рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рецепт смачних еклерів: покрокова інструкція

Еклери - французькі довгасті тістечка з заварного тіста з кремовою начинкою. Вперше були приготовлені в XVIII столітті. Еклери - французькі довгасті тістечка з заварного тіста з кремовою начинкою

Рецепт смачних еклерів / depositphotos.com

Ідеальні еклери повинні бути довжиною в 14 сантиметрів, наповнюються ванільним, шоколадним, кавовим кремом. Важливо вміти заповнити начинкою тістечко таким чином, щоб вхідного отвору не було помітно. Зазвичай дірочку роблять зверху, а потім маскують її помадкою, якою заливають все тістечко.

Читайте також: Еклери з кавовим кремом

Рецептів приготування еклерів дуже багато, багато хто називає їх профітролямі. Хоча різниця між ними все ж є. Так, у еклерів може бути тільки солодка начинка, в той час як профитроли начиняють не тільки кремом, але і салатами, грибами, м'ясом. Також відрізняються страви формою: профітролі - невеликі і круглі, еклери - довгасті.

IVONA пропонує приготувати оригінальні еклери з карамельним кремом і ягідним желе на агар - агар.

приготування

  1. Покласти в сотейник вершкове масло, сіль, влити воду.
  2. Довести до кипіння, всипати борошно, заважати, поки тісто не стане грудкою.
  3. Дати трохи охолонути, поступово ввести яйця.

    Читайте також: Еклери з горіховим маслом

  4. Перекласти тісто в кондитерський мішок, поставити на кілька годин в холодильник.
  5. Змішати крохмаль, столову ложку цукру і яйця.
  6. Довести до кипіння молоко.
  7. Розтопити залишок цукру в карамель, ввести молоко.
  8. Поступово додати до яєчно-крохмальної суміші.
  9. Довести до кипіння, проварити півхвилини.

    Читайте також: Заварні тістечка з кремом

  10. Дати крему охолонути, ввести м'яке вершкове масло, збиваючи міксером. Прибрати в холодильник.
  11. Змішати агар-агар з цукром, водою. Проварити дві хвилини.
  12. Додати малинове пюре, довести до кипіння.
  13. Змішати з чорницею. Перемішати.
  14. Осадити еклери на пергамент. Розігріти духовку до 210 ° С.
  15. Випікати еклери знижуючи температуру на 10 градусів через кожні 7 хвилин до 180 С. Час випікання - 35 хвилин.
  16. Розрізати навпіл, покласти: крем на нижню половину, зверху другу половину човником і в неї - ягідне желе.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com