рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Покроковий рецепт смачних млинців на молоці

  1. Інгредієнти для млинців на молоці

Ідеальний рецепт смачних домашніх млинців на молоці. Для їх приготування не потрібно володіти особливими кулінарними навичками, з цим рецептом і мінімумом продуктів навіть у новачка вийдуть смачні тонкі і ароматні млинці. Вони чудово підійдуть на сніданок до чаю або для наповнення улюбленої начинкою.

Інгредієнти для млинців на молоці

  • Молоко - 450 мл
  • Яйця курячі - 3 шт.
  • Борошно пшеничне - 1,5 склянки
  • Рослинна олія - ​​2 ст.л.
  • Цукор - 1,5 ст.л.
  • Сіль - ½ ч.л.

Покроковий рецепт смачних млинців на молоці

Ідеальний рецепт смачних домашніх млинців на молоці

Відправляємо в миску 3 яйця і збиваємо вінчиком.

Відправляємо в миску 3 яйця і збиваємо вінчиком

Додаємо частину молока (1 ст.), Цукор і сіль. Перемішуємо вінчиком. Якщо ви збираєтеся робити більш нейтральні за смаком млинці, можна додати менше цукру.

Якщо ви збираєтеся робити більш нейтральні за смаком млинці, можна додати менше цукру

Починаємо додавати борошно. Просіваємо її по частинах: по половині склянки. Після кожного додавання борошно перемішуємо тісто до однорідної консистенції без грудочок.

Після кожного додавання борошно перемішуємо тісто до однорідної консистенції без грудочок

Виливаємо молоко, що залишилося, перемішуємо вінчиком.

Виливаємо молоко, що залишилося, перемішуємо вінчиком

Останнім кроком в приготуванні тіста стане додавання рослинного масла. Саме завдяки цій хитрості млинці не будуть прилипати до сковороди. Перемішуємо тісто і відставляємо в стороні - воно настоїться, поки сковорода розігрівається.

Перемішуємо тісто і відставляємо в стороні - воно настоїться, поки сковорода розігрівається

В кінцевому підсумку тісто має нагадувати рідку сметану. Якщо воно вийшло занадто густим - додайте трохи молока, якщо занадто рідким - просійте невелику кількість борошна.

Якщо воно вийшло занадто густим - додайте трохи молока, якщо занадто рідким - просійте невелику кількість борошна

Добре розігріваємо сковороду і змащуємо її невеликою кількістю соняшникової олії. Часто у господинь першим млинець виходить «комом» саме через погано розігрітій пательні. У ополоник набираємо тісто (за розміром сковороди) і швидким рухом розподіляємо його по всій поверхні сковороди. Смажимо млинець на середньому вогні, поки краю не почнуть підрум'янюватися. Млинець перевертаємо і смажимо з іншого боку. Можна загорнути в нього улюблену начинку або змастити вершковим маслом.

Можна загорнути в нього улюблену начинку або змастити вершковим маслом

Наші смачні млинці на молоці готові!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com