рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Прессбургер - пиріг з пісочного тіста з сиром

  1. Прессбургер - пиріг з пісочного тіста з сиром Прессбургер - дуже смачний ізраїльський пиріг з пісочного...

Прессбургер - пиріг з пісочного тіста з сиром

Прессбургер - дуже смачний ізраїльський пиріг з пісочного тіста з начинкою з сиру з родзинками і лимоном - класичне поєднання смаку.

Практично невідоме блюдо в усьому світі, в Ізраїлі воно залишається дуже і дуже популярним. Виготовлене за особливою технологією тісто не розмокає від соковитої начинки, при цьому не стаючи жорстким.

Я люблю возитися з тестом і у мене в колекції рецептів вже накопичилося достатньо рецептів випічки , Щоб можна було себе зайняти на довгий час.

І я з великим задоволенням поділюся з тобою ще одним, чудовим рецептом від Сергія Бородкіна, зустрічай

Прессбургер - пиріг з пісочного тіста з сиром

рецепт Прессбургер

Recipe Type: Випічка

Cuisine: Єврейська кухня

  • 560 г борошна
  • 65 г цукру
  • 80 мл молока
  • 1 яйце + 1 яєчний жовток
  • Цедра половини лимона
  • 250 г вершкового масла
  • 10 г солі
  • 25 г дріжджів
  • Для начинки:
  • 400 г сиру
  • 90 г цукру
  • 2 яйця
  • Цедра половини лимона
  • 100 г родзинок
  1. У просіяне борошно додаємо цукор і сіль, перемішуємо.
  2. Знімаємо цедру з лимона, додаємо половину цедри в борошно, а іншу половину - в сир.
  3. Вливаємо в тісто молоко з розведеними в ньому дріжджами, злегка збите яйце, розм'якшене вершкове масло і цедру лимона.
  4. Замішуємо тісто, загортаємо його в харчову плівку і ставимо в холодильник.
  5. В окремій мисці збиваємо 2 яйця для начинки.
  6. Змішуємо сир з лимонною цедрою, збитими яйцями, цукром і заздалегідь замоченим в теплій воді родзинками.
  7. Видавлюємо сік половини лимона і добре розмішуємо сирну масу, щоб не було грудочок.
  8. Готове тісто поділяємо на 2 частини, кожну з яких розгортає в прямокутник.
  9. Викладаємо начинку в середину Прессбургер, загортаємо краї тіста, формуючи «косичку».
  10. Другу частину тіста змащуємо начинкою рівним шаром, залишивши невеликі бортики по краях, скачуємо тісто в рулет.
  11. Ножем робимо невеликі надрізи зверху.
  12. Змащуємо Прессбургер збитим яйцем і відправляємо в розігріту до 190 ° С духовку на 25 хвилин.

3.3.3070

Share This Story, Choose Your Platform!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com