рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Насипний пиріг з яблуками

  1. Як приготувати насипний яблучний пиріг з молоком

Багато ароматної соковитою начинки і тонкі борошняні прошарку, наскрізь просочені молочної заливкою - основні характеристики нашого насипного пирога з яблуками Багато ароматної соковитою начинки і тонкі борошняні прошарку, наскрізь просочені молочної заливкою - основні характеристики нашого насипного пирога з яблуками. Готується випічка гранично просто. В даному випадку обходимося без довгого замісу тіста - всього-на-всього перемішуємо відразу всі сухі компоненти і, чергуючи з яблучною стружкою, викладаємо у форму.

У більшості рецептів насипного пирога замість молочної заливки використовується натерте вершкове масло, але при такій технології завжди є ризик отримати суху випічку, якщо яблука попадуться не самі соковиті. У нашому варіанті пиріг виходить максимально ніжним, просоченим і збалансованим, а на наступний день смак стає особливо яскравим.

Складові: Складові:

  • соковиті кисло-солодкі яблука - 1 кг;
  • горіхи волоські (за бажанням) - 80 м

Для сухої суміші:

  • борошно - 120 г;
  • манка - 150 г;
  • цукор - 150 г;
  • розпушувач тесту - 1,5 ч. ложки;
  • сіль - пучку;
  • ванільний цукор - пакетик (8-10 г);
  • кориця - 1 ч. ложка.

Для заливки:

  • молоко - приблизно 300 мл.

Як приготувати насипний яблучний пиріг з молоком

  1. Для сухої суміші з'єднуємо в одній ємності борошно, розпушувач, корицю, манку, сіль. Додаємо ванільний і звичайний цукор (кількість цукрового піску можна варіювати в залежності від солодощі вибраного сорту яблук). Ретельно перемішуємо сухі компоненти.
  2. Зрізавши шар шкірки і видаливши серцевину, трьом яблука крупною стружкою. Для рецепта підбираємо міцні і соковиті плоди. Найбільш смачним насипний пиріг виходить з кисло-солодкими яблуками.
  3. Вибираємо ємність для випічки висотою не менше 5 см (в нашому прикладі діаметр форми 22 см). Дно і стінки злегка натираємо вершковим маслом. Нижнім шаром розподіляємо 1/3 сухої суміші.
  4. Доводимо до кипіння молоко. На суху суміш викладаємо половину яблук. Щоб основа пирога вийшла максимально соковитою, робимо в яблучному шарі кілька отворів і поливаємо молоком (приблизно півсклянки).
  5. Викладаємо половину волоських горіхів, попередньо порубавши їх ножем або подрібнивши в чаші блендера.
  6. Покриваємо фруктово-горіховий шар половиною залишилася сухої суміші. Зверху розподіляємо другу частину яблучної стружки. Поливаємо соком, що виділився з натертих яблук, і обсипає горіхами.
  7. Останнім шаром рівномірно розподіляємо залишки сухої суміші.
  8. Заливаємо молоком (рідина повинна повністю покривати поверхню насипного пирога).
  9. Випікаємо насипний пиріг з яблуками в попередньо розпеченій до 180 градусів духовці близько 50-60 хвилин. Молоко повинно повністю вбратися в суху суміш, а поверхня випічки покритися легкої рум'яною скоринкою.
  10. Готовий пиріг повністю охолоджуємо і тільки потім дістаємо з форми. Перед дегустацією дозволяємо випічці настоятися мінімум пару годин, а ще краще прибрати її в холодильник і дочекатися наступного дня, тоді насипний пиріг з яблуками стане ще смачніше!

Смачного!

Завантаження ...

Схожі записи Якщо сподобався рецепт, напишіть коментар написати коментар

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com