рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Шоколадний чізкейк з сиру: рецепт в духовці і без випічки

  1. Ніжний чізкейк з шоколадно-вершковим смаком
  2. приготування
  3. Сирний чізкейк з шоколадом без випічки
  4. Буде потрібно:
  5. Відео - рецепт

Десерт чізкейк з упевненістю можна назвати одним з найкращих в світі. Родом з США, він підкорив серця навіть консервативних італійських кондитерів, що вважаються богами в мистецтві створення десертів. Рецептів чизкейка - безліч. Незмінний лише основний інгредієнт - м'який вершковий сир Філадельфія, який і робить торт ніжним на смак. До речі, чізкейк, незважаючи на свій вишуканий вигляд, досить простий у приготуванні. Наприклад, Філадельфію можна замінити і приготувати шоколадний чізкейк з сиру. На допомогу наші рецепт з фото для духовки і без випічки.

Ніжний чізкейк з шоколадно-вершковим смаком

Роздрукувати рецепт

Інгредієнти Час підготовки 30 хвилин Час приготування 60 хвилин Пасивне час 90 хвилин

складові

Для крем-Чизай:

приготування

Перед приготуванням дістаньте всі продукти з холодильника. Коли вони кімнатної температури, то краще і рівномірніше з'єднуються один з одним.

  1. Вафлі подрібніть руками або в блендері, потім з'єднайте з цукром і вершковим маслом. Збивайте або вимішують суміш, поки вона не буде однорідною. Десерт чізкейк з упевненістю можна назвати одним з найкращих в світі
  2. Роз'ємну форму вистелити промасленим пекарської папером і викладіть туди основу для чізкейку. Гарненько її розрівняйте і поставте в духовку (200 ° С) на п'ять-сім хвилин. Дістаньте корж, але духовку не вимикайте.
  3. Приготуйте сирно-сирну начинку. Сир протріть через сито і збийте в мисці з сиром, цукром і какао. 5. Поступово додавайте до суміші по одному яйцю. В кінці покладіть в крем розтоплений на водяній бані шоколад.
  4. Начинку викладіть на основу в формі і знову поставте в духовку, зменшенням до 180 градусів, на годину. Дістаньте, остудіть і охолоджуйте кілька годин.
  5. За пару годин до подачі приготуйте глазур. Для цього змішайте вершки, цукор і подрібнений руками шоколад. Зваріть глазур. Прикрасьте нею торт і відправте охолоджуватися на годину в холодильник.
  6. Перед подачею доведіть чізкейк до кімнатної температури.

Сирний чізкейк з шоколадом без випічки

Цей десерт і зовсім не вимагає випічки, що істотно скоротить час його приготування.

Буде потрібно:

приготування

  1. Печиво подрібніть качалкою або блендером, додайте до нього вершкове масло (його краще заздалегідь розтопити, щоб легше було змішувати) і замісіть тісто.
  2. У роз'ємну форму викладіть основу і гарненько утрамбуйте її, потім поставте на годину в холодильник.
  3. Желатин залийте приблизно 100 мл охололого кави і поставте розбухати.
  4. Сир збийте до однорідного стану і відкладіть. В окремій мисці збийте вершки до легкості і поступово додайте до них цукрову пудру.
  5. Шоколад розчиніть на водяній бані і додайте до сиру, а потім поступово збиті вершки.
  6. Желатин нагрійте на невеликому вогні до розчинення, додайте ще 100 мл кави і також влийте в крем-чіз.
  7. Викладіть крем на основу, розрівняйте і приберіть в холод на пару годин. Перед подачею прикрасьте какао.

Як прикрасити чізкейк

  1. Якщо для приготування «сирного пирога» ви використовували шоколадну глазур, додайте десерту оригінальності, прикрасивши його білою глазур'ю. До речі, в якості основи можна взяти і чізкейк з білим шоколадом в якості глазурі, а прикрашати класичним або використовувати різнокольорові варіанти (наприклад, додати в білий шоколад трохи яскравих харчових барвників).
  2. Відмінний варіант декору для чізкейку - свіжі фрукти і овочі. Розкладіть красиво ягоди або нарізані тонкими пластинками фрукти, а зверху полийте рідкої карамеллю, посипте цукровою пудрою або прикрасьте торт гілочках м'яти.
  3. Дуже органічно торт виглядає в компанії кульки вершкового морозива або збитих вершків. Та й смак виходить яскравим і контрастним - шоколадно-ванільним.

секрети приготування

Щоб сир в процесі збивання не дав сироватку, покладіть його в тканинний мішечок або марлю і підвісьте на дві-три години. Того ж ефекту можна досягти, якщо вибирати сухий сир.

Сир буде краще з'єднуватися з іншими компонентами начинки, якщо заздалегідь надати йому кімнатну температуру. А ось вершки обов'язково повинні бути холодними.

Кулінари радять випікати десерт на водяній бані. Для цього торт потрібно поставити в духовку в ємність, наполовину заповнену киплячою водою. Головне - стежити, щоб краплі води не потрапляли на пиріг. Інші рецепти чізкейк з сиру ви знайдете в цієї статті .

Відео - рецепт

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com