рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Яку косметику привезти з Таїланду?

  1. У чому секрет тайської косметики?
  2. Яку косметику купити?
  3. Бренди тайської косметики

Кожен мандрівник підтвердить: чемодан, привезений на курорт, набагато легше валізи, з яким повертаєшся додому. Сувеніри для рідних і друзів, корисні придбання для себе, речі, куплені на розпродажах - все це невід'ємна частина відпочинку. З відпустки в Таїланді, крім засмаги, вражень і фотографій, неодмінно потрібно привезти косметику. Вона тут одна з кращих в світі.

У чому секрет тайської косметики?

Практично вся місцева косметика натуральна. Навіть великі концерни зі світовим ім'ям, що експортують свою продукцію в десятки країн, використовують в основному природні інгредієнти.

Силу і красу тайці черпають в тропічних травах і деревах, фруктах, злаках, солях, водоростях. Чи не цураються і компонентів тваринного походження: наприклад, широко поширені тут препарати зі зміїною отрутою, часто використовується бджолина отрута і мед.

Яку косметику купити?

Однозначну must-have - кокосова олія . Його продають у будь-якій частині країни на кожному розі і в кожному магазині. Купувати масло з рук не варто, навіть незважаючи на більш низьку ціну: швидше за все, воно поганої якості, а може і зовсім виявитися підробкою. Краще пошукати в аптеках і супермаркетах у відділах з косметичними засобами.

Найкориснішим є кокосове масло холодного віджиму. Спектр його застосування надзвичайно широкий. Препарат застосовують як маску для волосся, він допомагає боротися з сухими і січеться кінчиками. Відмінно працює як профілактика розтяжок на шкірі у вагітних. Якщо втирати масло після ванни або лазні, шкіра стає оксамитовою і пружною. Воно також добре живить кутикулу і зміцнює нігті.

На основі кокосового масла проводиться безліч кремів, бальзамів, скрабів. Хорошу репутацію має кокосова маска для волосся Tropicana, її продають в більшості магазинів тайської косметики. У Паттайя її можна знайти в магазинах Pattaya Beauty.

Фруктові скраби - мабуть, другий за популярністю продукт тайської індустрії краси. Оскільки з фруктами в Індокитаї проблем немає, то у виробництві скрабів використовують натуральні складові.

Засоби з лимоном відмінно відбілюють, допомагають висвітлити веснянки і забиті пори на обличчі ( «чорні точки»). Полуниця добре впливає на тонус шкіри і користується попитом завдяки приємному аромату. Цитрусові забезпечують тонізуючий ефект і пружність, кавун чудово зволожує.

У магазинах представлений величезний вибір ефірних масел: іланг-іланг, троянда, неролі, всі цитрусові масла, фруктові. В принципі, подібний асортимент легко знайти і в Росії, але в Таїланді невелика баночка обійдеться в кілька разів дешевше.

Ефірні масла використовують для втирання в поєднанні з основою (наприклад, оливковою олією), змішують з водою для вмивання. Кілька крапель додають в воду в лазні, в парилці для аромату.

Багато жінок, що побували в Таїланді, рекомендують відбілюючі солі, які допомагають також боротися з целюлітом (наприклад, spa salt scrub).

Популярні засоби на «бджолиної» основі: скраби з маточним молочком, маски для обличчя з медом, медове мило.

Бренди тайської косметики

Компаній, які виробляють засоби для догляду, дуже багато. Нарватися на зовсім неякісні майже неможливо, але вірніше буде купити перевірену косметику.

Довірою користується Sabai Arom, її продукція на 90% і більше складається з природних інгредієнтів. Добре зарекомендували себе Tropicana Oil, Bynature, Supaporn, Hommali Organic, Oriental Princess, ISME cosmetic.

Добре зарекомендували себе Tropicana Oil, Bynature, Supaporn, Hommali Organic, Oriental Princess, ISME cosmetic

Популярні соляні скраби і антицелюлітні креми випускає бренд K.SEEN. А Khaokho Talaypu так сильно націлені на природність, що навіть в упаковках для своїх продуктів використовують рослинні барвники. Madame Heng - одна з кращих компаній, що випускають натуральне мило.

Коли говорять про Таїланді, в першу чергу мають на увазі засоби для догляду за тілом, волоссям і нігтями. Декоративна косметика тут теж продається, але вона вже не так натуральна, як уходовая. У супермаркетах часто бувають розпродажі лаків, туші, тіней для повік, тональних кремів за цінами в 2-3 рази меншим, ніж в Росії. Бренди на полицях ті ж, що у нас: Maybelline, Revlon, L'Oral і т.д. Чи варто везти їх з собою - вирішувати вам.

У чому секрет тайської косметики?
Яку косметику купити?
У чому секрет тайської косметики?
Яку косметику купити?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com