рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пудра компактна LOreal Alliance Perfect

Реєстрація Реєстрація   Здрастуйте дорогі дівчата

Здрастуйте дорогі дівчата! Героєм сьогоднішнього відкликання стала пудра від L'Oreal Paris. Чи справді вона така гарна? Чи заслуговує вона таку високу оцінку? Давайте розбиратися! Купувала я її в Рів Гош, ціна приблизно 400 рублів, може трохи бол .. Читати далі " ьше.

Читати далі    ьше

Всім привіт. В очікуванні дива літа, я в черговий раз шукала тональний засіб, яке б не забивало пори, матованого, нормально приховувало сильні почервоніння, і не викликало алергії.

В очікуванні дива літа, я в черговий раз шукала тональний засіб, яке б не забивало пори, матованого, нормально приховувало сильні почервоніння, і не викликало алергії

Більше року тому я придбала пудру для обличчя L'Oreal Alliance Perfect у відтінку 4.N бежевий (прикріплений посилання). Знаходиться пудра в упаковці з пластику з дзеркальним дизайном. Поверхня швидко дряпається і втрачає первісний вигляд. Це мінус, конеч .. Читати далі " але.

Читати далі    але

Пудра компактна L'Oreal Alliance Perfect у відтінку 2N. Можна назвати її універсальною, добре матує і підлаштовується під тон шкіри, на обличчі не виглядає маской.Імеет легку, шовковисту текстуру.

Імеет легку, шовковисту текстуру

Так як моя шкіра на обличчі не є ідеальною, то мені всіляко доводитися приховувати недоліки на своїй шкірі. Робила це я раніше за допомогою тонального крему. Пробувала пудру, але вона сильно сушить моє обличчя, і на обличчі з'являлося лущення. Але ось зимо .. Читати далі " й, мені подарували цю пудру.

Читати далі    й, мені подарували цю пудру

Привіт! Пару місяців назад купила компактну пудру L'Oreal Alliance Perfect .Спешу розповісти такої потрібної новинці в моїй косметічке.Мінуси (для мене, скоріше, недоліки): 1. Дизайн. Не зовсім зручно постійно перекидати відсік з пудрою на дзеркальце .. Читати далі " е і назад.

Читати далі    е і назад

Всім привіт! Сьогодні на моєму обличчі компактна пудра L'Oreal Alliance Perfect. Трохи про мою шкіри: В свої 31 рік з декоративної косметики я використовую тільки туш, підводку і пудру. Шкіра у мене змішаного типу. Взимку більш суха, а влітку Т-зон .. Читати далі " а жирні.

Читати далі    а жирні

Привіт! У звичайні дні декоративною косметикою я користуюся по-мінімуму, але без пудри я не обходжуся, тому купую її часто і підбираю ретельно, мої вимоги до пудрі: тип - компактна, наявність дзеркала і спонжіком, щоб була можливість підправити .. Читати далі " макіяж протягом дня.

Читати далі    макіяж протягом дня

Хочу поділитися враженнями від використання компактної пудри Loreal alliance perfect. Купую її вже не перший рік. Виробник періодично видозмінює формат і колір упаковки. Пудра лягає рівним невидимим шаром, покриваючи всі недоліки шкіри .. Читати далі " і прибираючи жирний блиск, тобто матує відмінно.

Читати далі    і прибираючи жирний блиск, тобто матує відмінно

Користуюся компактною пудрою L'Oreal Alliance Perfect вже кілька років. З придбанням моєї першої упаковки «тане пудри вчинене сині» я просто закохалася в неї. Текстура її настільки м'яка і непомітна - абсолютно не ускладнює макіяж. Припи .. Читати далі " сно підходить для молодої шкіри, не забиває пори.

Читати далі    сно підходить для молодої шкіри, не забиває пори

Доброго часу доби! Хотіла б поділитися враженнями про моєму придбанні та вступі до арсенал декоративної косметики нового бійця. Я не любитель накладати на себе шпаклівку, намагаюся це робити якомога менше і якомога рідше.

Я не любитель накладати на себе шпаклівку, намагаюся це робити якомога менше і якомога рідше

Мої враження про пудрі, розповім, що до чого. Купувала в інтернет магазині перевіреному, так як на бренд багато підробок, а від цього вже і думка можна поміняти. В упаковці два відділи - в одному сама пудра, а в нижньому дзеркальце і спонж.

В упаковці два відділи - в одному сама пудра, а в нижньому дзеркальце і спонж

Я зазвичай навіть не дивилася на пудра не бюджетного сегмента. Але недавно була в магазині "Подружка" в день п'ятнадцяти відсоткової знижки, і мій погляд упав на стенд з косметикою l'oreal.

Але недавно була в магазині Подружка в день п'ятнадцяти відсоткової знижки, і мій погляд упав на стенд з косметикою l'oreal

Доброго дня! Хочу розповісти про дуже стоїть продукті від Лореаль. Купила я ету пудру разом з однойменною тональним кремом. Ось так вона виглядає при штучному освітленні: Спроба сфотографувати біля вікна))) Свотч на руці: Комплектація: Ось у .. Читати далі " що перетворюється пушок після декількох ...

Читати далі    що перетворюється пушок після декількох

Добридень! До вибору пудри я завжди ставлюся дуже ретельно, так як користуюся їй кожен день, і вона є невід'ємною частиною мого повсякденного макіяжу.

До вибору пудри я завжди ставлюся дуже ретельно, так як користуюся їй кожен день, і вона є невід'ємною частиною мого повсякденного макіяжу

Всім привіт! ツ Сьогодні я розповім про пудрі-фаворитки на кожен день (і не тільки), яка підкорила не тільки мене, а й багатьох моїх подруг. Загальна інформація Місце покупки: Prostor Ціна: 270 грн - без акцій. Обсяг: 9 м

Обсяг: 9 м

Купувала на заміну свого минулого пудрі від Лореаль очікувала такої ж високої якості. В результаті отримала порцію розчарування. Висновки від використання: - звична упаковка. Щільна кришка, компактний розмір. - спонжик розташований окремо в своєму отсе .. Читати далі " ке, виконаний не з губки, а ворсинок синтетика.

Читати далі    ке, виконаний не з губки, а ворсинок синтетика

Мені дуже подобається косметика від Loreal, туші, помади, лаки для нігтів, і надивившись відгуків про цю пудрі, та й допитавши консультанта, розповівши про свою шкіру, думала що пудра мені ця підійде. Ціна пудра в Летуаль близько 500 рублів. Моя шкіра комб .. Читати далі " інірованная, проблемна Т-зона.

Читати далі    інірованная, проблемна Т-зона

Здравствуйте все, Хотіла дуже розповісти вам про своє відкриття літа 2017 (навіть не дивлячись на те, що пудра далеко не новинка: D) Я на протязі років 7 користувалася виключно тональними рідкими кремами, муси або пудри не підходили.

Здравствуйте все, Хотіла дуже розповісти вам про своє відкриття літа 2017 (навіть не дивлячись на те, що пудра далеко не новинка: D) Я на протязі років 7 користувалася виключно тональними рідкими кремами, муси або пудри не підходили

Всім привіт! Хочу поділитися своєю думкою про дану пудрі. Шкіра у мене дивна, то жирна, то суха, проблемна, з величезною кількістю прищів, то з величезною кількістю пластівців від сухості ...

Шкіра у мене дивна, то жирна, то суха, проблемна, з величезною кількістю прищів, то з величезною кількістю пластівців від сухості

Добрий день, поділюся своїм досвідом щодо цієї пудри. З усіх пудр, що пробовала- ця найкраща для мене. Давайте розповім детальніше чому. Рік тому, моя шкіра була в ідеальному стан і використовувала я пудру просто, щоб прибрати блиск і .. Читати далі " трохи вирівняти шкіру, наносила тонким шаром і ...

Читати далі    трохи вирівняти шкіру, наносила тонким шаром і

Придбала пудру LOREAL Alliance Perfect в магазині Рів Гош по акції за 400рублей. Пудра являє собою квадратну коробочку з двома відділеннями: в одному -Сама пудра, а в іншому спонж і дзеркало.

Пудра являє собою квадратну коробочку з двома відділеннями: в одному -Сама пудра, а в іншому спонж і дзеркало

Привіт всім! Компактну пудру L'OREAL Alliance Perfect спробувала більше 10 років тому і відразу в неї влюбілась.Она унікальна в своєму роді, неймовірно перетворює шкіру. Про себе: Нерівний тон особи, купероз, почервоніння і пори в Т-зоні. ПЛЮСИ 1) буквально .. Читати далі " про пере розширені пори з особи!

Читати далі    про пере розширені пори з особи

До марки Лореаль ставлюся позитивно) і коли скінчилася моя улюблена пудра від Isa Dora, я вважала за краще взяти компактну пудру Loreal Alliance Perfect Місце придбання: магазин SuperMag Ціна: 450 Відтінок: D3 світло-бежевий золотистий Шкіра у мене жирна .. Читати далі " комбінована, але іноді бувають і лущення!

Читати далі    комбінована, але іноді бувають і лущення

Доброго ранку, любі дівчата! Давно я вже не користувалася пудрою і бажання як такого не виникала) Але я не новачок в цьому питанні, були у мене різні пудри, тому порівняти є з чим) Основна причина, чому я пудрою не користуюся - тому що пудр .. Читати далі " у з хорошою покриває здатністю, але при цьому ...

Читати далі    у з хорошою покриває здатністю, але при цьому

Багато років я користувалася тональної крем-пудрою max factor creme puff. Але тут захотілося легшою і непомітною текстури. Вибір припав на L'Oreal Alliance Perfect. Взяла її за акції в "Подрузі" за 349 рублів. У мене D3 світло-бежевий-золотистий Отте .. Читати далі " нок.

Читати далі    нок

Пудра L'Oreal alliance perfect попалася мені в магазині випадково. Спочатку я шукала пудру на кожен день, на мінеральній основі, яка не буде відчуватися на обличчі і після якої шкіра вкривається б чорними точками, а потім і прищами.

Спочатку я шукала пудру на кожен день, на мінеральній основі, яка не буде відчуватися на обличчі і після якої шкіра вкривається б чорними точками, а потім і прищами

Всім красуням привіт !! Ну що ж, після того, як чергова пудра мені не підійшла (напишу скоро відгук), начитавшись позитивних коментарів, вирішила придбати цю пудру (на сайтах вона б'є всі рейтинги).

Ну що ж, після того, як чергова пудра мені не підійшла (напишу скоро відгук), начитавшись позитивних коментарів, вирішила придбати цю пудру (на сайтах вона б'є всі рейтинги)

Всім привіт, дівчатка) Хочу поділитися відгуком на пудру. Купила її давно. вона вже можна сказати закінчилася. тому не можу навіть розглянути номер відтінку ((Але це не біда. в магазині легко підібрати найбільш потрібний відтінок або попросити про це продавши .. Читати далі " цов-консультантів.

Читати далі    цов-консультантів

Привіт всім дівчатам-красуням! Ciao! (І це я не прощаюся, якщо що) Бо навряд чи хлопці будуть читати відгук на пудру, ну да ладно) Сьогодні я б хотіла поговорити з вами про нову для мене пудрі від L 'oreal з серії "а liance perfect" у відтінку 2 . R 2 .. Читати далі " .

Читати далі

Тональними кремами я користуюся постійно, а ось з пудрами інша справа. Їх я використовую рідко. Не хочеться ходити з відчуттям що на обличчі надіта маска. Правда пудра завжди мене є, але використовую коли вже хочеться прям досконалості.

Правда пудра завжди мене є, але використовую коли вже хочеться прям досконалості

Користуюся цією пудрою вже не один місяць. Пройшла з нею і спеку, і дощ, і вітер. Для мене, як власниці комбінованої шкіри, дуже важливо підібрати засіб, який буде наносити матове покриття, але при цьому не підкреслювати лущення. І при всьому при цьому до .. Читати далі " додавали особі приємний натуральний відтінок.

Читати далі    додавали особі приємний натуральний відтінок

В цілому, рідко користуюся косметикою через часті алергічних реакцій. Пудрою разом рідше, тільки коли на шкірі виникають прищики або вугри (привіт, критичні дні!).

)

Найкраща пудра з усіх які я пробувала. Пудра дає легке покриття, яке не суші шкіру обличчя і прекрасно матує. З мінусів, але це тільки для тих хто прискіпливий як і я, то це запах, але після нанесення він взагалі не відчувається.

З мінусів, але це тільки для тих хто прискіпливий як і я, то це запах, але після нанесення він взагалі не відчувається

Вітаю всіх заглянули! Продовжую ділитися враженнями про засоби L'Oreal, з якими познайомилася цього літа. Про тональному кремі можна прочитати тут, а про коректорі - тут. І сьогодні розповім про компактної пудрі Alliance Perfect. Чи не ска .. Читати далі " жу, що в захваті від упаковки.

Читати далі    жу, що в захваті від упаковки

Зазвичай чергую пудри. Беру або цю, або "Досконалий тон" від Мейбеллін. І та і та з завданням справляються. І без розлучень! Особливо це актуально влітку, коли і шкіра до того ж комбінована, примхлива. Трохи що не так - і обличчя блищить або в смужка .. Читати далі " х.

Читати далі    х

Добрий час доби всім! Сьогодні хочу поділитися з вами враженнями про пудрі від Loreal. Передмова. Коли закінчилася моя улюблена пудра від Pupа, я стала шукати більш бюджетний аналог.

Коли закінчилася моя улюблена пудра від Pupа, я стала шукати більш бюджетний аналог

Здравстуйте! Сьогодні вирішила поділитися враженнями від застосування компактної пудри L'OREAL Alliance Perfect. Закінчилася у мене, а точніше розбилася, моя компактна пудра від Мері Кей і гостро постало питання про пошук заміни.

Закінчилася у мене, а точніше розбилася, моя компактна пудра від Мері Кей і гостро постало питання про пошук заміни

Якщо говорити відверто, я фанат косметики. Перепробувала за свої майже 30 років багато всякого різного) Хоча особливих проблем зі шкірою ніколи і не було, але ось люблю я всякі кошти, в тому числі якісні тональні. До таких засобів я відношу і цю .. Читати далі " пудру.

Читати далі    пудру

Я в принципі люблю продукти L'oreal, середня цінова категорія, прийнятну якість. Пудра L'oreal Alliance Perfect є одним із вдалих продуктів. Вона така, як я люблю - матує (але ненадовго, правда), хоч я знаю на обличчі, не має запаху.

Вона така, як я люблю - матує (але ненадовго, правда), хоч я знаю на обличчі, не має запаху

Добрий день красуні! Передмова. Холдингу L'oreal належать Lancome, Helena Rubinstein, Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Maybelline і багато другіе.А текстури перетікають з одного бренду в другой.Данная пудра вважається хітом марки і я вирішила ку .. Читати далі " пити собі матирующую пудру на лето.Что обіцяє ...

Что обіцяє

Всім привіт) Я просто в захваті від цієї легкої, напівпрозорої, що зливається з відтінком шкіри пудрою. У літню спеку я віддаю перевагу пудру рідким тональним засобам, і основні вимоги до засобу полягають в наступному: усунення жирного блиску і м .. Читати далі " атірованіе на довго стійкість швидкість і зручність ...

Читати далі    атірованіе на довго стійкість швидкість і зручність

Як правильний імідж і бездоганний макіяж робить твоє життя краще, а кожен зустрічний повертається в слід, розмірковуючи "Ось це дівчина ..." Сьогодні я поділюся з Вами спостереженнями з особистого досвіду, розповім про дуже хорошому продукті зі середньої цінової .. Читати далі " вартістю.

Читати далі    вартістю

Доброго часу доби! Компактними пудрами, найчастіше, я користуюся в осінньо-весняний період, взимку - однозначно - тональний крем, влітку або взагалі нічого, або пудра, але тільки не в спекотні дні. Косметика L'Oreal мені симпатична, та й досвід з пудрам .. Читати далі " і від цього виробника вже є.

Читати далі    і від цього виробника вже є

Придбала цю дитину вже вдруге, в надії на диво .... але на жаль і ах дива так не сталося. Дизайн: Зручна упаковка, м'який спонжик захований під пудрою, там же розташовано маленьке дзеркальце, дуже зручно носити в сумочці, досить міцна кришк .. Читати далі " а, яка сподіваюся захистить пудру від розсипання по ...

Читати далі    а, яка сподіваюся захистить пудру від розсипання по

Пудра альянс перфект на сьогоднішній день є для мене однією з оптимальних як за якістю, так і за ціною. Про цю пудрі вже написано 224 відкликання, мені б теж хотілося поділитися враженнями про неї, сподіваюся для вас відгук виявиться корисним.

Про цю пудрі вже написано 224 відкликання, мені б теж хотілося поділитися враженнями про неї, сподіваюся для вас відгук виявиться корисним

Всім привіт! Хочу поділитися своєю думкою про таку поширеною пудрі як L'oreal Aliance Perfect. Вперше я купила її давно, років зо три тому. Не пам'ятаю точно, але купую її вже в третій або четвертий раз. Пудрою користуюся не кожен день тому .. Читати далі " одна коробочка у мене зберігається до року.

Читати далі    одна коробочка у мене зберігається до року

Всім привіт! Мова сьогодні піде про дуже гарну, на мій погляд пудрі для особи від "Alliance Perfect". З продукцією "L'Оreal" знайома давно. Багато чого перепробувала, щось подобалося, щось ні. Але на одному косметичному продукті я зупинилася т .. Читати далі " очно, а це саме дана пудра.

Читати далі    очно, а це саме дана пудра

Давно шукала пудру, яка маскувала недоліки шкіри, матованого, але не створювала ефект маски. Купила пудру Loreal Alliance perfect. Я светлокожая мені ідеально підійшов відтінок R1C1. Упаковка пудру дуже швидко облізла. Пудрі близько 2-х місяців, нош .. Читати далі " у в сумочці.

Читати далі    у в сумочці

Дорогі дівчатка, всім доброго дня і весняного настрою! В черговий раз взяла в руки свою улюблену пудру і зрозуміла - пора написати про неї відгук. Отже, мова піде про продукт фірми LOREAL PARIS ALLIANCE PERFECT танучих ПУДРА, тон 2.R2.C Ванильно-рожевий .. Читати далі " .

Чи справді вона така гарна?
Чи заслуговує вона таку високу оцінку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com