рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Їстівні подарунки на Новий Рік

Моя їжа

Грудень 23, 2016

Грудень 23, 2016

Необов'язково витрачати цілий статок, щоб порадувати близьких і друзів розкішним подарунком. Ксенія Татарникова, автор блогу Smart Cookie ділиться рецептами апетитних handmade подарунків. Ці новорічні підношення в красивих скляних баночках робляться дуже легко і займають небагато часу. Потрібно тільки простерилізувати банки, знайти до них красиві кришечки / стрічки і написати рецепт на окремому листочку.

Потрібно тільки простерилізувати банки, знайти до них красиві кришечки / стрічки і написати рецепт на окремому листочку

Зліва - мандаринове печиво, праворуч - шоколадний кекс в пляшці

мандаринове печиво

Це печиво (таке гарне, що схоже на вірш) економить бюджет і обрадує того, кому ви його спече, адже це штучна річ! Тісто краще приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику, а саме печиво - спекти в той день, коли збираєтеся його подарувати.

Гарненько промийте 5-6 мандаринів під гарячою водою і обсушити рушником. Поріжте на тонкі кружальця (як можна тонше) і покладіть на складену вдвічі паперовий рушник. Перед тим як класти на печиво, переверніть і покладіть на новий рушник, щоб підсушити зворотну сторону. Збийте міксером 1 яйце і підтале вершкове масло (150 г). Додайте мелений мигдаль (200 г), цукор (100 г), борошно (200 г), 1 ст. л. свіжовичавленого апельсинового соку і 2 ч.л. апельсинової цедри. Заважайте до консистенції тесту. Скачайте в два рулету, приблизно по 5 см в діаметрі, і відправте в холодильник мінімум на 3 години. Розігрійте духовку до 180 ° C. Поріжте кожен рулет на печиво (товщиною півсантиметра) і перекладіть на деко, застелене папером для випічки. Занурте дно маленької чашки (діаметром 2 см) в миску з цукром і акуратно втисніть в печиво. Повторіть з кожним. Змастіть печиво збитим яєчним жовтком. Покладіть в поглиблення гуртки мандаринів. Присипте цукром і запікайте 14-15 хвилин. Остудіть і посипте цукровою пудрою. Перекладіть в красиву коробку, застелену папером, - готово!

Шоколадний кекс в пляшці

В принципі, підійде будь-який рецепт вашого улюбленого кексу, але цей виглядає особливо виграшно завдяки різним верствам - геркулес, шоколад, горіхи. Складіть в красиву пляшку все сухі інгредієнти рецепту (горіхи і шматочки шоколаду зверху), гарненько утрамбовувавши кожен шар, і прикріпіть картку з рецептом. Все, що залишиться, - додати рідкі інгредієнти і спекти.

Розігрійте духовку до 180 ° C. Змішайте у великій мисці інгредієнти пляшки - 2 ст. борошна, 1 ст. геркулесу, 1 ст. коричневого цукру, 2 ч.л. розпушувача, 1 ч.л. соди, 1 ч.л. кориці, ½ ч.л. мускатного горіха, ½ ст. рубаних волоських горіхів і ½ ст. поламаного в дрібну крихту гіркого шоколаду. У маленькій мисці збийте 1 ст. сметани, 2 яйця і ¼ ст. розтопленого вершкового або кокосового масла. Додайте 1 ч.л. цедри лимона або апельсина, 1 терте яблуко, перемішайте міксером. Влийте в миску з сухими інгредієнтами і знову перемішайте. Перелийте в форму для кексу і запікайте 40 хвилин при 180 ° C.

Перелийте в форму для кексу і запікайте 40 хвилин при 180 ° C

Зліва - фісташково-розмаринову песто, праворуч - конфітюр з інжиру

Фісташково-розмаринову песто

Готується за десять хвилин і справляє незабутнє враження, особливо, якщо той, кому ви принесли подарунок, поки не пробував з песто:

- запечена картопля

- запечену брокколі

- бутерброд

- сочевичним котлети

- макарони

- хрустку поленту

- тофу на грилі

Подрібніть в блендері 2 зубчики часнику. Всипте солоні фісташки (1/2 ст.) І перемішайте у велику крихту. Додайте свіжий шпинат і петрушку (без стебел, 3-4 жмені), ¼ ст. тертого пармезану (або іншого сиру), 2 ст.л. подрібненого свіжого розмарину, 2 ст.л. соку лимона, по дрібці солі і перцю. Перемішайте. Повільно влийте 1/3 ст. оливкового масла і знову перемішайте. Спробуйте і додайте сіль / перець, якщо потрібно. Зберігається в холодильнику під щільно закритою кришкою тиждень.

Конфітюр з інжиру, фініків і волоських горіхів

Ще один безпрограшний варіант, прийом рецепт можна вибрати будь-який, на свій смак: абрикоси та волоські горіхи, малина / полуниця і так далі. Цей конфітюр особливо хороший з ароматним сиром типу грюйер на сніданок або полуденок.

На 3 баночки по 400 мл: дрібно порубати 300 г сушеного інжиру і 200 г сушених фініків. Закип'ятіть 500 мл води з 300 г цукру (можна замінити на 150 мл сиропу агави). Всипте сухофрукти, сік 1 лимона, по 1/2 ч.л. меленого анісу і кардамону і варіть 30 хвилин, помішуючи, до загустіння. Підрум'яньте на сковороді по 100 г фісташок і кедрових горіхів. Додайте в конфітюр, варіть ще 3-5 хвилин. Остудіть і розлийте по простерилизованнимбанкам. Зберігається 6 місяців.

Паста з оливок

Паста з оливок

Смажені гриби + хрусткий солоний огірок + чорна ікра + сир брі + щось ароматно-запечене ... в цій пасті відчувається все відразу! Той, кому ви піднесете цей подарунок, точно підсяде на цей смачний рецепт. Пасту можна їсти в бутербродах / сендвічах на сніданок або полуденок, заправляти салати і макарони, додавати в супи і рагу.

У блендері змішайте: 2 ст. чорних оливок без кісточок (або чорні і зелені навпіл), подрібнену цибулину шалот / пару зубчиків часнику, жменю чебрецю / розмарину / петрушки, 1-2 ст.л. оливкового масла, 1-2 ст.л соку лимона і трохи лимонної цедри, сіль і перець за смаком.

Сіль з травами

У магазинах така сіль коштує цілий стан, хоча зробити її самому простіше простого. Виходить набагато смачніше, духмяний і дешевше - її можна додавати в салати, супи, запечені овочі. Вибирайте якісну морську сіль крупного помелу - вона виглядає краще - і дайте настоятися пару днів в темному прохолодному місці під кришкою, щоб сіль увібрала аромати трав, грибів, цитрусових і спецій.

  • Морська сіль з травами

Італійці називають цю сіль «aspero» і сиплять в усі підряд. Змішайте 1 ст. дрібної морської солі і по 1 ст.л. подрібнених свіжих трав: чебрець, орегано, базилік (петрушка), розмарин і шавлія. Пересипьте в банку. Насадити на зубочистку 2-3 лаврових листки і 1 зубчик часнику, покладіть в банку з сіллю. Дайте настоятися при кімнатній температурі тиждень, гарненько струшуючи банку кожен день. Через тиждень, витягніть зубочистку. Сіль краще зберігати в прохолодному місці 3-4 місяці - з часом аромат посилюється.

Сіль краще зберігати в прохолодному місці 3-4 місяці - з часом аромат посилюється

Сіль з травами

  • Цитрусова сіль

Зріжте тоненькі смужки цедри лимона, лайма чи апельсина або натріть цедру на крупній тертці. Підсушіть в духовці при самій низькій температурі. Ретельно змішайте з морською сіллю в співвідношенні трохи більше 1 ч.л. цедри: ¼ ст. солі. Можна пограти зі смаком і ароматом, з'єднавши, наприклад, перець чилі з лаймом або лимон, апельсин і розмарин.

  • Морська сіль з шафраном і фенхелем

Перемолоти в кавомолці або потовкти в ступці трохи більше ¼ ч.л. шафрану з 1 ч.л. сухих зерен фенхелю і ¼ ст. морської солі.

  • Морська сіль з білими грибами

Перемолоти в кавомолці (в декілька заходів) 15 г сушених білих грибів, ¼ ст. морської солі і 1.4 ч.л. меленого мускатного горіха. Консистенція - пудра з крихітними шматочками білих грибів.

лимонний крем

Дуже швидкий заварний крем, тільки замість молока в ньому - лимонний сік. Чудовий до чаю на сніданок, або як крем для торта, або як начинка для кошичків. Можна їсти просто так або намазувати на тости / печиво. Підготовка - хвилин 10, а варіння - всього 3-5 хвилин. Пропорція - на один лимон одне яйце, 50 г цукру і 10-15 г вершкового масла. Залежно від лимонів крем може вийти більш-менш кислим, тому лимонний сік можна розбавляти апельсиновим або мандариновий соком. Також дуже популярний такий крем з лаймов.

Також дуже популярний такий крем з лаймов

лимонний крем

З чотирьох лимонів: з двох стерти цедру і додати її до 200 г цукрового піску. Перемішати. З чотирьох лимонів вичавити сік, влити в цукор, размешать.Четире яйця збити виделкою (без піни). Додати до соку. Дати постояти півгодини, щоб цедра віддала аромат. Дуже важливий крок - процідити. По-перше, щоб відокремити цедру, по-друге - щоб шматочки недоразмешанного білка не були в суміш, інакше вони згорнуться, і в кремі можуть з'явитися білі пластівці. Перелити в каструлю, додати 40г вершкового масла і варити на середньому вогні при помішуванні до загусання. Розлити по банках. Охолодити, а потім поставити в холодильник.

Дата публікації: 23 грудня 2016

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com