рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Огляд пральних машин Miele за 85-100 тисяч рублів

Огляд пральних машин Miele за 85-100 тисяч рублів Огляд пральних машин Miele за 85-100 тисяч рублів   Німецька компанія   Miele   почала свій шлях в далекому 1899 році - набагато раніше тих же   LG   ,   Samsung   ,   Ardo   і   Indesit   , - але значну частку ринку так і не завоювала

Німецька компанія Miele почала свій шлях в далекому 1899 році - набагато раніше тих же LG , Samsung , Ardo і Indesit , - але значну частку ринку так і не завоювала. В основному - завдяки спрямованості на так званий «елітний» сегмент покупців, які можуть дозволити собі не перераховувати дрібниця в гаманці, перед тим як придбати якийсь побутовий прилад. Багато хто називає ціну виробів від Miele завищеною - і вони в чомусь мають рацію. Дійсно, техніку з тими ж характеристиками можна купити в п'ять-шість разів дешевше. Але різниця в тому, що і прослужить вона в ті ж п'ять-шість разів менше - а витрачати зайві нерви при заміні раптово вийшов з ладу приладу не хочеться нікому.

Тому німецька компанія відчуває себе досить комфортно і може сама призначати таку ціну, яку забажає: конкурентів серед виробників пральних машин преміум-класу у неї немає і не передбачається. Річний оборот Miele в 2010 році перетнув позначку в $ 3 мільярди і продовжує зростати (правда, під час кризи все може різко змінитися: від дорогих пристроїв в таких випадках відмовляються в першу чергу). На заводах компанії працюють понад 16 тисяч співробітників, а її об'єкти в Чехії і Німеччини, на яких виробляються пральні машини (в Китаї, Австрії та Румунії випускається інша техніка), визнаються одними з передових.

Не дивно, що за надійність і якість кожного зі своїх побутових приладів Miele готова ручатися. За це її і люблять. І ті два пристрої, що ми розглядаємо сьогодні, теж знайшли своїх заможних шанувальників і міцно закріпилися на ринку.

Miele W 5965 WPS

Дуже хороший агрегат Дуже хороший агрегат. Як по функціональності, так і за якістю виконання. Ціна, звичайно, кусається - близько 90 тисяч рублів, - але про неї ви, напевно, вже здогадувалися, хоча б судячи з назви даної статті. Інших мінусів немає, зате тут є буквально все, крім хіба що вбудованої сушки. Якщо є такі гроші, розмір (85х59,5х61,5 см) підходить, а перете ви багато і хочете мати можливість завантажувати по 7-8 кг білизни за раз - тоді краще вибирати і не придумаєш. Прилад з тієї ж лінійки, що і чудова Miele W 5963 WPS за 79 тисяч, яку ми розглядали раніше , Тільки ще потужнішим. Якщо попередня модель, «уделивая» всіх по програмній частині, мала 27 різних режимів, які давали можливість користувачеві ефективно відпирати будь-які, навіть самі незвичайні види речей, то в нашому сьогоднішньому Miele W 5965 WPS їх, уявіть собі, 36. І ми навіть візьмемо на себе сміливість всіх їх перерахувати - а ви спробуйте знайти процедуру або тип білизни, які тут не охоплені.

Отже, тут присутні програми «Бавовна», «Автоматична +», «Експрес 20», «Синтетика», «Делікатна», «Джинси», «Темне білизна», «Шовк», «Шерсть / Ручне прання», «Спортивний одяг »,« Спортивне взуття »,« Сорочки »,« Подушки »,« Плюшеві іграшки »,« Гігієна »,« Просочування »,« Верхній одяг »,« Гардини »,« Освіжити »,« Банні халати »,« Нова білизна » , «Фінішна обробка паром» (дуже приємна функція, до речі), а також «Перини», «Пуховики», «Делікатна Eco», «Бавовна Eco» і «Бавовна Eco Plus», «Злив води / Віджим» і, така ж подвійна, «Додаткове полоскання / Н крахмаліваніе »(саме такий напис і з'являється на екранчику пристрою під час роботи). У даній 90-тисячної моделі, звичайно ж, є стандартний для Miele режим «Особливо тихо» (шуму при роботі майже не чути - ймовірно, щось близько 25 Дб, якщо не враховувати звук від білизни), а також «Замочування» і «Попереднє прання» для дуже брудних речей, програми «Коротка», «Плями», «Більше води» і навіть «Розгладити паром».

Придумати що-небудь ще дійсно складно, а якщо у вас вийде - напевно, незабаром Miele випустить агрегат, який це теж підтримує. І, що дивно, при такій неймовірній кількості найрізноманітніших режимів управляється все дуже просто: одним поворотним перемикачем з кільцевої підсвічуванням і декількома зручними кнопками, гортає програми безпосередньо на дисплеї. На самому перемикачі всього 13 позицій - менше, ніж у багатьох пральних машин з 14 програмами, але, завдяки продуманій ергономіці і технічної складової, можливості з прання у вас тут практично не обмежені. І навіть якщо пристроєм буде користуватися літня людина, розібратися в тому, що потрібно повернути і яку кнопку після цього потрібно натиснути, не складає труднощів - навіть без прочитання інструкції. Втім, дисплейчик сюди помістили все-таки досить маленький, так що читати написи на екрані літнім людям буде не дуже просто: доведеться підходити і придивлятися.

Але це ми ще тільки почали розглядати плюси. Насправді тут їх набагато більше. Просто в рамках даного циклу оглядів (а ми вже розглянули пральні машини Miele за 48-50 , 50-55 , 55-65 і 70-85 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, уявляєте?) я намагаюся повторюватися по мінімуму. Інакше ще довго можна було б перераховувати якісну обробку і деталі, авточістящійся відсік для порошку, вбудовані системи балансування, Fuzzy Control і шумозаглушення, а також світлодіодне освітлення барабана, таймер, зумер і все інше. Практично кожен пристрій від Miele - це пісня, і Miele W 5965 WPS - не виняток. Порівнювати таку техніку можна тільки з іншими приладами цієї ж компанії, щоб зрозуміти, що краще чисто функціонально. За якістю і довговічності конкурентів тут немає (коли-небудь ми ще обов'язково порівняємо найдорожчі машини від Miele, LG, Indesit, Ariston і інших - ось там сміху-то буде).

Загалом, як я і говорив на самому початку, пристрій дуже гарне Загалом, як я і говорив на самому початку, пристрій дуже гарне. І керувати ним зручно. Тут навіть обсяг завантаження миючого засобу визначається автоматично - і прилад дає вам рекомендації по його дозуванні (відображається написами російською мовою). Індикація залишкового і поточного часу також забезпечує господині додатковий комфорт з тайм-менеджментом. Ну а можливості щодо захисту від дітей і обмеження будь-яких несправностей - просто феноменальні. Якщо ви зробите щось неправильно - прилад обов'язково вам підкаже. В пам'яті Miele W 5965 WPS може зберігатися інформація про всіх виникаючих при роботі збої і помилки (про те, скільки разів вимикалося світло, як були підключені шланги, які програми при якій температурі і яких оборотах виставлялися та інше), так що, підключившись до пристрою через оптичний інтерфейс, професіонал може тут же виявити, чому виникла та чи інша проблема. Хоча, звичайно, виникають вони тут дуже і дуже рідко.

Прання - якісна, годі й говорити. До чистоті білизни не може виникнути претензій, якщо тільки ви поставите відповідний режим (а для цього - ознайомтеся з інструкцією , Вона тут досить зрозуміла). Деякі оглядачі навіть відзначають пристрій класом прання А +, хоча такого поки що офіційно ще не існує. До речі, трохи поспостерігати за самим процесом в деяких найбільш популярних режимах можна тут .

Аналогічно в багатьох виданнях і на сайтах більшості інтернет-магазинів енергоспоживання даного пристрою теж позначається класом А +, хоча в даному випадку це величезна приниження. Miele W 5965 WPS навіть більш економна, ніж більшість пральних машин А ++, про клас А + годі й говорити. При максимальному завантаженні за годину прання їй буде потрібно всього лише 0,92 кВт енергії, тобто по 0,115 кВт на кожен кілограм білизни. Це на 40% економічніше класу А і на добрих 15-20% економічніше класу А ++. Свою лепту в таку величезну різницю вносить скромний маленький дисплейчик, на підсвічування якого йде самий мінімум - спеціальний приводний мотор і особлива конструкція барабана. Самі німці клас енергоспоживання своєї машини в рекламі позначають як А ++++. Зрозуміло, якщо ви дозволите красиву світлодіодне підсвічування барабана, то споживатися буде трохи більше, ніж 0,115 кВт, але все одно переваги перед пристроями класу А ++ очевидні.

Між іншим, цю пральну машину, незважаючи на її габарити і потужність, цілком можна встановлювати в колону або під стільницю з висотою ніші від 85 см. У таких випадках комплекти кріплень WTV і UBS можна придбати додатково.

Miele WT 2780 WPM

Перша пральна машина Miele з сушінням - і відразу різкий стрибок в ціні 98 900 рублів проти 89 900 у попередній, навіть куди більш привабливою за характеристиками, моделі Перша пральна машина Miele з сушінням - і відразу різкий стрибок в ціні 98 900 рублів проти 89 900 у попередній, навіть куди більш привабливою за характеристиками, моделі. Але ці зайві 9 тисяч - в принципі досить справедлива вартість за можливість насолоджуватися м'яким просушеним білизною, незрівнянно більш приємним, ніж те, яке висушувалося на балконі.

Якби ще параметрами машинка могла порадувати ... Але немає. Класи віджиму і прання - А, енергоспоживання - теж А (причому це дійсно не А ++ і не А +: за годину на кожен кілограм білизни йде близько 0,17 кВт). Для пристрою з сушінням це не так вже й погано, але все ж і до переваг таке теж не віднесеш. Тим більше максимальне завантаження білизни при габаритах в 85х60х58 см - всього лише 5,5 кг, а для режиму сушки - так і взагалі тільки 2,5 кг (не вірте тим, хто вказує 3 кг в ХАРАКТИРИСТИКИ: це просто чергова інтернет-безладність) . Загалом, з огляду на розміри і ціну, можна було б очікувати характеристики потужніший. Зрозуміло, що якість і надійність в нашому світі дешево не обходяться, але все ж однією сушінням 99 тисяч виправдати важко.

А більше тут нічого особливого немає, навіть обробки паром, якої так прославилося попереднє пристрій. Стільниковий барабан, корпус з шумоізоляцією і повним захистом від протікання, відсік під миючий засіб типу AutoClean, приладова панель, система контролю балансування, таймер відстрочки початку прання, а також зумер і оптичний порт, який відповідає за можливість синхронізації з ПК або ноутбуком, - все це можна зустріти практично в будь-який пральній машині Miele. Абсолютно стандартний дизайн тільки довершує картину: якщо не придивлятися до чудового якості покриття, відточеним деталей, емальованому фронтальної поверхні і хромованому обідку завантажувального люка, то можна подумати, ніби Miele WT 2780 WPM варто так тисяч 12-15 . Хоча наживо агрегат виглядає набагато цікавіше, ніж на картинці, навряд чи хтось відразу розгледить в такому цілком стандартному за формою пристрої навіть без похилій панелі управління техніку преміум-класу, яка коштує майже в сім разів дорожче звичайного.

Звичайно, зовсім інша справа - спостерігати цю красуню під час роботи, коли її барабан світиться зсередини примарно-блакитним світлодіодним світлом, а лампочки нагорі горять рівним і заспокійливим жовтим Звичайно, зовсім інша справа - спостерігати цю красуню під час роботи, коли її барабан світиться зсередини примарно-блакитним світлодіодним світлом, а лампочки нагорі горять рівним і заспокійливим жовтим. Але знайомі, на жаль (чи на щастя?), Досить рідко заходять тоді, коли влаштовується глобальна прання.

Зате в гідності даного приладу можна записати те, що він абсолютно безшумно стирає, віджимає і сушить. Правда, при зливі води, звичайно, звук видається неслабкий, але від цього все-таки нікуди не піти. Ну і кілька вкрай корисних режимів присутні, куди ж без них. «Змив ворсу» дозволить вам забути про докучливих і всюдисущих волосинки, що збираються на білизну через ваших домашніх тварин, а програма «Освіжити» забезпечить вам чисту, «відпочили» одяг після важкого робочого дня або підготує речі для прасування.

Зрозуміло, в ідеалі краще купувати окремо пральну машину і сушарку - все-таки в кожного пристрою своя задача. Але на їх почергове обслуговування може банально не вистачити часу, а крім того, два таких немаленьких пристрої займають порядно місця в квартирі. Набагато зручніше і практичніше вибрати один агрегат . І якщо максимальне завантаження 5,5 кг білизни для прання і 2,5 кг для сушіння вас влаштовує, а особливих побажань щодо споживання енергії немає, тоді самий якісний і надійний прилад - це, безумовно, Miele WT 2780 WPM .

И на щастя?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com