рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Скрапбукінг-альбом для новонародженої дитини своїми руками

  1. Альбом на перший рік життя малюка в техніці скрапбукінг
  2. Розбираємо покроковий майстер-клас зі створення подарунка
  3. Відео-уроки для початківців

Більшість рукодільниць хочуть спробувати нові і популярні види мистецтва. Деякі майстрині плетуть, в'яжуть, шиють, кроять, деякі творять дивовижні речі усіма відомої нам технікою декупаж, інші ж пробують себе в досить популярною і широко відомою техніці скрапбукінг. Неодмінно, кожна мама в душі хоче зробити своєму новонародженому малюкові який-небудь незабутній для нього подарунок - перший подарунок у житті дитини. Це може бути чи то іграшка, чи то ліжечко, то чи одяг. Але саме пам'ятним для малюка, звичайно ж, буде альбом для фотографій, який можна купити або замовити в інтернет-магазині, але набагато приємніше буде, якщо мама сама займеться оформленням милого альбому для свого новонародженого малюка, зробленого в стилі скрапбукінг.

Вона дозволяє майстриням створювати найрізноманітніші шедеври ручної творчості - листівки, запрошення, обкладинки на документи, книги рецептів, блокноти та багато іншого! Ця техніка є унікальною тим, що можна поєднувати різні матеріали: квіточки, стрічки, картинки, гудзики, вирубки, штампики, намистинки, вирізки з книг, газет, журналів.

У такому альбомі можна скомпонувати різні кольорові гами, вставити картинки з улюбленими іграшками немовляти або улюбленими героями мультфільмів, можна використовувати всілякі декоративні матеріали для скрапбукінгу. Отже, представляємо вам майстер-клас як зробити скрапбукінг-альбом для новонародженої дитини. Виріб підійде як хлопчикові, так і дівчинці.

Альбом на перший рік життя малюка в техніці скрапбукінг

Альбом: перший рік життя хлопчика:

Нам будуть потрібні:

  • Щільний картон, розміром 30 * 30 см (кількість і розмір аркушів картону залежать від того, наскільки великий і об'ємний хочемо зробити альбом).
  • Біле листя щільного картону, під основи для фотографій.
  • Папір для скрапбукінгу (відповідно для дівчинки колірна гамма в рожевих, персикових і червоних тонах, а для хлопчика - в блакитних, салатових).
  • Декоративні матеріали для скрапу: полубусіни, картинки для скрапбукінгу, квіточки, стрічки, гудзики, вирубки різної форми, мережива, штампи і т.д.
  • Допоміжні матеріали: лінійка, простий олівець, ножиці, клей ПВА, двосторонній скотч, клейовий пістолет.

Розбираємо покроковий майстер-клас зі створення подарунка

Беремо листи щільного картону, це можуть бути як готові заготовки листів під альбом, або вирізаємо потрібний розмір. Зазвичай альбоми переважно роблять стандартними розмірами 20 * 20 см, 30 * 30 см, 20 * 30 см, хоча тут, звичайно ж, все залежить від фантазії умільці. Ми ж беремо щільні картонні листи і вирізаємо квадратні заготовки розміром 30 * 30 сантиметрів, як зазначено на фотографії знизу.

Беремо дирокол і на певному однаковій відстані робимо кілька дірок, дивимося на фото під текстом.

Отримуємо ось такі основи для нашого альбому.

Складаємо листи, беремо голку і щільну нитку і прошиває, робимо таким чином альбомний палітурка, результат отримуємо на фото знизу

Якщо створення альбому - справа клопітка і копітка, то для створення простої листівочки і невеликого бажання цілком достатньо!

Беремо листи Скрапбумага в рожевих тонах (або блакитних, якщо для хлопчика) і прострочуємо на машинці наші заготовки; можна використовувати будь-який зручний шов. Потім вирізаємо на білих щільних аркушах основи під фотографії, розмір може бути 9 * 13 см, 10 * 15 см, 15 * 21 см і двостороннім скотчем приклеюємо на вже декоровані листи. Далі на свій розсуд декоруємо скрап-прикрасами сторінки нашого альбому.

Далі на свій розсуд декоруємо скрап-прикрасами сторінки нашого альбому

Тепер приступаємо до оформлення обкладинки. Беремо лист красивою рожевою Скрапбумага, він повинен бути трохи з запасом, приблизно 32 * 32 см для загину. Перевертаємо Скрапбумага красивою стороною вниз, промазуємо шаром клею ПВА, або можна використовувати широкий двосторонній скотч. Зверху кладемо картонну заготовку для обкладинки розміром 30 * 30 см, щільно притискаємо і тримаємо кілька хвилин.

Зверху кладемо картонну заготовку для обкладинки розміром 30 * 30 см, щільно притискаємо і тримаємо кілька хвилин

Таких заготовок робимо дві, верхня і нижня частина обкладинки. Дивимося на фото внизу.

Дивимося на фото внизу

Верхню частину обкладинки прикрашаємо вирубкою, тичинками, листочками, трояндочками, стрічками. Обидві частини обкладинки складаємо разом з готовими сторінками альбому і пов'язуємо там, де дірочки стрічкою і прикрашаємо на свій розсуд. Отримуємо ось такий чудовий альбом для новонародженої дівчинки.

Скрапбукінг-альбом для новонародженого хлопчика можна зробити в такій же послідовності, тільки використовувати блакитні або салатові кольори. Наш МК закінчений, готове зображення альбому дивимося на фотографії внизу.

Наш МК закінчений, готове зображення альбому дивимося на фотографії внизу

Відео-уроки для початківців

А зараз Ви можете поспостерігати за процесом створення чудових альбомів в наших навчальних відео.

Частина 1.

Частина 2.

Частина 3.

Можливо, Вам буде цікаво подивитися на майстер-клас зі створення оригінальної ощадної книжки для молодят - тоді вам по цьому посиланню .

Тепер Ви точно зможете зробити альбом для свого малюка! Удачі Вам і натхнення!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com