рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Значення тату лавровий вінок: сенс, історія, фото, ескізи

  1. Перемога над собою
  2. символ вічності
  3. Лавровий вінок як уособлення мучеництва
  4. символ пам'яті
  5. Куди краще наносити тату лавровий вінок

У матеріалі поговоримо про значення тату лавровий вінок, сенс і історію цього малюнка татуювання. Для тих, хто бажає детально вивчити тему, пропонуємо як доповнення наступні сторінки нашого ресурсу:

  • Фото тату лавровий вінок
  • Ескізи тату лавровий вінок
У матеріалі поговоримо про значення тату лавровий вінок, сенс і історію цього малюнка татуювання

Значення тату лавровий вінок - приклади фото

Зараз татуювання досить популярні серед молоді. І найчастіше до них вдаються, тому що це просто модно. Однак люди забувають, що татуювання використовувалися в основному для того, щоб відбивати світогляд свого носія. Саме тому кожна татуювання має свій значенням і сенсом. Але це не завжди одне значення. Так одне зображення може трактуватися по-різному. Одним з таких татуювань, багатих значеннями є лавровий вінок.

Символ слави і перемоги - лавровий вінок - відомий з давніх часів. Вінком з лавра вінчали не тільки переможців, але так само і жерців, учених, поетів, лікарів, а під час урочистостей - весь народ.

Зараз зображення лаврового вінка є досить популярним в тату. Почасти це пов'язано з самим зображенням, яке є досить гарним і ефектним, нехитрим і в той же час досить красномовним.

Говорячи про значення такої татуювання, слід зазначити, що їх кілька. Пов'язано це з тим, що в минулому лаврові вінки використовувалися по-різному.

Перемога над собою

Однак, найпоширенішим значенням залишається перемога. Таке зображення воліють наносити люди, які звикли вигравати. За допомогою такого тату, вони можуть показувати оточуючим, що не звикли програвати або нагадувати собі, що потрібно докладати всіх посилення для досягнення кращих результатів. Не рідко поняття перемоги пов'язують з перемогою над собою, над поганими якостями.

Приклади фото:

символ вічності

Лавровий вінок досить популярний серед творчих людей. Він також є символом вічності і постійності, а також вірності своїм цінностям.

Лавровий вінок як уособлення мучеництва

Цікаво, що раніше лавровий вінок також вважали символом мучеництва. У минулому його наносили людям, незаслужено зазнали гонінням. Тому в тюремній символіці дане зображення воліють люди, яких помилково засудили і, які змушені відсидіти термін з вини іншої людини.

символ пам'яті

Досить рідко, але все ж лавровий вінок пов'язують з пам'яттю і безсмертям. Це пов'язано з тим, що в давнину вінки асоціювалися зі знаком союзу - між живими і тими, що пішли в світ інший, а також нащадками і предками. Саме тому таке татуювання іноді використовується і як символ пам'яті.

Цікаво, що в різних культурах вінок з лавра пов'язують і з оберегами. Так вважається, що цей символ може вберегти людину від нечистої сили, а також захистити від хвороб і зміцнити в своєму носії силу і волю. Також існує думка, що лавр бореться зі страхами і невпевненістю в собі.

Куди краще наносити тату лавровий вінок

Таке татуювання може наноситися на будь-які частини тіла, проте найчастіше її вважають за краще наносити на руки або спину. Лавровий вінок буде вигідно виглядати на внутрішній частині передпліччя. У випадку з жінками такі татуювання особливо красиво виглядають на зап'ястях і потилиці.

Дивитися відео:

Вибираючи таке татуювання, кожен пов'язує її зі своїми цінностями і прагненнями, а також характером.

Ви можете подивитись:

ФОТО ТАТУ лаврового вінка

ЕСКІЗ ТАТУ лаврового вінка


Підготовлено: jalem (Жалячи Мамедова)

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com