рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Про нас | Торти на замовлення Київ: святкові, дитячі, весільні, корпоративні | TORT.UA

  1. Шановні замовники і відвідувачі нашого сайту!
  2. Цінності, які Ви отримуєте:
  3. Місцезнаходження виробництва

Шановні замовники і відвідувачі нашого сайту

Шановні замовники і відвідувачі нашого сайту!

Я вітаю Вас на сторінках онлайн кондитерської «Tort.ua». Наша кондитерська відкрилася в 2009 році. Сьогодні ми виробляємо і доставляємо широкий асортимент кондитерських виробів: торти і тістечка, пироги і пряники, печиво і десерти. Вся продукція готується на замовлення і орієнтована на тих, хто цінує високу якість, домашній натуральний смак і хоче зробити своє свято оригінальним.
Ми намагаємося, щоб наші замовники залишалися з нами після першої покупки і дорожимо їх довірою. Коли молодята замовляють весільний торт, а через рік - дитячий тортик на хрестини - це вища подяку для нас.

Олена,
ТМ «Tort.ua»

Цінності, які Ви отримуєте:

Краса продукції і її оригінальність:   Всі торти на замовлення, фото яких Ви бачите на сторінках нашого сайту, створені нашими дизайнерами Краса продукції і її оригінальність:
Всі торти на замовлення, фото яких Ви бачите на сторінках нашого сайту, створені нашими дизайнерами. Вони покликані надати унікальність Вашого свята. Для цього ми постійно оновлюємо асортимент і стиль тортів на замовлення, випускаємо сезонні колекції.
У розділі каталогу Дитячі торти на замовлення юних любителів солодкого чекають: Фіксікі, принцеса Бель, Щенячий патруль, Ельза з Холодного серця, Angry birds та інші герої і героїні мультфільмів, казок, а самих маленьких - улюблені іграшки і тваринки. Також вашій увазі пропонуються 3-D тортики - останній писк моди.
Дуже приємну атмосферу святкової події створює фототорт на замовлення. Уявіть собі, як буде радий іменинник отримати в подарунок святковий торт з їстівним фото своєї мрії або захоплення. А дам і молодят, звичайно, порадують наші торти на замовлення і весільні торти, прикрашені квітами, виготовленими по висококласної англійської техніці. Подивіться, вони виглядають як живі.
Є в нашому асортименті особлива продукція: короваї на замовлення і весільні рушники. Це обрядові вироби, які століттями супроводжують українські весільні та інші урочисті церемонії. У них запрограмовані символи щастя, достатку і любові. І виготовляють їх наші майстрині з любов'ю. А весільний рушник від «Tort.UA» - це взагалі "very special". Цінність його в тому, що він є цільнотканим і виготовляється строго по правилам української обрядової традиції. Читайте про це в розділі "Цікаво знати".
Безпека і якість виробів
Приймаючи рішення оформити замовлення у «Tort.ua», Ви можете бути спокійні. Турбота про безпеку нашої продукції для Вашого здоров'я, здоров'я Ваших дітей і гостей - сфера особливої ​​уваги персоналу «Tort.ua». Читайте докладно про гарантії безпеки на наші торти на замовлення, короваї на замовлення, тістечка і пироги тут .
Замовлення та отримання без зусиль
Погодьтеся, це зручно - оформити та отримати замовлення без зусиль і витрат часу. Щоб Вам було комфортно зробити вибір, на нашому сайті є зручний сервіс "on-line консультант", найдетальніша інформація про кожен товар, включаючи, його вигляд у різних ракурсах, відео і навіть фото в реальному святковій обстановці, відгуки покупців, для тортів - опис смаків .
Вирішуйте самі, Ви можете оформити замовлення самостійно на сайті або через наших уважних менеджерів по телефону. Вони дадуть відповідь на всі Ваші питання і, якщо треба, допоможуть порадою.
Для просунутих покупців є можливість інтернет-оплати.
З доставкою торта на замовлення і всього іншого асортименту у Вас не буде клопоту. Просто виберіть при оформленні замовлення зручний для Вас спосіб доставки, місце і часовий інтервал.
Наші ціни і додаткові вигоди для Вас
Про ціни скажімо коротко. Ми не намагаємося здешевити вироби за рахунок використання дешевих низькоякісних інгредієнтів. Порівнюйте ціни самі, тільки, будь ласка, - ні з маргаринової халтурою.
Додаткові вигоди для Вас несуть наші дисконтні програми, цінові акції та персональні знижки постійним замовникам. Не полінуйтеся і виберіть для себе щось підходяще в розділі «Дисконт-програми» або на головній сторінці на закладці «Спецпропозиції». Купуйте з вигодою.
Корисна інформація для приготування до свята
У нас Ви можете дізнатися, як правильно вибирати дитячий і весільний торт, як ефектно подавати торт на свято, про те, що означає символіка на весільному короваї та весільному рушнику і багато іншого. У приготуваннях до урочистих подій Вам допоможе розділ «Цікаво знати».


Місцезнаходження виробництва

Наше виробництво знаходиться в 4 км від Одеської площі, с. Гатне, вул. Покровська, 4 (Радянська, 4). Добиратися на автобусі №723 від станції метро "Теремки". Дивитися на карті

Режим роботи інтернет-магазину «Tort.ua»
Менеджери-консультанти дадуть відповідь на всі Ваші питання щодня c 9-00 до 20-00 (без вихідних) за телефонами: (096) 26-829-26; (050) 0784-584; (063) 789-12-09; (044)223-0007. А оформити замовлення через інтернет або відправити нам повідомлення Ви можете цілодобово.

«Tort.ua» в свято завжди з тобою.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com