рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Тигрові креветки смажені в маслі з часником

Вчора вперше смажила тигрові креветки у вершковому маслі з часником, можу сказати тільки одне, нічого смачнішого я не їла ще в апріорі. Це неймовірне поєднання смаків морепродуктів і вершкового масла, часнику не залишить байдужим просто жодної людини. Так тигрові креветки дороге задоволення, але для цього блюда підійдуть будь-які навіть далеко не королівські креветки, відмінність тільки в тому, що мої креветки вже без голови, хоча в панцирі і їх я рекомендую вживати їх не традиційно з пивом, а з будь-яким гарніром, а також з салатом. На підготовку їх піде у вас не більше 10 хвилин, що взагалі радує. Виходить ситно і смачно так, що пальчики оближеш.

Для приготування пачки тигрових креветок знадобиться:

  • Вершкове масло -50гр.
  • Пачка тигрових креветок
  • Часник -3 зубчики
  • Лимон часточка.
  • сіль

Креветки розморожуємо. Креветки розморожуємо

Часник очищаємо, промиваємо під проточною водою. Часник очищаємо, промиваємо під проточною водою Вершкове масло розтоплюємо в сковороді на сильному вогні, видавлюємо туди часник через прес або землянку, обсмажуємо кілька секунд, закидаємо в сковороду креветки , і обсмажуємо до стану, поки вони не стануть рожевими з двох сторін. Останній етап перед подачею на стіл, необхідно скропити креветки лимонним соком. Все це займе п'ять хвилин.

Перекладаємо креветки в тарілку. Смачного.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com