рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Спечіть смачні солодощі до чаю швидко і смачно, викликавши захоплення і повагу гостей

  1. Дуже смачні сирники до чаю: швидко і смачно
  2. Ароматний маннік до чаю: швидко і смачно
  3. Солодкі булочки до чаю: швидко і смачно
  4. Традиційні оладки до чаю: швидко і смачно
  5. Шоколадний пиріг до чаю: швидко і смачно
  6. Прості мафіни до чаю: швидко і смачно

Ну хто не любить після важкого трудового дня проводити вечори в колі сім'ї за чашкою чаю? А якщо ваші близькі вважають за краще доповнити напій чимось солодким? Не завжди ж є можливість придбати випічку в магазині. Та й на смак вона значно поступається домашнім солодощів.

Що робити, якщо у вас немає часу або сил на приготування ласощів? Пити чай без солодкого? Зрозуміло, немає. Є чудовий вихід у вигляді дуже простих рецептів домашньої випічки. Що можна приготувати до чаю швидко і смачно, щоб порадувати всю сім'ю або друзів?

Дуже смачні сирники до чаю: швидко і смачно

Сирники - улюблені ласощі до чаю не тільки у дітей, але і у дорослих. Для багатьох це приємний спогад з дитинства про смачні сніданки, приготованих з любов'ю мамою або бабусею. Але ці ласощі відмінно підійдуть і в якості доповнення до вечірнього або денного чаю. До того ж, можна урізноманітнити їх смак, подаючи до столу зі сметаною, джемом, згущеним молоком або медом.

Що знадобиться для приготування сирників до чаю:

  • сир - 0,5 кг;
  • цукор - 50 гр;
  • яйце - 1 шт;
  • борошно - 200 гр;
  • ванільний цукор - за смаком.

Насамперед розітріть сир. Це необхідно, щоб сирники були повітряними. Після цього сир можна перемішати з яйцем, цукром і борошном. Борошно рекомендується просіяти, щоб уникнути утворення грудочок. Сюди ж при бажанні додається ванільний цукор. Якщо його немає - не біда, але з ним ласощі буде ще більш ароматним.

Це важливо! Всі інгредієнти потрібно добре перемішати. В результаті має вийти не дуже густе або рідке тісто. Слідкуйте, щоб воно не прилипало до рук. Якщо маса дуже рідка, всипте трохи борошна.

Скачайте з тіста ковбаску і розріжте на невеликі шматочки. Це гарантує, що всі сирники будуть акуратними і однакового розміру. З одержані шматочків сформуйте круглі коржики. Дивіться, щоб вони не були занадто товстими або тонкими. Оптимальна товщина - близько 5-7 мм. При бажанні можна поимпровизировать і зробити сирнічкі до чаю квадратної, овальної або трикутної форми.

До початку смаження добре розігрійте сковороду, щоб сирники продуктів не пригорали. Масла не повинно бути занадто багато. Акуратно кладіть сирники в сковороду і смажте. Ознака готовності - апетитна золотава скоринка з одного і з іншого боку.

Ароматний маннік до чаю: швидко і смачно

Будь-яка господиня хоча б раз в житті повинна приготувати такий вид випічки, як маннік. Тим більше що спекти його дуже просто. Навіть якщо ви вперше вирішили зробити щось з випічки, маннік до чаю напевно не завдасть клопоту і вийде неймовірно смачним. Як зрозуміло з назви, основу цього пирога становить манна крупа, наявна в кожному будинку.

Що потрібно підготувати:

  • манка - 250 гр;
  • цукор - 250 гр;
  • кефір - 250 гр;
  • борошно - 250 гр;
  • сода - 5 гр;
  • яйця - 3 шт;
  • вершкове масло - половина пачки.

До початку приготування манку необхідно залити кефіром, щоб вона досить розбухла і стала м'якою. Поки відбувається цей процес, займіться іншими компонентами.

Яйця розбийте в цукор і гарненько розмішайте, щоб його розчинення відбулося швидше. Можна зробити це, користуючись міксером, включеним на самі мінімальні обороти.

Якщо манна крупа досить розбухла, влийте в манно-кефірну суміш яйця з цукром і розмішайте. Вершкове масло необхідно розтопити, щоб воно стало рідким, додати до решти тесту і перемішати. Борошно бажано просіяти через сито, щоб маннік був ніжним.

Заздалегідь поставте розігріватися духовку. Вам знадобиться температура 200 ° С. Форму для випічки бажано змастити маслом або покрити спеціальним папером. Виливаємо тісто і прибираємо в духовку. Через 25-30 хвилин можете перевіряти маннік на готовність дерев'яною шпажкою. Якщо на паличці немає налиплого тесту - пиріг готовий.

Це важливо! Найприємніше, що можна урізноманітнити смак манника до чаю, додаючи різні інгредієнти. За вашим бажанням це може бути кориця, какао, цедра лимона, горішки, мак і т.д. Будь-який з цих компонентів кладеться після борошна.

Солодкі булочки до чаю: швидко і смачно

Булочки - універсальне і улюблене багатьма ласощі до чаю, особливо якщо вони солодкі. Вважається, що тісто для булочок замішувати не дуже просто, але це не відповідає дійсності. Насправді цю випічку може зробити кожен. Здивуйте своїх рідних - спечіть швидкі булочки. Тісто для них замішується за 6-7 хвилин, а випікаються солодощі близько 30 хвилин. За цей час можна спокійно повечеряти в сімейному чи дружньому колі.

Необхідні інгредієнти:

  • борошно - 300 гр;
  • цукор - 150 гр;
  • кефір - 300 гр. При необхідності можна замінити його такою ж кількістю сметани;
  • яйця - 1 шт;
  • розпушувач - 10 гр;
  • рослинне масло - 5 мл;
  • сіль - 7,5 гр.

Просійте борошно через сито, щоб булочки вийшли повітряними. Всипте сюди сіль, розпушувач і близько 100 гр цукру. Гарненько розмішайте.

В окрему чашу вилийте кефір. Додайте рослинне масло і розмішайте. У ємність з кефіром поступово додайте борошняну суміш, безперервно помішуючи і розтираючи грудочки, якщо вони утворюються. У вас повинна вийти досить густа маса.

З готового тіста зручно сформувати ковбаску і розрізати на однакові шматочки. З кожного шматочка зробіть булочку. Форма може бути будь-який, на ваш вибір. В окрему ємність розбийте яйце - воно стане в нагоді для змазування. Кожну булочку змастіть яйцем, щоб надати апетитний відтінок готовій випічці. Присипте зверху тісто цукром.

Нагрійте духовку до 180 ° С. Застеліть деко пергаментом або змастіть маслом, викладіть на нього булочки і приберіть в духовку. Чи готові ці неймовірно солодкі і смачні ласощі до чаю будуть приблизно через півгодини.

Це важливо! Щоб зробити тісто ще більш ароматним, в процесі замішування додайте трохи ваніліну або ванільного цукру. Можна замість цукру під час посипання використовувати кунжутне або макові зернята, корицю або мак. Вибирайте те, що вам подобається.

Традиційні оладки до чаю: швидко і смачно

Цей рецепт примітний тим, що немає такої родини, де його хоч раз би не використали. Всі ми пам'ятаємо недільні сніданки в колі сім'ї, коли в центрі столу стояло велике блюдо з рум'яними оладки до чаю. Спечіть їх для своєї родини, повернувши знову в дитинство дорослих і давши дітям привід для спогадів в майбутньому.

Що знадобиться:

  • борошно - 350 гр;
  • цукор - 25 гр;
  • кефір - 500 мл;
  • яйця - 2 шт;
  • сода - 2,5 гр;
  • сіль - на кінчику ножа.

Розбийте яйця в чашку, додайте цукор і сіль. Ретельно збийте за допомогою віночка. Змішайте цю суміш з кефіром. При бажанні ви можете замінити його звичайною кислим молоком в аналогічному кількості.

Акуратно просіюємо борошно в рідке тісто, додаємо соду, і ретельно перемішуємо до тих пір, поки не залишиться грудочок. Решта грудки розітріть виделкою - вони псують смак оладків. Тісто має вийти досить густим, по консистенції нагадуючи хорошу сметану.

Розігрійте сковороду, налийте трохи олії. Викладайте тісто потроху і смажте до появи рум'яної скоринки. Коли нижня сторона стане апетитно золотистою, переверніть оладки і знову обсмажте.

Це важливо! Як і інші види випічки, смажені в маслі, оладки до чаю виходять занадто жирними. Тому після смаження їх потрібно відкинути на паперовий рушник, щоб стекли надлишки масла.

Подають оладки до чаю зі сметаною, варенням, згущеним молоком, сиропом або медом - кому як подобається.

Шоколадний пиріг до чаю: швидко і смачно

Пиріг, в якому неймовірно багато шоколаду - мрія не тільки всіх дітей, але і більшості дорослих ласунів. Чому б не побалувати себе супер шоколадним пирогом? Це не тільки дуже смачні ласощі, але і прекрасний антистрес, а також хороший привід запросити друзів, яких ви давно не бачили, на чашку чаю.

Думаєте, спекти шоколадний пиріг до чаю швидко і смачно може тільки досвідчена господиня, і на це піде багато часу і сил? У деяких випадках це саме так. Але запропонований рецепт шоколадного пирога дуже простий і відмінно вийде навіть у того, хто займається випічкою вперше.

Складові:

  • борошно - 250-300 гр;
  • згущене молоко - 1 банка;
  • шоколад - 2 плитки (по одній молочного і темного);
  • вершкове масло - 50 гр;
  • розпушувач - 5 гр;
  • яйця - 4 шт.

Шоколад розламати на невеликі шматочки і розтопіть на водяній бані. Окремо розтопіть вершкове масло. В іншу чашку розбийте яйця і збийте їх за допомогою міксера. До яйцям додайте шоколад, масло, згущене молоко, і ретельно перемішайте.

Окремо просійте борошно, щоб пиріг був більш повітряним, і всипте розпушувач. Все це потрібно додати в рідку частину тесту і перемішати до однорідної консистенції. В ідеалі - збийте суміш міксером на середніх оборотах.

Заздалегідь включіть її, щоб вона прогрілася до температури 200 ° С. Форму для пирога застеліть пергаментом або змастіть маслом, щоб тісто не пригоріло. Пектися ласощі буде близько 45 хвилин. Після закінчення цього часу перевірте пиріг на готовність зубочисткою.

Це важливо! Любителі шоколаду і просто ласуни можуть придбати в магазині пакетик шоколадної глазурі і покрити нею пиріг - це теж досить швидко і смачно. Як заміну відмінно підійде розтоплений шоколад або проста цукрова пудра. Доповніть десерт до чаю, додавши в тісто мелені горіхи або цедру за бажанням.

Прості мафіни до чаю: швидко і смачно

Багато хто чув про ці ласощі, яке прийшло до нас з Великобританії. Але не всі знають, що його можна приготувати у себе вдома, не витративши при цьому багато часу. Маффіни до чаю не тільки дуже смачні, але і досить швидко випікаються. Проведіть традиційне англійське чаювання у себе вдома, доповнивши його мафінів, або просто почастуєте своїх близьких і друзів.

Що знадобиться:

  • заварний крем - 2 пакетика (можна купити в магазині);
  • кефір - 300 мл;
  • борошно - 200 гр;
  • сода - 3 гр;
  • ванілін;
  • родзинки.

Відкрийте пакетики з заварним кремом, і всипте цей порошок в миску. Сюди ж додайте ванілін і соду. Просійте борошно, щоб маффіни до чаю вийшли ніжними і легкими, а після змішайте з кремом. Додайте в суху частину суміші кефір, і ретельно проведіть, скориставшись міксером. Бажано встановити низькі обороти і заважати не довше 30 секунд.

Ізюм промийте і додайте в тісто. Якщо ви не любитель родзинок, його можна замінити на дрібно порізану курагу або чорнослив, подрібнену лимонну і апельсинову цедру, горішки або шоколадну стружку.

Увімкніть духовку. Вам знадобиться робоча температура близько 200 ° С. Поки духовка гріється, підготуйте спеціальні формочки для маффінів. Покладіть на дно кожної формочки паперові вкладиші для цих ласощів, і заповніть їх тестом приблизно на 70%.

Це важливо! Випікаються маффіни дуже швидко - 20-25 хвилин. Їх готовність можна перевірити будь-який паличкою з дерева. До чаю їх краще подати злегка теплими або остиглими.

Вам більше не потрібно ламати голову над тим, що б таке приготувати до чаю швидко і смачно. Користуйтеся цими простими рецептами , Захоплювався своїх близьких і друзів. Покажіть, як сильно ви їх любите і піклуєтеся, випікаючи смачні ласощі. Приємного чаювання!

А якщо ваші близькі вважають за краще доповнити напій чимось солодким?
Що робити, якщо у вас немає часу або сил на приготування ласощів?
Пити чай без солодкого?
Що можна приготувати до чаю швидко і смачно, щоб порадувати всю сім'ю або друзів?
Чому б не побалувати себе супер шоколадним пирогом?
Думаєте, спекти шоколадний пиріг до чаю швидко і смачно може тільки досвідчена господиня, і на це піде багато часу і сил?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com