рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фотопастки «Філін 90 Смарт»

  1. Чому слід купити «Філін 90 Смарт»
  2. Де може бути використана фотопастки «Філін 90 Смарт»
  3. Комплект поставки «Філін 90 Смарт»
  4. Офіційні документи на фотопастку «Філін 90 Смарт»
  5. Приклад фотографії, зробленої фотопастки «Філін 90 Смарт»
  6. Купити «Філін 90 Смарт» з швидкою доставкою по Москві і всієї Росії. Фотопастки «Філін 90 Смарт» за...
  7. Рейтинг магазину на Яндекс.Маркеті за останні 3 місяці
  8. Відгуки покупців про наш магазин

«Філін 90 Смарт» - фотопастки з кутом огляду камери 90 градусів, що виробляє запис фото і відео при спрацьовуванні датчика руху. Купити «Філін 90 Смарт» за вигідною ціною Ви зможете в нашому магазині Хелло-24.ру. Ми швидко доставляємо по Москві, Росії, в Казахстан і Білорусь. Замовлення через сайт приймаємо цілодобово!

З цим товаром також замовляють:

Фотопастки «Філін 90 Смарт» відрізняється доступною ціною і гідними характеристиками. Кут огляду камери і датчика руху складають 90 °, дозвіл фото до 12 МП, якість відео HD 1080p. Щоб почати користуватися фотопастки, досить встановити в неї карту пам'яті об'ємом від 8 до 32 Гб (не нижче 10 класу) і 4 батарейки типу «АА» (пальчикові). Управління та налаштування здійснюються за допомогою пульта дистанційного керування. У комплекті також йде спеціальний ремінь, за допомогою якого фотопастку легко закріпити на дереві або стовпі. Корпус приладу має клас захисту IP54 - фотопастки не страшна пил і пряме попадання бризок.

Чому слід купити «Філін 90 Смарт»

  • Кут огляду камери і датчика руху 90 °. Фотопастки оснащена лінзою з полем зору 90 ° (для прикладу, кут огляду людського ока становить 60-70 °). Датчик руху має кут огляду також 90 °, що дає можливість встигнути зняти навіть рухомі щодо камери живі об'єкти. Максимальна дальність спрацьовування датчика - 20 метрів.
  • Висока якість фотографій і відеозаписів. Відео можна знімати в одному з трьох режимів: 1920x1080, 1280x720, 640x480. Тривалість відео настроюється від 10 до 90 секунд, запис відео проводитися зі звуком. Фотографії можна робити в одному з трьох режимів: 12Мп (4000x3000), 8Мп (3264x2448), 5Мп (2592x1944). Фото зберігається в форматі JPEG з накладенням дати і часу.
  • Швидка швидкість спрацьовування камери. Швидкість спрацьовування камери - момент між тим, як датчик руху виявив рух, і камера справила знімок. У даній моделі фотопастки швидкість спрацьовування камери становить 1 секунда, однак у міру заповнення карти пам'яті цей показник погіршується.
  • Налаштування чутливість датчика руху. Датчику руху можна задати один з трьох рівнів чутливості: високий, середній, низький.
  • Працює вдень і вночі. У денний час фотопастки виробляє відео- і фотозйомку в кольоровому форматі, в нічний час - в чорно-білому. Фотопастки оснащена невидимою для людини і тварин підсвічуванням з 30 інфрачервоних випромінювачів і здатна фіксувати події в повній темряві на відстані до 20 метрів.
  • Дистанційне керування за допомогою пульта дистанційного керування з дисплеєм. У комплекті з фотопастки йде пульт дистанційного керування з дисплеєм, за допомогою якого здійснюється настройка і управління камери.
  • Програмований інтервал між знімками. Цю функцію також називають інтервалом спрацьовування. В налаштуваннях фотоловущкі можна задати інтервал 1 секунди до 30 хвилин - затримка між знімками (за замовчуванням 1 секунда) незалежно від повторного спрацьовування датчика руху.
  • Режим мультизйомки. В налаштуваннях фотопастки можна задати кількість знімків, яке камера буде робити при одному спрацьовуванні датчиків руху. Доступна серія з 1, 3, 6 або 9 знімків.
  • Можливість робити знімки через заданий інтервал часу. Цю опцію також називають періодичністю знімків. В налаштуваннях фотопастки можна задати інтервал часу від 1 секунди до 24 годин. Залежно від встановленого інтервалу часу, фотопастки буде автоматично вмикатися (незалежно від датчика руху) і проводити фотографування.
  • Підтримка знімних карт пам'яті microSD. Фотопастки підтримує microSD карти пам'яті об'ємом від 8 до 32 Гб.
  • Широкий діапазон робочих температур. Фотопастки здатна працювати при температурах навколишнього середовища від -10 до +70 ° C.
  • Рівень водонепроникності по класу IP54. Це означає, що фотопастки має часткову захист від пилу і прямого попадання бризок.

Як працює фотопастки «Філін 90 Смарт»

Принцип дії будь-фотопастки полягає в можливості виробляти відео- фотозйомку на усіх переміщень помічених за допомогою спеціального датчика руху камери в зоні дії перед нею. За допомогою тонких налаштувань камери можна чітко відрегулювати фотопастку під будь-які потреби.

Так як у даній моделі фотопастки немає власного дисплея, її налаштування здійснюється за допомогою пульта дистанційного керування з вбудованим дисплеєм. Налаштування також можливо при підключенні фотопастки до ПК, використовуючи USB-кабель і програмне забезпечення, що йдуть в комплекті.

Фотопастки «Філін 90 Смарт» призначена для роботи на вулиці, в тому числі і при негативних температурах. Встановіть пастку в необхідному місці, встановіть в неї елементи живлення і карту пам'яті. Датчик руху ініціює запис на карту пам'яті пристрою. Записує фото або відео з роздільною здатністю до 1080p. Для запису в темряві є інфрачервона підсвічування з дальністю до 20 м.

Слот для карти пам'яті SD від 8 до 32 Гб. На 32 Гб міститься 5 годин відео в якості (1280х720) або 14000 фото з роздільною здатністю 3264х2448 (8 Мп). Час роботи в режимі очікування: 6 месяцец. Дана модель працює при температурі від -10 ° до + 70 ° C при вологості 5% -90% і ідеально підходить для використання в російських умовах.

При закритому стані приладу монітор і кнопкове меню надійно заховані, що дає додаткову впевненість в їх збереження. Для того щоб змінити налаштування фотопастки, досить взяти з собою пульт дистанційного керування, який входить в комплект і зробити налаштування камери на місці установки.

При першому запуску фотопастки, необхідно обов'язково відформатувати карту пам'яті!

Де може бути використана фотопастки «Філін 90 Смарт»

  • Автономне відео спостереження для дачі або заміського будинку.
  • Камера для спостереження за тваринами в їх природному середовищі існування.
  • Фотопастки для полювання.
  • Як камера для контролю за громадянами та спостереження за тваринами в приватних мисливських господарствах.
  • Як камера безпеки в заповіднику або заказнику для контролю за браконьєрами.

Технічні характеристики «Філін 90 Смарт»

Датчик зображення 12 MP CMOS Sensor Зовнішня пам'ять microSD карти до 32 Гб (10 клас) Лінза F = 3.14; кут огляду камери 90 гр. Розмір приладу 9 x 14 x 6 см Розмір упаковки 17 x 12 x 10 см Інфрачервоний фільтр повний автоматичний Чутливість PIR 3 рівня Відстань нічної зйомки 20 метрів Кількість IR випромінювачів 30 Індикатор низького заряду батареї є Дозвіл зображення 12MP, 8MP, 5MP Формат файлів JPEG / AVI накладення дати і часу є Інтервал спрацьовування 1/5/10/30 секунд, 1/5/10/30 хвилин Періодичність знімків від 1 секунди до 24 годин Споживання в режимі очікування 0,2 мА Запис звуку є Час роботи в режимі очікування 6 місяців додаткові можливості AV вихід, USB вихід, слот для mi croSD карти Метод фіксації цвях, ремінь Робочі температури від -10 до +70 ° C Джерело живлення 4 батареї типу «АА» Водонепроникність IP54

Комплект поставки «Філін 90 Смарт»

  • Фотопастки «Філін 90 Смарт».
  • Пульт дистанційного керування з дисплеєм.
  • USB-кабель.
  • Ремень.
  • Інструкція російською мовою.
  • Гарантійний талон.
  • Упаковка.

Інструкція по експлуатації фотопастки «Філін 90 Смарт»

завантажити Ваш

Офіційні документи на фотопастку «Філін 90 Смарт»

Декларація про відповідність

Приклад фотографії, зробленої фотопастки «Філін 90 Смарт»

Приклад фотографії, зробленої фотопастки «Філін 90 Смарт»

Натисніть на фото, щоб подивитися в оригінальній якості (4032x2268)

Купити «Філін 90 Смарт» з швидкою доставкою по Москві і всієї Росії. Фотопастки «Філін 90 Смарт» за мінімальною роздрібною ціною виробника!

Фотопастки «Філін 90 Смарт» відрізняється доступною ціною і гідними характеристиками. Кут огляду камери і датчика руху складають 90 °, дозвіл фото до 12 МП, якість відео HD 1080p. Щоб почати користуватися фотопастки, досить встановити в неї карту пам'яті об'ємом від 8 до 32 Гб (не нижче 10 класу) і 4 батарейки типу «АА» (пальчикові). Управління та налаштування здійснюються за допомогою пульта дистанційного керування. У комплекті також йде спеціальний ремінь, за допомогою якого фотопастку легко закріпити на дереві або стовпі. Корпус приладу має клас захисту IP54 - фотопастки не страшна пил і пряме попадання бризок.

Інформація про технічні характеристики, комплекті поставки, країні виробника, гарантії і зовнішній вигляд товару носить довідковий характер і грунтується на останніх доступних до моменту публікації відомостей.

Знайшли помилку в описі товару? Повідомте нас! Виділіть текст з помилкою і натисніть Ctrl + Enter (не працює в браузерах Internet Explorer).

Рейтинг магазину на Яндекс.Маркеті за останні 3 місяці

Рейтинг магазину 5/5 на основі 3618 відгуків покупців і даних служби якості Я ндекс.Маркет

Відгуки покупців про наш магазин

А лександр С.

відмінний магазин Спосіб покупки: самовивезення 5 липня, Дзержинський

переваги:
Замовлення і покупку самовивозом, організували в один день, Купив в подарунок машинку для стрижемо овець BERGER Z5, незважаючи на порівняно низьку ціну машинка виконана, за зовнішніми ознаками з оригінальних комплектуючих. (Було з чим порівнювати, до цього бачив екземпляри сумнівною збірки)

Недоліки: Чи не виявив.

коментар:
Персонал ввічливий, працюють оперативно, але без суєти. Розкрили упаковку, перевірили комплектацію, роботу машинки. Загалом, як годиться.

П ользователь приховав свої дані

відмінний магазин Спосіб покупки: доставка 4 липня, Москва

переваги:
Хороший асортимент товарів для риболовлі. Співробітники магазину оперативно реагують на запити. Доставка кур'єром додому в межах обумовленого часу.

недоліки:
Все нормально, недоліків не виявила. Єдине - шкода, що до замовленого товару не додавалася інструкція.

коментар:
Батько попросив замовити для нього реверсивний кораблик для риболовлі. Спочатку кораблика не було в наявності, але я написала в магазин, і мені оперативно відповіли, коли чекати надходження. І не обманули - товар з'явився в наявності в призначений час. Досвідом покупки в даному магазині задоволена.

в олодя Саділов

відмінний магазин Спосіб покупки: доставка 3 липня, Азбест

Переваги: швидка доставка

Недоліки: немає

Коментар: отримав всі за списком, все швидко все якісно, всім рекомендую

artur-shehtman

відмінний магазин Спосіб покупки: самовивезення 29 червня, Нижній Тагіл

переваги:
Замовляв перший раз в цьому магазині, все сподобалося, зробив замовлення, менеджер зв'язався зі мною по тел.довольно швидко, все обговорили, все влаштувало. Товар прийшов навіть швидше термінів які були прописані. Оплата при отриманні і сума та на яку домовлялися. Ще сподобалося що товар коли прийшов, він міг ще лежати 2 тижні в транспортній компанії, тобто є достатньо часу щоб викупити свій товар. Замовляв до речі пошуковий магніт.

Недоліки: Недоліків не помітив.

Коментар: Хороший інтернет-магазин, раджу.

shardmi

відмінний магазин Спосіб покупки: доставка 28 червня, Перм

переваги:
Потрібний мені товар був детально і правдиво описаний на сайті. Ціна виявилася навіть дещо нижче, ніж в інших місцях.
Отримав товар дуже швидко (3 дні доставка).
Упаковка, комплектація і якість товару на високому рівні.

Недоліки: не виявив ніяких

коментар:
Перший раз робив покупку в цьому магазині. Відзначив для себе оперативний і компетентну відповідь менеджера. Відправлення та доставка через Boxberry дуже швидка. Задоволений на 100%. Магазин тепер в закладках браузера))

Знайшли помилку в описі товару?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com