рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Смачні млинці на топленому молоці

  1. Буде потрібно:
  2. Як приготувати смачні тонкі млинці на топленому молоці:

Млинці - смачна випічка з тонкого тесту, яку люблять і поважають багато. Адже млинці ми можемо подати не тільки до чаю з медом, вірний або сметаною, а зробити повноцінне друга страва, закуску або перекус, подавши млинчики фаршированими . Сьогодні ми будемо пекти тонкі млинці на топленому молоці. Боже, які вони виходять смачні, ароматні ... Млинці на топленому молоці також можна зробити з начинкою, наприклад з сир а. Загалом, подавайте їх в будь-якому виконанні, результат Вас порадує. Тарілка залишиться спустошеною ... Млинці - смачна випічка з тонкого тесту, яку люблять і поважають багато

Буде потрібно:

  • пряжене молоко - 800 мл. (1 пляшка)
  • яйця - 2 шт.
  • сіль за смаком
  • цукор - за смаком
  • сода - 0,5 ч.л.
  • мука
  • рослинне масло - 3-4 ст.л.

Як приготувати смачні тонкі млинці на топленому молоці:

Пряжене молоко повинно бути кімнатної температури або найкраще трохи підігрітим, але НЕ ГАРЯЧИМ! У нього вбиваємо яйця і перемішуємо за допомогою віночка, всипаємо до смаку сіль і цукор, щіпку соду. А тепер прийшов час додати просіяне борошно. Її повинно бути стільки, щоб тісто лилося з ополоника, але в той же час було трохи тягнеться. Це повинно бути видно оком (приблизно: на 800 мл. Молока близько 8-10 ст.л. з горянської борошна). кожна господиня сама визначає для себе, який консистенції повинні бути млинці. Можливо хтось любить млинці більш товсті, тому доведеться додати ще борошна. Все добре перемішати віночком або збити на повільній швидкості за допомогою міксера (блендера). Грудочок в тесті бути НЕ ПОВИННО! В кінці вливаємо в млинцеве тісто рослинного масла і ще раз перемішуємо. Тісто готове.
Пряжене молоко повинно бути кімнатної температури або найкраще трохи підігрітим, але НЕ ГАРЯЧИМ

Розжарите сковороду і випікайте тонкі млинці. У мене сьогодні млинцева сковорода діаметром 18 см. Випікаємо млинці з двох сторін до рум'яної скоринки. Так робимо все млинці, укладаючи стопкою один на інший.
Розжарите сковороду і випікайте тонкі млинці

Ось вони мої красені. Видно, що навіть колір млинчиків вийшов трохи з кремовим відтінком. це все від топленого молочка, смачного і корисного. Млинці подавайте прямо з печі з різною смакотою: варенням, джемом, згущеним молоком або з медом. Хтось обожнює їсти млинці, вмочуючи в сметану.
Ось вони мої красені

Приємного Всім апетиту бажає Світлана і моя домашня kulinarochka2013.ru!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com