рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пісний пиріг з вишнею - рецепт приготування

  1. Інгредієнти для тесту.
  2. Інгредієнти для начинки.
  3. Пиріг з вишнями - рецепт приготування.

Здається дивним, що після найсвітлішого свята - Святої Пасхи, коли стражданнями Спасителя було знято тягар гріха, що тяжів над людським родом, і коли тільки радість може наповнювати серця, через 7 днів після Трійці настає пост Здається дивним, що після найсвітлішого свята - Святої Пасхи, коли стражданнями Спасителя було знято тягар гріха, що тяжів над людським родом, і коли тільки радість може наповнювати серця, через 7 днів після Трійці настає пост. Але Петрів піст розумний і корисний, в тому числі і з медичної точки зору, оскільки припадає на самий жаркий час року, коли жирна їжа і м'ясо з працею засвоюються, і виключення з раціону цих продуктів приносить тільки користь.


Однак, голод - не є сам по собі благом для людини. З Біблії ми дізнаємося, що сотворив світ, Бог створив для їжі плоди дерев і насіння трав. Канони Петрівського посту не такі самі, як Посту Великого. Тим більше, що на нього припадає багато церковних свят, а свято є свято, - і як не порадувати своїх близьких, приготувавши пісний пиріг з вишнями!

Інгредієнти для тесту.

I частина - 2 склянки води, 1 склянка цукру, 0,5 склянки рослинного (дезодорированного) масла;

II частина - 50 г дріжджів, 2 ч. Ложки цукру, 1 склянка води або картопляного відвару (можна використовувати відвар, отриманий після варіння картоплі для інших страв, - тоді сіль в тісто додавати не доведеться).
І ще знадобиться близько одного кг борошна, точне дозування її в цьому рецепті встановити складно, але тісто має бути дуже м'яке.

Інгредієнти для начинки.

- 300-400 г вишні;

- 2 столових ложки цукру;

- 1чайную ложку крохмалю.

Пиріг з вишнями - рецепт приготування.

- Спочатку все компоненти І частини помістіть в невелику каструлю доведіть до кипіння і, прокип'ятивши на малому вогні 15 хвилин, остудіть до кімнатної температури.
- Дріжджі розведіть у теплій воді (картопляному відварі), додайте цукор.

- Половину борошна просійте в глибоку миску, зробіть в центрі поглиблення, влийте туди розведені у воді дріжджі і замісити опару до густоти сметани, поставте в тепле місце.

- Коли опара підійде, влийте туди остигнула частина І і замісіть тісто, поступово підмішуючи борошно, що залишилося, поки не отримаєте м'яке, пухнасте тісто. Дайте тісту підійти і знову вимісити його.

- З більшої частини тесту (приблизно 3/5) розкачайте пласт в 1,5 см, покладіть на змащене деко так, щоб краї тіста трохи виходили за краї дека.
- Вишню звільніть від кісточок, змішайте з цукром і крохмалем. Крохмаль дозволить зберегтися соку вишні при випіканні. Покладіть начинку з вишні на розкатаний і поміщений на деко пласт тесту, акуратно розподіливши по поверхні рівним шаром.
- Частину тіста розкачайте до товщини 1 см, наріжте на смужки шириною 2-3 см, поздовжні краю смужок надріжте по косій, не прорізаючи середини, щоб вийшла «ялинка». Смужками прикрасьте пиріг зверху, укладаючи їх хрест - навхрест.

- Дайте пирогу расстояться 12-15 хвилин і випікайте в жарко нагрітій духовці (220о) 15-20 хвилин.

Дістаєте пиріг з вишнею пісний з духовки і насолоджуєтеся спочатку зовнішнім виглядом і запахом, а потім і чудовим смаком!

схожі статті

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com