рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити анімешних зачіску в домашніх умовах, укладання в стилі аніме для дівчат і хлопців

  1. Основні акценти
  2. Корисні поради
  3. Створення зачісок в стилі аніме
  4. Образ Сейлор Мун
  5. Котячі вушка
  6. Гульки з стрічками
  7. Чоловіча укладка їжачок

Японська культура в даний час дуже популярна, і мультфільми-аніме мають мільйони фанатів, причому подобаються ці мультики як молодим дівчатам, так і брутальним хлопцям Японська культура в даний час дуже популярна, і мультфільми-аніме мають мільйони фанатів, причому подобаються ці мультики як молодим дівчатам, так і брутальним хлопцям. Цьому не варто дивуватися, так як Японія і японці завжди виділялися своєю оригінальністю. Саме тому багато шанувальників намагаються бути схожими на улюблених анімешних героїв. А для створення подібного образу необхідно мати зачіску і укладання в стилі аніме.

Кожен день можна створювати новий неповторний образ. Для цього існує велика кількість різноманітних варіантів. Притому що можна створювати аніме зачіски для дівчат з довгим волоссям, для коротко стрижених хлопчаків, робити анімешні зачіски з чубчиком і без неї. Основне завдання - вибрати ідею, яка б могла гармонійно вписатися в придуманий образ.

Основні акценти

Природно, побачити таку зачіску частіше можна на дівчині, хоча сьогодні і у хлопців стиль аніме користується популярністю Природно, побачити таку зачіску частіше можна на дівчині, хоча сьогодні і у хлопців стиль аніме користується популярністю. Відмінною рисою аніме зачіски для дівчаток і хлопчиків є яскравість і креативність. Причому в створення такого стилю допускається вільність, так що яка саме зачіска буде зроблена, повністю залежить від фантазії людини.

Найбільше така зачіска підходить власникам ромбовидного і трикутного типу обличчя. Тому що у анімешних героїв особа належить одному з цих типів. А також підійде такий стиль малорослим людям, які мають мініатюрну зовнішність. Колір волосся при створенні подібних зачісок не важливий, тому робити можна і на русявих, і на чорних локонах.

Існує кілька головних правил, яких необхідно дотримуватися при створенні аніме образу і зачіски. І для того щоб стати схожим на вподобаного мультяшного героя, необхідно зробити дуже яскраву, модну і незвичайну укладку.

Краща укладання виходить на гладких прямих локонах Краща укладання виходить на гладких прямих локонах. Притому що вони повинні бути здорові і досить густі. На рідкісних, тонких і пошкоджених кучерях створити образ в стилі аніме, на жаль, не вийде, тому що у всіх героїв досить об'ємна стрижка, що деколи перевищує за розміром навіть голову. Особливо красиво виглядає укладання на локони, що мають різну довжину. Якщо створюється жіночий образ, то на пасма можна закріпити яскраві і різноколірні гумки, що, безсумнівно, прикрасить зачіску і додасть їй особливу індивідуальність.

Все анімешні зачіски в японській культурі можна розділити на дві групи:

  • Перша створюється на довгому волоссі. Тут можна спорудити що завгодно.
  • Друга робиться на коротких стрижках. В основному аніме укладання роблять на стрижці боб, найчастіше саме на класичному варіанті.

Найбільшою популярністю користуються багатошарові стрижки з високо зав'язаним хвостом. Вони підходять абсолютно всім, і чималу роль в такому укладанні грає чубчик, яку також підбирають за типом обличчя.

Корисні поради

Спочатку варто уважно вивчити картинку, по якій буде створюватися образ, необхідно бути впевненим, що таке укладання підійде людині. Є ще кілька рекомендацій при створенні образу аніме героя:

  • Необхідно заздалегідь підготувати інструменти, які можуть знадобитися для укладання: гострі ножиці, хорошу гребінець, професійний праску, фіксуючий засіб.
  • Якщо зачісці потрібно фарбування, то не варто фарбувати волосся стійким барвником, можна придбати кольорове тонує засіб, який можна буде згодом змити. Для фарбування окремих пасом можна використовувати спеціальні крейда, які акуратно колоріруются локони.
  • Вибираючи колір волосся, необхідно враховувати стиль одягу, до якого створюєте аніме укладку. Адже цей стиль, як і будь-який інший, повинен виглядати гармонійно.
  • Перш ніж укладати волосся, спробуйте намалювати детальний план зачіски, як і де буде розташована кожна окрема пасмо.
  • При створенні зачіски враховуйте структуру волосся, а також тип особи. Наприклад, округлому особі дуже підходить об'ємне укладання, для овального типу найкраще підходять стрижки з прямими тонкими локонами.

Створення зачісок в стилі аніме

Існує безліч образів, за якими можна зробити зачіски. Але все-таки є ряд укладок, які користуються шаленою популярністю і особливо улюблені багатьма фанатами.

Образ Сейлор Мун

Такий образ є актуальним в школі або на дружній прогулянці. Причому на створення укладання піде мінімум часу. Щоб зробити таку зачіску, потрібно виконати наступні дії:

  1. Все волосся розділити на дві однакові частини, і одну з них відразу зав'язати в хвіст. Вільні локони необхідно поділити навпіл ще раз. А також відокремити по невеликій пасма у кожного скроні.
  2. Пасма, які розташовані в скроневій області, зачесати наверх і вже там їх зав'язати в хвостик за допомогою гумки. Бажано, щоб гумка підходила до тону волосся.
  3. Те ж саме діяння виконати на іншій стороні.
  4. Щоб надати локонам обсяг і пишність, їх потрібно начесать, це можна зробити гребінцем з дрібними зубчиками або скористатися гребінцем. Потім пасма зафіксувати лаком.
  5. Далі необхідно закрутити хвости в гульку, нанести на них лак, а кінчики волосся закрутити плойкою або праскою.
  6. Після цього всі вільні волосся прибирають в хвости.

Можна в якості прикраси пов'язати на гульки бантики або красивий хустку.

Котячі вушка

Така варіація зачіски буде доречна скрізь: як на святковому торжестві, так і для повсякденного використання. Але на жаль, для дорослих таке укладання не підійде, все-таки ця зачіска вважається дитячою. Необхідні інструменти для укладання локонів:

  • силіконові гумки;
  • різнокольорові шпильки;
  • гребінець;
  • праску;
  • фіксуючий засіб.

З першого разу зачіска навряд чи вийде ідеальною, тому необхідно, трохи потренуватися. Укладання робиться наступним чином:

  1. Волосся ретельно прочесати і розділити їх на дві частини. Одну з частин необхідно відразу закріпити шпилькою, а ось решту знову поділити надвоє так, щоб вийшла верхня частина і нижня.
  2. Потім частина волосся, яка утворилася нагорі, необхідно скропити фіксуючим засобом і начесать.
  3. Далі окропити лаком пасмо треба скрутити в джгут і укласти. Притому укладання проводиться таким чином, щоб пучок з волосся нагадував котяче вушко. Все це акуратно закріпити шпильками і знову скропити лаком. Такі ж маніпуляції робляться з локонами на другій стороні. Всі вільні або вибівшееся прядки ховають під пучок.
  4. Потім за допомогою плойки (прасування) необхідно закрутити волосся, які зібрані в хвостику. Причому закручувати потрібно не всередину, а, навпаки, від себе.
  5. Після закінчення треба начесать волосся, розпрямити пасма і зафіксувати зачіску.

Гульки з стрічками

Для створення фантазійного косплея можна зробити незвичайні пучки на голові, які прикрашені красивими стрічками. Ця зачіску краще робити на урочисті заходи, дискотеки, в клуби. Зробити таку укладку аніме можна за наступною інструкції:

  1. Як і в попередніх зачісках, волосся розділити на дві половини. Першу частину ще раз поділити надвоє. Якщо є чубчик, то заздалегідь її відокремлюємо.
  2. Верхні частини волосся треба заплести у французьку косичку і закріпити гумкою. Розтягнути косу для додання їй об'ємності.
  3. Повторити все це з другою частиною волосся.
  4. Тепер, коли обидві сторони красиво заплетене, необхідно закрутити косички в гульку. Для надійності закріпити ці пучки приготованими шпильками.
  5. На останньому етапі можна прикрасити гульку яскравими стрічками.

Чоловіча укладка їжачок

Особливо креативні чоловічі аніме зачіски Особливо креативні чоловічі аніме зачіски. Найбільш популярна зачіска серед хлопців - їжачок. Для цього потрібно начесать волосся на потилиці, використовуючи гель, і сформувати колючки. Далі все пасма, які знаходяться на маківці, випрямити за допомогою прасування і зрушити на обличчя. Щоб закріпити результат, анімешних укладку треба скропити лаком.

Дотримуючись інструкцій, можна створити дійсно унікальні і яскраві аніме образи. А додавши фантазійний макіяж та підібравши відповідний наряд, можна з легкістю перевтілитися в улюбленого героя мультиплікаційного жанру аніме.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com