рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

El'Skin

  1. Зволожуюча маска для області під очима ES-930 НОВИНКА-2019
  2. Гелева маска «Експрес Зволоження» ES-950 НОВИНКА-2019
  3. Гелева маска «Експрес Ліфтинг» ES-951 НОВИНКА-2019
  4. El'Skin підкорені носочки ES-905 - Хіт продажів!
  5. Антивікова маска "Пептиди" ES-901
  6. Антиоксидантна маска "Зелений чай" ES-902
  7. Підтягує маска «КОЛАГЕН» ES-903
  8. Зволожуюча маска "Гіалуронова кислота" ES-904
  9. Чорна маска-плівка ES-910
  10. Чорна грязьова маска ES-911
  11. Чорна Очищаюча Смужка ES-912
  12. Чорна тканинна маска ES-913
  13. Поживна маска «Молочний протеїн» ES-920
  14. Поживна маска-рукавички для рук "МИНДАЛЬ" ES-281
  15. Маска-шкарпетки для ніг "АВОКАДО" ES-282

Каталог EL Corazon® > каталог Kaleidoscope by EL Corazon® > каталог Залізна твердость® > каталог MoYou London > каталог PUEEN > Стемпинг для нігтів > Active Bio-gel Color gel polish - хіт продажів! > Корейська косметика оптом> Дизайн нігтів 2013-2018 - ідеї, фото, відео > Купити косметику оптом / в роздріб / інтернет-магазин

Cosima || El'Skin || Estelare || Etude Organix || Mi-ri-ne || SHARY || SKINLITE

Корейська косметика давно славиться своїм винятковим якістю і високою ефективністю. El'Skin - це приклад саме такої косметики. El'Skin - молодий південнокорейський косметичний бренд, розроблений для догляду за шкірою обличчя і тіла. Головною філософією бренду є повна безпека і натуральність продукції, якісний оригінальний дизайн і висока ефективність при невисокій ціні.
В технології дотримані найсуворіші європейські стандарти якості. За кілька років існування продукція стала широко відома і улюблена споживачок не тільки в Кореї, але і далеко за її межами. Унікальна перевага El'Skin полягає в тому, що ці кошти є абсолютним ноу-хау. Новітня розробка, що забезпечує максимальний ефект від застосування! В асортименті бренду El'Skin представлені засоби по догляду за обличчям і тілом у вигляді одноразових масок, упакованих в індивідуальні герметичні саше, що забезпечує зручність і легкість транспортування, тривалість зберігання, простоту застосування і в той же час високу ефективність продуктів. Корейська косметика створена для тих, хто цінує свою красу і молодість, а також прагне завжди бути в курсі модних новинок. Не пропустіть і ви можливості спробувати справжнє корейське якість - з продукцією El'Skin!

Не пропустіть і ви можливості спробувати справжнє корейське якість - з продукцією El'Skin

Зволожуюча маска для області під очима ES-930
НОВИНКА-2019

Зволожуюча маска для області під очима, є спеціальні подушечки, просочені активною сироваткою на основі гіалуронової кислоти, муцина равлики і рослинних екстрактів. Маска дбайливо доглядає за ніжною шкірою в області очей, надаючи потужний регенеруючу і оновлююче дію. Інтенсивно зволожує, насичує клітини поживними речовинами і вітамінами, підтягує, усуває набряклість і КРУГИ ПІД ОЧИМА. Активні компоненти сироватки підсилюють дію один одного, дозволяючи добитися стійкого ефекту. Регулярне застосування маски зробить Вашу шкіру свіжою, пружною, підтягнутою, а погляд сяючим і привабливим!
* Упаковка розрахована на тижневий курс при щоденному застосуванні.

Гелева маска «Експрес Зволоження» ES-950
НОВИНКА-2019

Маска призначена для інтенсивного догляду за обличчям, являє собою найтонший гелевий лист, який накладається на обличчя. Завдяки його ідеального прилягання, маска максимально ефективно впливає на шкіру обличчя і швидко насичує її корисними інгредієнтами. Гелева основа, реагуючи на температуру тіла, розчиняється і проникає в глибокі шари дерми, віддаючи їй всі активні компоненти. Гіалуронова кислота проникає в глибокий шар епідермісу, надійно утримує вологу тривалий час, підтримуючи водний баланс, запобігаючи зневоднення, при цьому не порушуючи газообмін в тканинах. Допомагає розгладжувати зморшки, посилюючи її природний опір до агресивного впливу навколишнього середовища. Екстракт Алое допомагає заспокоїти і пом'якшити шкіру. Маска чудово зволожує і відновлює тургор, підтягує контури особи, при регулярному її застосуванні шкіра стає гладкою, шовковистою і пружною, а колір обличчя буде випромінювати сяйво і свіжість!
* Гідрогелеві маски можна робити щодня в будь-який сезон, обмежень немає.
* Підходять всім типам шкіри в будь-якому віці.

Гелева маска «Експрес Ліфтинг» ES-951
НОВИНКА-2019

Маска призначена для інтенсивного догляду за обличчям, являє собою найтонший гелевий лист, який накладається на обличчя. Завдяки його ідеального прилягання, маска максимально ефективно впливає на шкіру обличчя і швидко насичує її корисними інгредієнтами. Гелева основа, реагуючи на температуру тіла, розчиняється і проникає в глибокі шари дерми, віддаючи їй всі активні компоненти. Високий вміст колагену в складі інтенсивно поповнює втрачену пружність, створює внутрішню тривимірну структуру дерми, підтримує баланс вологи, надає міцність, забезпечує захист від зовнішніх впливів. Стимулює вироблення власного колагену, повертаючи шкірі щільність, м'якість і еластичність. Муцин равлики надає найпотужніше відновлює, регенерує, омолоджуючу дію. Маска чудово зволожує і відновлює тургор, підтягує контури особи, при регулярному її застосуванні шкіра стає гладкою, шовковистою і пружною, а колір обличчя буде випромінювати сяйво і свіжість!
* Гідрогелеві маски можна робити щодня в будь-який сезон, обмежень немає.
* Підходять всім типам шкіри в будь-якому віці.

El'Skin підкорені носочки ES-905 - Хіт продажів!

Новітня розробка маска-шкарпетки!
Відмінно видаляє мозолі і огрубілу шкіру, тріщини на стопах протягом 2-х тижнів.
Стимулює обмінні процеси, покращує еластичність і пружність шкіри.
Регулює діяльність потових залоз.
Містить комплекс фруктових кислот і молочну кислоту.
Педикюрні носочки El'Skin - безпечне видалення мозолів, натоптишів, тріщин і грубої шкіри! Натуральні фруктові екстракти яблука, апельсина, лимона і молочна кислота стимулюють природний процес відторгнення мертвих тканин, що викликає відшаровування грубої шкіри і натоптишів. Саліцилова кислота, ромашка і триклозан надають антибактеріальну дію, а екстракт папайї і сечовина сприяють пом'якшенню і швидкому відновленню оновленої шкіри. З Педикюрні носочками El'Skin Ваші ніжки будуть ніжні, гладкі як у немовляти!

Антивікова маска "Пептиди" ES-901

Надає інтенсивну омолоджуючу і підтягує на шкіру обличчя і шиї
Активно протистоїть процесу старіння
Еластичність і пружність шкіри
Маска призначена для комплексної корекції вікових змін шкіри будь-якого типу, надає інтенсивне омолоджуючу і підтягує.
Завдяки тонкій текстурі, яка забезпечує щільне прилягання, і високої концентрації активних компонентів маска активно протистоїть процесу старіння, ефективно відновлює тонус і еластичність шкіри, надає їй молодий і свіжий вигляд.
Пептидний комплекс підвищує захисний потенціал клітин, відновлює природні механізми регенерації шкіри, стимулює вироблення власного колагену, що відповідає за еластичність і пружність шкіри, сприяє підвищенню тургору і забезпечує чудовий ефект ліфтингу.

Антиоксидантна маска "Зелений чай" ES-902

Захищає шкіру від дії вільних радикалів
Активує клітинний імунітет
Зберігає молодість і красу шкіри
Маска призначена для інтенсивного комплексного догляду за сухою, збезводненої, чутливою шкірою обличчя.
Завдяки тонкій текстурі, яка забезпечує щільне прилягання, і високої концентрації активних компонентів маска відновлює тургор і еластичність шкіри, сприяє глибокому зволоженню, швидко знімає стан «втоми» шкіри, тонізує і зміцнює її захисний бар'єр.
Екстракт зеленого чаю є найпотужнішим натуральним антиоксидантом, активує клітинний імунітет, підвищує протидію негативним впливам навколишнього середовища, зберігає молодість і красу шкіри, покращує колір обличчя і уповільнює процес старіння. Постачає клітини киснем і підсилює захисні властивості шкіри. Не має обмежень за віком і типом шкіри.

Підтягує маска «КОЛАГЕН» ES-903

Інтенсивне підтягує і антивікове дію на шкіру обличчя
Стимулює оновлення клітин
Має виражений ефект ліфтингу
Маска призначена для активного anti-age (антивікового) догляду за шкірою будь-якого типу, особливо з ознаками передчасного старіння, яка втратила сяйво і здоровий вигляд.
Завдяки тонкій текстурі, яка забезпечує щільне прилягання, і високої концентрації активних компонентів маска надає моделює ефект, підтримує водний баланс сухої, в'янучої шкіри, зменшує глибину зморшок, покращує колір і зміцнює овал обличчя, має виражений ефект ліфтингу.
Колаген стимулює самовідновлення структури шкіри, підвищуючи її еластичність і пружність, пом'якшує поверхневі і глибокі вікові зморшки, робить більш чітким контур особи, підтримує природний імунітет шкіри.

Зволожуюча маска "Гіалуронова кислота" ES-904

Дозволяє ефективно відновлювати і підтримувати водний баланс шкіри
Продовжує красу і молодість
Зберігає вологу в шкірі
Маска призначена для глибокого зволоження шкіри будь-якого типу, особливо рекомендується для догляду за збезводненої, сухий, яка втратила сяйво шкірою. Завдяки тонкій текстурі, яка забезпечує щільне прилягання, і високої концентрації активних компонентів маска забезпечує як миттєвий зволожуючий ефект, так і довгострокове стабільне гидратирующее дію, підвищує захисний потенціал клітин, відновлює природні механізми зволоження шкіри. Гіалуронова кислота сприяє ефективному відновленню гідробалансу епідермісу, сприяє підвищенню тургору і еластичності шкіри, поліпшення її тону, корекції вікових змін шкіри обличчя.

Чорна маска-плівка ES-910

Очищає і звужує пори, покращує колір обличчя
Вирівнює колір і рельєф шкіри
Зменшує жирний блиск
Відлущує ороговілі частинки
Чорна маска-плівка Елскін - це інноваційний продукт, розроблений за допомогою передових косметологічних технологій, дія якого дозволяє якісно і надовго очистити обличчя від сальних пробок і чорних крапок.
Маска являє собою гель, який після нанесення застигає, утворюючи щільну чорну плівку, в результаті чого виходить максимальний контакт зі шкірою і глибоке проникнення активних компонентів. Маска віддає клітинам корисні мінерали, вбираючи в себе токсини і шлаки, в результаті досягається ефект детоксикації та глибокого очищення пір. Вугілля і натуральні екстракти надають швидке вплив на запалені ділянки шкіри, запобігають появі нових чорних крапок і комедонов.
Маска захищає шкіру від несприятливого впливу навколишнього середовища, активізує клітинний метаболізм, сприяє звуженню пор і оновленню клітин, заспокоює роздратування, вирівнює колір обличчя і рельєф шкіри.
Після застосування маски шкіра виглядає здоровою, доглянутою, красивою і гладкою!
* Для нормальної і жирної шкіри.

Чорна грязьова маска ES-911

Чорна грязьова маска Елскін - натуральне ефективний засіб для догляду за шкірою. Вона покращує зовнішній вигляд шкіри, сприяє відновленню рН балансу, полегшує відділення відмерлих клітин, направлено впливаючи на верхні шари епідермісу без подразнень.
Грязьова маска заспокоює і підсушує шкіру, значно зменшує її жирність, абсорбує зайвий жир, робить шкіру м'якою, матовою і чистою. Маска захищає шкіру від несприятливого впливу навколишнього середовища, видаляє почервоніння, скорочує пори, вирівнює структуру шкіри, сприяє оновленню клітин і надає шкірі відчуття комфорту. При регулярному використанні маска допоможе зробити вашу шкіру здоровою, позбутися від вугрової висипки, прищів і нерівностей.
Натуральний склад маски дбайливо діє на шкіру, м'яко знімає запалення, усуває причину підвищеного жироотделения. Маска тонізує і освіжає шкіру, роблячи її гладкою і бархатистою, дарує відчуття молодості, легкості і комфорту!
* Для нормальної і жирної шкіри.

Чорна Очищаюча Смужка ES-912

Швидко і ефективно очищає закупорені пори
Видаляє чорні точки, звужує пори
Покращує дихання шкіри
Зменшує жирний блиск шкіри
Чорна смужка Елскін спеціально розроблена для миттєвого і глибокого очищення забруднених пір і видалення чорних крапок.
Смужка видаляє бруд і жир, що заважають порам дихати, робить вашу шкіру чистою і гладкою. Ви відчуєте ефект вже після першого застосування, а постійне застосування смужок сприятиме звуженню пор, дозволяючи шкірі виглядати свіжою і здоровою. Вугілля - природний абсорбент, відмінно вбирає все забруднення. Мікрочастинки вугілля підвищують тонус шкіри, сприяють оновленню клітин епідермісу.

Чорна тканинна маска ES-913

Чорна тканинна маска ES-913

Поживна маска «Молочний протеїн» ES-920

Маска для обличчя з протеїнами молока розгладжує шкіру, освітлює і надає здорове сяйво, скорочує дрібні зморшки, усуває дефекти шкіри, освітлює її тон. Завдяки тонкій текстурі, яка забезпечує щільне прилягання, і високої концентрації активних компонентів маска зміцнить і зволожить зневоднений шкіру, сприятиме збільшенню синтезу колагену. Протеїни молока глибоко живлять епідерміс, розгладжуючи його рельєф, усуваючи шорсткості і лущення. Маска вдихне нове життя в тьмяну, втомлену шкіру, усуне сліди стресу, допоможе надовго зберегти свіжість і молодість шкіри!
Спосіб застосування: Перед застосуванням маску можна охолодити, потримавши її в холодильнику не менше двох годин, або підігріти, поклавши упаковку в теплу воду. В обох випадках ефект маски посилиться. Розкрийте упаковку і дістаньте маску. Акуратно прикладіть її до обличчя і розправте кінчиками пальців, залиште на 15-20 хвилин. Потім зніміть маску, а залишки ніжно вбийте рухами або зробіть легкий масаж. Чи не змивайте.
* Використовуйте маску 2-3 рази на тиждень або перед виходом з дому.

Поживна маска-рукавички для рук "МИНДАЛЬ" ES-281

Інтенсивний догляд за сухою шкірою рук
Маска в формі рукавичок проста і зручна в застосуванні
Містить масла Ши, Макадамії і Солодкого мигдалю
Поживна маска-рукавички для рук «МИНДАЛЬ» глибоко зволожує і живить шкіру рук, запобігає лущення і захищає від негативного впливу навколишнього середовища. Багатий набір масел, що входять до складу маски, таких як масло солодкого мигдалю, масло Ши і макадамії уповільнює старіння клітин, відновлює еластичність і пружність шкіри. Екстракти лікарських трав, пантенол і вітаміни Е сприяють швидкому загоєнню мікротріщин і знімають роздратування шкіри. Маска в формі рукавичок дозволить зробити процедуру найефективнішою і приємною, а надзвичайно легка текстура миттєво вбирається, не залишаючи липких і жирних слідів. Відмінно доглядає за кутикулами і нігтями.

Маска-шкарпетки для ніг "АВОКАДО" ES-282

Відновлює і зволожує грубу, суху шкіру ніг
Маска в формі носка проста і зручна в застосуванні
Авокадо, масло Ши, масло Макадамії
Маска-шкарпетки для ніг «АВОКАДО» Розроблено спеціально з урахуванням потреб сухий, грубої шкіри ніг. Вхідні в рецептуру маски натуральні компоненти, такі як Авокадо, масла ШИ і макадамії, інтенсивно живлять, відновлюють гідроліпідний баланс, активно борються з сухістю, пом'якшують і розгладжують шкіру. Пантенол і вітаміни запобігають появі тріщин і загоюють вже існуючі, екстракти лікувальних трав відновлюють, позбавляють від пітливості і дарують шкірі ніг молодість і свіжість.
Після застосування маски для ніг Ваша шкіра надовго залишиться гладкою, еластичною і дуже доглянутою!
* Універсальний розмір - 35-40


Щоб дізнатися де EL Corazon® Kaleidoscope та інші бренди, представлені на сайті купити оптом , В роздріб, в інтернет-магазині, перейдіть на головну сторінку
Щоб дізнатися де   EL Corazon® Kaleidoscope та інші бренди, представлені на сайті купити оптом   , В роздріб, в інтернет-магазині, перейдіть на головну сторінку


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com