рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Волосся січеться по всій довжині - що робити ?!

  1. Причини волосся, що січеться
  2. Домашні способи усунення проблеми
  3. Бананова маска
  4. кефірна маска
  5. Ріп'яна маска
  6. Мигдальний маска
  7. Медова маска
  8. Професійна косметика від волосся, що січеться
  9. сироватка Concept
  10. Відновлює масло Аргана від Nirvel
  11. Блискучі кристали від Concept
  12. Зволожуючий кондиціонер від HairCompany

Іноді гарне волосся раптом стає тьмяним і недоглянутими

Іноді гарне волосся раптом стає тьмяним і недоглянутими. Вони починають випадати, а часом з'являється такий неприємний симптом як посічені по всій довжині волоски. Якщо вчасно не вилікувати локони, можна повністю їх позбутися, так як повне розшарування провокує випадання і ламкість волосся. Як тільки з'явилися перші ознаки проблеми, варто з'ясувати її причину і підібрати відповідне лікування.


До речі! раджу прочитати статтю в блозі моєї подруги як можна позбутися від волосся на тілі НАЗАВЖДИ ?! Їй дочка з-за кордону привезла якийсь хитрий депілятор, який працює за принципом пінцета, вона їм буквально один раз покористувалася, і волосся БІЛЬШЕ НЕ ЗРОСТАЛИ !!! Читати статтю >>>

Причини волосся, що січеться

Посічені по всій довжині волосся - це перший дзвіночок того, що у вашому організмі є якісь порушення або ж ви забули про елементарні правила догляду за своєю шевелюрою. До найбільш поширених причин даної проблеми відносяться:

Після виявлення основного фактора, вплинув на здоров'я вашого волосся, можна легко повернути їм втрачене здоров'я. Якщо ж це зробити не вдалося, варто звернутися за допомогою до народної медицини і професійній косметиці.

Домашні способи усунення проблеми

Нижче наведені рецепти домашніх масок, які допомагають позбутися посічених пасом. Їх необхідно застосовувати 2 рази на тиждень протягом 4 місяців. Після закінчення курсу лікування робиться перерва на 8 тижнів, після чого відновлювальні процедури варто повторювати щотижня. Найбільш дієвими вважаються наступні види масок.

Бананова маска

Один стиглий банан розтираємо до стану пюре і додаємо до нього 1 ст. л. касторової олії і 2 краплі лаванди. Отриману масу розподіляємо по всій довжині і вкриваємо голову теплим рушником. Через 35-40 хвилин суміш змивається спочатку теплою водою, а потім шампунем. Обов'язково наносимо в кінці бальзам або кондиціонер.

кефірна маска

Одне з кращих натуральних засобів для повернення блиску і рівній поверхні локонам. Для досягнення результату достатньо нанести кефір на кореневу зону і розподілити його до самих кінчиків. Для кращого ефекту в нього можна додати кілька крапель вітаміну A або масла троянди. Витримати всі на волоссі 30 хвилин і змити.

Ріп'яна маска

Вона не просто допомагає усунути посічені пасма, а й посилити ріст волосся, наситивши їх вітамінами і мікроелементами. Для посилення результату до реп'яхову олію можна додати одну столову ложку розмаринового і оливкового масел. Нанесіть попередньо злегка розігріту суміш на сухе волосся і загорніть їх теплим рушником. Через 45 хвилин змийте маску за допомогою шампуня.

Мигдальний маска

Для приготування знадобиться змішати 10 мл мигдалевого масла з 20 мл жирних вершків. Акуратно підігрів суміш до температури тіла, додаємо до неї один курячий жовток. Змішавши інгредієнти, наносимо їх на всю довжину волосся за допомогою гребеня. Для ефективного результату варто вкрити голову хусткою або рушником. Змити косметичний засіб через 40 хвилин.


Що ж робити, якщо випадає волосся? Для початку радимо почитати статтю з сайту Міністерства охорони здоров'я Російської Федерації. В даній статті розкривається метод, за допомогою якого можна боротися з випаданням волосся БЕЗКОШТОВНО, без шкоди для організму. Читати статтю >>>

Медова маска

Столову ложку меду змішуємо з курячим жовтком і оливковою олією. За допомогою широкого гребеня наносимо отриману доглядають суміш на всю довжину. Через 30 хвилин маску слід спочатку змити теплою водою, а потім шампунем для вашого типу.

Професійна косметика від волосся, що січеться

Crystal Shine від Kapous

Уже при першому ж використанні розгладжує і вирівнює структуру волосся. Завдяки входить до складу засобу маслу льону, при використанні флюїду вдається швидко зволожити і наситити кожен волосок мінералами і вітамінами відсутніми.

сироватка Concept

Сироватка покриває кожен волосок тонкою плівкою, яка немов запаює їх, усуваючи проблему. Після декількох використань локони стають блискучими, доглянутими і сильними. Зникає сухість і ламкість.

Відновлює масло Аргана від Nirvel

Прекрасно зміцнює волосся, повністю відновлюючи їх структуру за допомогою кислот і антиоксидантів. Арганова масло також чудово живить і зволожує, позбавляючи від лупи і посилюючи зростання локонів.

Блискучі кристали від Concept

Цінними є наявністю в них лляної витяжки, здатної проникати глибоко в корені і вирівнювати волосся по всій довжині, покриваючи їх плівкою. Така особливість дозволяє захистити пасма від шкідливого впливу навколишнього середовища і сонця.

Зволожуючий кондиціонер від HairCompany

Містить безліч зволожуючих і живильних компонентів, здатних наситити волосяну цибулину необхідними їй елементами. Вже після першого застосування волосся стане більш блискучими, рівними і шовковистим.

Якщо волосся січеться по всій довжині навіть після доглядають і профілактичних процедур, варто звернутися за допомогою до трихолога. Це потрібно зробити, якщо стан шевелюри не поліпшився через 3-4 місяці після початку лікування.

Попереднього стану волосся може говорити про неправильно підібраному засобі для усунення посічених кінчиків. Лікар, оцінивши стан пасом, зможе підібрати дієве та ефективне лікування, яке вже через 1-2 місяці поверне колишню красу вашим локонам.


До речі! раджу прочитати 5 порад як розгладити зморшки і омолодити шкіру за 147 руб. від журналу Космополітен на основі інтерв'ю з московським косметологом Ганною Довгань. Читати статтю >>>

Що ж робити, якщо випадає волосся?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com