їх мнуть руками і окислюють. Ферментація Великої Червоної Халата відбувається в крутиться барабані. Виділяється чайний сік, а листя насичуються киснем, що прискорює окислення і підсилює ефект да хун пао надалі. Чаїнки обсмажують в котлах, скручують уздовж. Після повторної сушки Великий Червоний Халат стає напівфабрикатом. Знову ручна робота. Тепер Великий Червоний Халат позбавляється живців.

Тепер Великий Червоний Халат позбавляється живців

За цією роботою у китайських селян провінції Фуцзянь минає літо. У фіналі утесніть чай та хун пао ефект закріплює на вугіллі. 24 години під плетеними кошиками, де лежить Великий Червоний Халат, тліють жаринки. Залишається фасування. Готовий да хун пао Великий Червоний Халат відправляється до задоволеному покупцеві. Найбільш цінується чай, зібраний з старих чайних кущів. Вважається, що користь від них більше.

Навчитися заварювати так хун пао нескладно. Розкривати та хун пао властивості вміють продавці маленьких магазинчиків. Так хун пао користь заслуговує на окрему розмову. Між іншим, оригінальний та хун пао ефект коштує шалених грошей. Рекордна да хун пао ціна - 250 $ тис. Менше ніж за 100 м Стільки коштував чай, який вручили американському президенту Р. Ніксону на початку 1970-х. Він росте лише на декількох кущах. Решта - численні «діти» материнського куща. Тому так хун пао відгуки частенько різняться. Один відчуває в ньому смак вершкового ірису і карамелі, інший каже про фруктових нотах. Але основний та хун пао ефект незмінний - спокій. Чай розслабляє, знімає стрес. Часом, та хун пао ефект називають навіть «чайним сп'янінням».

Часом, та хун пао ефект називають навіть «чайним сп'янінням»

Тут багато що залежить від його фортеці. І, безумовно, сприйняття людини. Загалом, ефект чаю та хун пао варто випробувати на собі. Важливо тільки знати, як заварювати так хун пао.

Варіантів, як заварювати так хун пао, багато. Щоб так хун пао заварювати правильно, підготуйте стандартний набір посуду. Глиняний чайник, піали, ситечко, чахай. Пропонуємо вам такий рецепт. Візьміть 150 мл води, поставте на вогонь і стежте за процесом закипання. Перекипіла вода може погубити та хун пао ефект. Побачили бульбашки на поверхні - вода готова. Нехай остигає близько хвилини. Її температура, щоб заварювати так хун пао, повинна бути порядку 95 градусів. Залийте воду в чайник, де вже чекає свого часу чай Дахунпао в розмірі чотирьох грамів. Зачекайте до десяти хвилин. Насолоджуйтесь! Особливо цінують чай Дахунпао люди творчих професій. Адже так хун пао властивості, як кажуть, повертають натхнення. Позитивний ефект чаю та хун пао - відмінний стан кровоносних судин і шлунково-кишкового тракту. Інакше розкриває та хун пао ефект наступний варіант його заварювання. На 25 л води потрібно брати один грам та хун пао Великий Червоний Халат. Спочатку так хун пао заварювати потрібно не більше хвилини. Злити. Потім заварювати так хун пао потрібно від 20 с до 1,5 хв. А в третій раз можна заварити так хун пао навіть до трьох хвилин.

А в третій раз можна заварити так хун пао навіть до трьох хвилин

Тривалість заварки впливає на так хун пао ефект. Так хун пао заварювати можна до моменту, коли листочки стануть зеленими. Це означає, що так хун пао Великий Червоний Халат віддав усе найкраще. Те, скільки разів можна заварювати так хун пао, визначає якість чаю. Якісний та хун пао ефект тримається до шести заварювань.

А ось третій спосіб, як заварювати так хун пао. Відстояну воду необхідно закип'ятити. Прогріти нею заварник. Потім покласти в нього сім грам та хун пао, ефект якого зможе розкритися краще. Зігріти чашки можна першої заваркою. Так хун пао ефект чаю ще не проявиться. Але листя позбудуться пилу. Перед тим, як заварювати так хун пао вдруге, вилийте на чайник весь перший настій. У посуді встановиться потрібна температура. Через п'ять секунд да хун пао ефект можна відчути. Розлийте напій по чашках. Використовуйте ситечко, щоб він був прозорий. А чайний осад можна потім вилити. Важливе правило, як заварювати так хун пао, - плюс 10 секунд для кожної нової заварці. В кінці церемонії обполосніть посуд. Це основні поради, як заварювати так хун пао. Ваш досвід підкаже інше.

Деякі поціновувачі рекомендують заварювати так хун пао після інших китайських чаїв. Є рецепти цікавих чайних мікст. Наприклад, з'єднати ефект да хун пао з пуером (дві чайних ложки до чотирьох). Експерименти зі смаком краще проводити самостійно і акуратно, щоб так хун пао ефект чаю не зашкодив вам. Так хун пао користь відчувається до пори до часу. І якщо випивати по десять великих кухлів в день, то ефект да хун пао Мінськ може змінити знак на негативний. Тому знайте міру. І, можливо, ви зумієте відкрити новий ефект да хун пао.

купівельний бум

Коли так хун пао Великий Червоний Халат знайшов деяку популярність, на ринку в Китаї відбулися зміни. Адже тепер бажаючих заварювати так хун пао вранці стало в рази більше. Місцева влада ухвалила рішення, що утесніть чай Дахунпао відтепер - символ місцевості Уїшань. Так хун пао властивості стали масово рекламувати. І щоб задовольнити попит на так хун пао ефект, весь утесніть улун цих місць тепер називають чай Дахунпао. В принципі, різницю між сортами, часом, не можуть встановити навіть досвідчені чайні маестро. Адже різний та хун пао ефект дає однаковий. Оскільки так хун пао властивості зберігаються і в шуйсянь і жоугуй (інших утесніть сортах). Технологія отримання однакова. Вся справа в чайному листі. Загалом не переживайте, що так хун пао ефект з оригінальних кущів ви, швидше за все, ніколи не відчуєте. Адже тут завжди є залежність від того, як заварювати так хун пао.

І все ж ось кілька порад, де знайти та хун пао в Мінську. Є ризик отримати старий да хун пао, властивості його будуть гірше. Хороший да хун пао ефект виходить з яскравих щільних листя. Перед тим як заварювати так хун пао Мінськ, перевірте, чи дотримані умови виробництва. Розітріть сухий листочок в долоні. Виходять грудки? Ефект та хун пао знизиться: сировина погано висушили. А залежалися листя перетворяться в пил. Знову нульовий та хун пао ефект! Темний з каштановими переливами та хун пао ефект чаю робить яскравим.

Повноцінно відчути та хун пао ефект з однієї чашки не вийде. Володіючи питанням, як заварювати так хун пао, спочатку ви відчуєте насичений смак. Поступово ефект да хун пао стане м'якше і придбає солодкий післясмак. Перевірити ефект чаю та хун пао на натуральність просто. Якщо заварювати так хун пао Мінськ неодноразово, то його ванільний аромат все одно повинен залишатися незмінним. А якщо ви заварювали та хун пао правильно, але на другий-третій чашці він втратив запах, то ефект чаю та хун пао отриманий штучно. Чаїнки щедро присмачили ароматизаторами і барвниками.

Серед молоді та хун пао ефект став притчею во язицех завдяки реп-хіту. В одній з пісень Баста і Гуф пропагують здоровий спосіб життя. В тому числі, пропонують замінити наркотики і алкоголь на ефект чаю та хун пао. Після початку ротації на радіо та хун пао користь забезпечила російським продавцям чималий прибуток. Так хун пао ефект чаю всерйоз зацікавив молодь. Такий ось незвичайний приклад, коли купівельний попит стихійно виріс через пісню.

Оголошено в розшук

Хороший да хун пао в Мінську краще шукати в спеціалізованих чайних магазинах. Від точки до точки його ціна відрізняється не занадто серйозно. Найбільш вигідні пропозиції в Мінську шукайте в інтернет-магазинах. Іноді покупці пишуть відгуки наступного порядку: купувати чай краще в 50-грамових пакетах, ігноруючи пропозиції ринків і гіпермаркетів. Власники маленьких магазинчиків зберігають користь та хун пао в холодильниках. Також за деякими відгуками слід уникати штучних добавок. Краще заварювати халат в чистому вигляді, без полуничного або персикового аромату. Ціна натурального червоного халата може бути трохи вище. І це розумна доплата. Однак знайти та хун пао в Мінську нескладно. Пропозицій достатньо. Так що ви обов'язково знайдете золоту середину по ціні / якості.

В да хун пао відгуках періодично говорять про деяке наркотичному впливі напою на свідомість. Наприклад, про появу почуття легкості і любові до всього світу.

Може змінюватися зір. Такий'еффект залежить від ступеня фортеці завареного чаю і його походження. Хоча деякі продавці та хун пао в Мінську відкидають такі описи. На думку професіоналів, подібні думки пов'язані з тим, що передати емоції про чай складно. Так само як описати аромат хорошого парфуму. І найправильніша та хун пао ціна - вона ж цінність - його неповторний смак, який «п'янить своєю тверезістю». Тому не чекайте різких змін у свідомості і фізичних відчуттях. Ну, крім стійкого оптимізму і гарного самопочуття. Його дарує вже дзвін чайного посуду та запах чаю. Все це разом з дружньою бесідою і є та хун пао. А взагалі, будь-який сорт халата отримує хороші відгуки. Адже у його походження така красива історія. Великий червоний халат або Та Хун пао - це сільноферментірованним оолонг. Дуже яскравий смак і аромат. Доставка по всій Білорусі. Тел. 8- (029) -920-65-19

молочний

Але чому червоний халат?
Виходять грудки?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com