рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Торт «А-ля по-киевски» - недорогий, смачний, нескладний у приготуванні і просто коханий!

Простий в приготуванні, за складом. Головне в наш час - легкий! І швидкий!

Ніжне пісочне тісто, хрустке безе, горішки - на смак цей тортик дуже нагадує «Київський».

Для тіста 200 гр борошна, 3 жовтки розтерти ложкою з 1 \ 2 скл. сах.пудри, додати 200 гр. м'якого масла або маргарину і трохи збити ложкою. Пол-пакетика розпушувача змішати з 2-ма склянками борошна, Добаль борошно за потребою. Тісто м'яке, ніжне, виходить три коржа.

Три білка збити міксером, додати в три прийоми з 3 \ 4 стак.сахара, збити до міцної піни.

Тісто розкачати діаметром 24-26 см, змастити збитими білками, посипати рубаними горіхами (склянка горіхів, волоських або арахісу, на всі три коржа).

Все це відправити в духовку. Таким способом випекти три коржа при 180 гр, до легкого кремового кольору безе. Піч потрібно при помірній темп-ре, щоб білки підсушити. Приблизно 20 хвилин, в залежності від духовки

Крем: 150 грам м'якого вершкового масла, баночка вареної згущенки. Масло збити ложкою. Додавати потроху згущене молоко, збиваючи ложкою. В кінці можна додати пару крапель ромової есенції. Якщо крем расслоился, прогрійте його трохи і збийте ложкою. Крем: 150 грам м'якого вершкового масла, баночка вареної згущенки Зібрати торт: корж, крем, корж, крем, корж. Верхній корж не змащувати. Смачного!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com