рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Печиво з сиру і сметани, рецепт в домашніх умовах

Сьогодні хочу показати вам, як зробити печиво з сиру і сметани, щоб воно вийшло дуже смачним. Готуватися воно не складно і весь процес покажу наочно і максимально докладно поясню. Справитися з даними рецептом навіть новачок, тому робіть не сумніваючись.

Такий простий рецепт сирного печива у мене вже дуже давно і печу по ньому часто. Тісто готуватися просто, а щоб не замішувати його руками, можна скористатися стаціонарним міксером, кухонним комбайном або хлебопечкой. Тоді цей процес займе ще менше часу.

Сирні печеньки у мене круглої форми, так як тісто вирізала звичайної чаркою. А ось відбиток на печиво можна зробити за допомогою підручних засобів. У чарочок з кришталю на денці є візерунок, за допомогою якого можна зробити гарний відбиток на заготівлі або скористатися звичайною формочкой меншого діаметру, ніж наше коло. Можна і зовсім простіше поступити, злегка провівши хрест - навхрест зубчиками вилки. Я ж скористалася звичайними плунжерами для мастики у вигляді квіточки.

Спробуйте і ви зробити таке дуже ніжне сирне печиво для дітей, яке їм точно припаде до смаку зі склянкою молока або кефіру. А також маленьких помічників можна запросити видавлювати печиво, повірте вони оцінять це захоплююче заняття. Також раджу подивитися, як легко зробити просте сирне печиво вушка з цукром, яке знайоме багатьом з дитинства.

Складові:

  • Сир - 250 г
  • Борошно пшеничне - 600 г
  • Масло вершкове - 250 г
  • Яйця курячі - 2 шт.
  • Цукор - 100 г
  • Сметана - 125 г
  • Розпушувач - 10 г
  • Сіль - щіпка
  • Ванілін - за смаком
  • Жовток яєчний + 1 ст.л молока для змащування

Для приготування тіста спочатку дістаю масло з холодильника і залишаю його при кімнатній температурі, щоб воно стало м'яким Для приготування тіста спочатку дістаю масло з холодильника і залишаю його при кімнатній температурі, щоб воно стало м'яким. Потім борошно просівають і змішую з розпушувачем.

Тісто найпростіше замісити в кухонному комбайні або стаціонарному міксері, так як не треба нічого окремо збивати і змішувати Тісто найпростіше замісити в кухонному комбайні або стаціонарному міксері, так як не треба нічого окремо збивати і змішувати. Спочатку змішую яйця з сиром, сметаною, цукром і м'яким маслом.

Далі додаю ванілін і чи ванільний екстракт Далі додаю ванілін і чи ванільний екстракт. Потім всипав борошно з розпушувачем і сіллю. Після замішую м'яке тісто.

За консистенцією воно не повинно бути забитим борошном, нехай краще буде м'якше, якщо хочете ніжну і м'яку випічку За консистенцією воно не повинно бути забитим борошном, нехай краще буде м'якше, якщо хочете ніжну і м'яку випічку. Сахара можете покласти трохи більше, якщо любите послаще.

Перед тим як формувати домашнє сирне печиво, готове тісто накрити плівкою і поставити в холодильник на годину, за цей час воно охолодитися і з ним буде простіше працювати Перед тим як формувати домашнє сирне печиво, готове тісто накрити плівкою і поставити в холодильник на годину, за цей час воно охолодитися і з ним буде простіше працювати.

Далі поділяю його на три частини, дві з яких назад повертаю в холодильник і працюю з рештою шматочком Далі поділяю його на три частини, дві з яких назад повертаю в холодильник і працюю з рештою шматочком. Робочу поверхню злегка присипають борошном, розкочують тісто завтовшки 0,5 - 0,8 см і вирізаю печеньки будь-якої форми і відвалів на них плунжером малюнок квітки.

Викладаю їх на деко з пергаментним папером Викладаю їх на деко з пергаментним папером. Папір нічим змащувати не варто. Зверху їх змастити жовтком з додаванням молока. Випікаю печиво з сиру в духовці розігрітій до 200 градусів, 7 - 10 хвилин. Сильно рум'янити їх не треба. За 7 хвилин воно буде трохи м'якше і світліше. Але мені сподобалося печиво, випікається 10 хвилин, воно більш крихке і пісочне.

З даної кількості тесту у мене вийшло 3 дека печенек З даної кількості тесту у мене вийшло 3 дека печенек. Воно прекрасно зберігається на відкритому повітрі. Печиво з сиру і сметани вийшло дуже смачним, раджу і вам його спекти. Смачного!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com