рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Найсмачніші і прості алкогольні коктейлі з горілкою, назви, домашні рецепти

  1. Читайте також
  2. ТОП-7 алкогольних напоїв
  3. Домашні рецепти алкогольних коктейлів

В даний час алкоголь став даниною моди, а сучасна молодь особливо пристрастилася до етилового спирту. Ні, мова не йде про віскі, горілки, сьогодні трендом є екзотичні алкогольні коктейлі. Рецепти алкоголю в самому несподіваному вигляді знають не тільки професійні бармени, деякі господині теж проводять експерименти на власній кухні. Які коктейлі з горілкою популярні? Відповідь на це питання викликає масу суперечок і сперечань, тому нижче представлений список «фаворитів».

Читайте також

Читайте також

В даний час алкоголь став даниною моди, а сучасна молодь особливо пристрастилася до етилового спирту

Сьогодні трендом є екзотичні алкогольні коктейлі

ТОП-7 алкогольних напоїв

Алкогольні коктейлі - це смачні напої «на любителя», які в своєму складі містять дозу етилового спирту, тобто частково провокують стан алкогольного сп'яніння. Найпопулярніші назви представлені нижче, а їхні рецепти можна приготувати навіть у домашніх умовах. Отже:

    • Так званої «класикою жанру» вважається алкогольний коктейль «Секс на пляжі», який нагадує про спекотних літніх днях. У його складі горілка, а також персиковий, ананасовий, журавлинний сік.
    • «Дайкірі» - ще один спиртний напій, який привернув увагу вже не першого покоління. У коктейлі додають лимон і ром, шматочок лайма для пікантності смаку, цукровий сироп.
    • «Піноколада» - це вибір клубної молоді, яка звикла розслаблятися під гучну музику. Алкогольний коктейль містить ром, як спиртову основу, а доповнюють смак вершки, кокосове молоко, ананасовий сік, лід, скибочка ананаса.
    • «Викрутка» - ще один експеримент просунутої молоді, хоча і не зовсім вдалий. У коктейлі додають апельсиновий сік, горілку, а п'ють, як правило, необмеженими порціями.

«Май Тай» замість горілки пропонує ром і бренді в якості алкогольної основи

  • Продовжує алкогольні коктейлі «Маргарита», яка вже не перше десятиліття є улюбленим напоєм багатьох жінок. Рецепти в домашніх умовах набувають нові смаки, але правильно змішувати текілу, лаймовий сік, лікер Куантро.
  • Алкогольний коктейль «Май Тай» замість горілки пропонує ром і бренді в якості алкогольної основи, а для вишуканості смаку доповнюють рецепти апельсиновим і ананасовим фрешем. Назва говорить сама за себе.
  • Продовжує коктейлі з горілкою «Кривава Мері», приготування якої вже довгий час активно практикується в домашніх умовах. Горілку можна замінити текілою, а додатковими інгредієнтами є сіль, перець, лимон, сік томатний, соуси Тобаско і вустершірскій.

У коктейлі обов'язково додається спиртова основа, а що це буде - горілка, ром, бренді, теніла або віскі, вирішує виробник алкогольної продукції або просто компетентний бармен. Але, перш ніж замовити чергову порцію спиртного, нехай і в розведеному вигляді, важливо пам'ятати, що алкоголь шкодить здоров'ю, руйнує нервову систему, негативно позначається на репродуктивній функції.

Домашні рецепти алкогольних коктейлів

Приготувати коктейлі з горілкою можна в домашніх умовах, головне - вибрати не тільки екзотичну назву, але і найкращий смак. Каталог спиртних напоїв можна вибрати з меню будь-якого ресторану або кафе, а після приготувати коктейлі домашні, як бюджетний варіант. Нижче представлені найпростіші рецепти, які обов'язково порадують навіть найвибагливішого гурмана:

    1. Ягідний коктейль з горілкою. Насамперед потрібно збити в блендері жменю лісових ягід і пару столових ложок полуниці, отримавши свого роду «фруктове пюре». Додати 100 мл знежиреного молока, 30 мл нежирних вершків, влити 100 мл горілки. У коктейлі додається лід, можна свіжий фрукт.

У коктейлі обов'язково додається спиртова основа

  1. Назва «Хрещений батько» говорить сама за себе, а рецепти напою бувають непередбачувані. У коктейлі з горілки додаються тільки два інгредієнта: шотландський віскі і класичний лікер Амаретто в рівних пропорціях. Приготування не викликає складнощів, а назва напою вже інтригує.
  2. У коктейлі «Покер» також додається горілка, але справжні цінителі спиртних напоїв рекомендують дещо змінити запропоновані рецепти. Наприклад, можна з'єднати білий ром і солодкий вермут, а отримані коктейлі з горілки терпкіші, мають різкий запах, не зовсім м'який смак.
  3. Багатьом відома назва «Священна весна», оскільки це ще один алкогольний напій з пікантним, незвичайним смаком. Рецепти різні, але найкраще додавати в коктейлі горілку і лікер в однакових пропорціях, а після розбавити готовий склад лимонадом за смаком, бажанням підсумкової фортеці.
  4. У коктейлі «Ранкова радість» додаються джин, ром, грейпфрутовий сік. З'єднати всі інгредієнти в однакових пропорціях, а вживати з вишуканого келиха.

У коктейлі додаються спиртні напої і фруктові соки. Важливо нагадати, що етанол негативно позначається на роботі всіх внутрішніх органів і систем. Натуральні соки, навпаки, поповнюють органічний ресурс вітамінами і мікроелементами. Але дія спирту настільки сильно, що лікувальну і профілактичну дію фруктів не відчутно.

Перш ніж додавати в коктейлі спиртне, необхідно серйозно задуматися про своє майбутнє. Мало того, що організм поступово руйнується, так ще й звичка виникає, яка кожного разу вимагає все більшої і більшої дозу. Якщо своєчасно витіснити цю шкідливу звичку зі свого повсякденного життя, то можна надовго забути про проблеми печінки та інших внутрішніх органів.

Читайте також

Які коктейлі з горілкою популярні?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com