рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Smokie, Slade, Scorpions, Sweet | Записи в рубриці Smokie, Slade, Scorpions, Sweet | Щоденник Сергія Бурдикіна: LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників


28 переглядів

Утворена в 1966 році, до початку 70-х, група Slade встигла завоювати репутацію одного з кращих концертних колективів. Однак, незважаючи на наявність вже цілком зрілого музичного матеріалу, перші два альбоми Slade комерційного успіху не мали. Прорив стався лише в 1971 році, коли два сингли Slade один за іншим потрапили в британський хіт-парад: «Get Down And Get With It» досяг шістнадцятого місця, а «Cos I Love You» став хітом номер один і поклав початок низці пісень групи , назви яких були складені з навмисно спотворених слів.

З 1971 по 1976 рік Slade видали поспіль 17 синглів, і всі вони увійшли в «двадцятку» британського хіт-параду, в тому числі і «Gudbuy T'Jane». Випущені в той же період альбоми групи користувалися незмінним успіхом, а три з них зуміли дістатися до першого місця в альбомному хіт-параді Великобританії. Після повернення в 1977 році з тривалого турне по США з'ясувалося, що британська публіка встигла злегка призабути групу, а глем-рок здав позиції ввійшов в моду панк-року. Так, альбом, випущений в 1977 році, вперше за сім років взагалі не потрапив ні в один з хіт-парадів. Проте, концертні виступи групи як і раніше користувалися успіхом, і музиканти продовжували виступати разом.

Успішний виступ Slade на рок-фестивалі в Редінгу в серпні 1980 року знову привернуло до гурту увагу преси і шанувальників. Сингли та альбоми Slade повернулися в хіт-паради і більше не зникали з них аж до кінця 80-х, хоча і не користувалися таким успіхом, як десятиліттям раніше.

Однак ... У 1991 році вокаліст і гітарист Slade Нодді Холдер, втомлений від постійних гастролей, оголосив про відхід з групи. Слідом за ним оголосив про свій відхід на спокій бас-гітарист Джим Лі, разом з яким Холдер написав більшість пісень групи.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com