Сьогодні хочу показати вам, як зробити печиво з сиру і сметани, щоб воно вийшло дуже смачним. Готуватися воно не складно і весь процес покажу наочно і максимально докладно поясню. Справитися з даними рецептом навіть новачок, тому робіть не сумніваючись.
Такий простий рецепт сирного печива у мене вже дуже давно і печу по ньому часто. Тісто готуватися просто, а щоб не замішувати його руками, можна скористатися стаціонарним міксером, кухонним комбайном або хлебопечкой. Тоді цей процес займе ще менше часу.
Сирні печеньки у мене круглої форми, так як тісто вирізала звичайної чаркою. А ось відбиток на печиво можна зробити за допомогою підручних засобів. У чарочок з кришталю на денці є візерунок, за допомогою якого можна зробити гарний відбиток на заготівлі або скористатися звичайною формочкой меншого діаметру, ніж наше коло. Можна і зовсім простіше поступити, злегка провівши хрест - навхрест зубчиками вилки. Я ж скористалася звичайними плунжерами для мастики у вигляді квіточки.
Спробуйте і ви зробити таке дуже ніжне сирне печиво для дітей, яке їм точно припаде до смаку зі склянкою молока або кефіру. А також маленьких помічників можна запросити видавлювати печиво, повірте вони оцінять це захоплююче заняття. Також раджу подивитися, як легко зробити просте сирне печиво вушка з цукром, яке знайоме багатьом з дитинства.
Складові:
- Сир - 250 г
- Борошно пшеничне - 600 г
- Масло вершкове - 250 г
- Яйця курячі - 2 шт.
- Цукор - 100 г
- Сметана - 125 г
- Розпушувач - 10 г
- Сіль - щіпка
- Ванілін - за смаком
- Жовток яєчний + 1 ст.л молока для змащування
 Для приготування тіста спочатку дістаю масло з холодильника і залишаю його при кімнатній температурі, щоб воно стало м'яким.  Потім борошно просівають і змішую з розпушувачем.
  Для приготування тіста спочатку дістаю масло з холодильника і залишаю його при кімнатній температурі, щоб воно стало м'яким.  Потім борошно просівають і змішую з розпушувачем. 
 Тісто найпростіше замісити в кухонному комбайні або стаціонарному міксері, так як не треба нічого окремо збивати і змішувати.  Спочатку змішую яйця з сиром, сметаною, цукром і м'яким маслом.
  Тісто найпростіше замісити в кухонному комбайні або стаціонарному міксері, так як не треба нічого окремо збивати і змішувати.  Спочатку змішую яйця з сиром, сметаною, цукром і м'яким маслом. 
 Далі додаю ванілін і чи ванільний екстракт.  Потім всипав борошно з розпушувачем і сіллю.  Після замішую м'яке тісто.
  Далі додаю ванілін і чи ванільний екстракт.  Потім всипав борошно з розпушувачем і сіллю.  Після замішую м'яке тісто. 
 За консистенцією воно не повинно бути забитим борошном, нехай краще буде м'якше, якщо хочете ніжну і м'яку випічку.  Сахара можете покласти трохи більше, якщо любите послаще.
  За консистенцією воно не повинно бути забитим борошном, нехай краще буде м'якше, якщо хочете ніжну і м'яку випічку.  Сахара можете покласти трохи більше, якщо любите послаще. 
 Перед тим як формувати домашнє сирне печиво, готове тісто накрити плівкою і поставити в холодильник на годину, за цей час воно охолодитися і з ним буде простіше працювати.
  Перед тим як формувати домашнє сирне печиво, готове тісто накрити плівкою і поставити в холодильник на годину, за цей час воно охолодитися і з ним буде простіше працювати. 
 Далі поділяю його на три частини, дві з яких назад повертаю в холодильник і працюю з рештою шматочком.  Робочу поверхню злегка присипають борошном, розкочують тісто завтовшки 0,5 - 0,8 см і вирізаю печеньки будь-якої форми і відвалів на них плунжером малюнок квітки.
  Далі поділяю його на три частини, дві з яких назад повертаю в холодильник і працюю з рештою шматочком.  Робочу поверхню злегка присипають борошном, розкочують тісто завтовшки 0,5 - 0,8 см і вирізаю печеньки будь-якої форми і відвалів на них плунжером малюнок квітки. 
 Викладаю їх на деко з пергаментним папером.  Папір нічим змащувати не варто.  Зверху їх змастити жовтком з додаванням молока.  Випікаю печиво з сиру в духовці розігрітій до 200 градусів, 7 - 10 хвилин.  Сильно рум'янити їх не треба.  За 7 хвилин воно буде трохи м'якше і світліше.  Але мені сподобалося печиво, випікається 10 хвилин, воно більш крихке і пісочне.
  Викладаю їх на деко з пергаментним папером.  Папір нічим змащувати не варто.  Зверху їх змастити жовтком з додаванням молока.  Випікаю печиво з сиру в духовці розігрітій до 200 градусів, 7 - 10 хвилин.  Сильно рум'янити їх не треба.  За 7 хвилин воно буде трохи м'якше і світліше.  Але мені сподобалося печиво, випікається 10 хвилин, воно більш крихке і пісочне. 
 З даної кількості тесту у мене вийшло 3 дека печенек.  Воно прекрасно зберігається на відкритому повітрі.  Печиво з сиру і сметани вийшло дуже смачним, раджу і вам його спекти.  Смачного!
  З даної кількості тесту у мене вийшло 3 дека печенек.  Воно прекрасно зберігається на відкритому повітрі.  Печиво з сиру і сметани вийшло дуже смачним, раджу і вам його спекти.  Смачного! 
 
								 
								 © 2008-2017 Graalstudio.com
									
									
									© 2008-2017 Graalstudio.com
								
								