рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Альгінатние маски: огляд найкращих і домашні рецепти

  1. Переваги і шкода
  2. Де краще робити альгінатние маски?
  3. Рисова пудра, таурин і фрукти: ТОП альгінатних масок для обличчя і тіла
  4. BeautyMed
  5. Janssen Cosmetics
  6. Anskin
  7. La Grace
  8. Як зробити альгинатную маску в домашніх умовах
  9. Як наносити альгинатную маску

Альгінатна маска на основі морських водоростей бореться з віковими змінами, втомою і косметичними дефектами шкіри. Вони універсальні, вирішують всі проблеми будь-якого типу шкіри. Альгінат натрію люблять багато голлівудських зірок, особливо перед червоною доріжкою.

Ми розповімо вам про переваги і шкоду альгінатних масок, і поділимося рецептом, за допомогою якого ви зможете зробити таку маску вдома.

Переваги і шкода

Альгінатна маска для обличчя - це перш за все порятунок від неприємних вікових змін. Після кількох процедур ви помітите, що зморшки стають менш вираженими, шкіра - більш еластичною, а колір вирівнюється.

Альгінатна маска для сухої шкіри - ефект: маска зволожує, усувають лущення і роздратування. Шкіра після використання альгинатной маски очищається, стає гладкою, пропадає жирний блиск, а пори стають вже. Крім того, курс з 6-12 альгінатних масок допомагає позбутися від прищів.

Зазвичай, альгінатние маски не викликають алергічних реакцій, навіть у власниць чутливої ​​шкіри. Вони не ушкоджують ніжну шкіру навколо очей, губ і можуть наноситися безпосередньо на ці місця. Фахівці не рекомендують наносити маску на верхні повіки тим, хто боїться замкнутого простору, щоб усунути ймовірність панічних атак.

Альгінатна продукція використовується в якості профілактики розацеа і застосовується для видалення судинної сітки. Таким чином, маски на основі солей альгінової кислоти позбавляють від зморшок, провисання, сухості, жирності і багатьох інших проблем.

До сих пір не було виявлено будь-якої достовірної інформації про те, що якісні альгінатние маски для обличчя шкодять здоров'ю. Однак, не можна виключати можливість непереносимості деяких компонентів. Тому найкраще протестувати маску на невеликій ділянці руки перед застосуванням її на шкірі обличчя.

Альгінат натрію зменшує ступінь поглинання корисних мікроелементів, але це тільки в тому випадку, якщо він регулярно споживається в якості харчової добавки. Шанувальникам альгинатной маски це не загрожує, якщо не облизувати її з губ.

Існують не тільки альгінатние маски для обличчя, але і аналогічні засоби для тіла. Фактично, альгінатна продукція може застосовуватися на будь-якій частині тіла. Маски наносять на обличчя, шию, груди, живіт і навіть сідниці.

Де краще робити альгінатние маски?

Деякі стверджують, що альгінатние маски найкраще робити в салонах. Фахівці зможуть правильно оцінити серйозність проблеми і призначити відповідне лікування. Крім того, в салонах використовуються професійні продукти, якість яких підтверджена відповідними документами.

Зазвичай, в салонах перед нанесенням маски роблять пілінг, зволожують шкіру під очима і наносять сироватку, яка покращує ефективність водоростей. Закінчується процедура масажем. Але за таке задоволення доведеться заплатити, і не мало.

Якщо відвідування косметолога для вас не варіант, а ефект альгинатной маски відчути все-таки хочеться, зробіть міні-салон у себе вдома. Вам знадобиться хороший тонік, скраб, крем або сироватка. Якісну альгинатную маску може купити в косметичних магазинах або аптеках. Ми представимо вам свій топ альгінатних масок різних цінових категорій.

Рисова пудра, таурин і фрукти: ТОП альгінатних масок для обличчя і тіла

ALG & SPA

Французька марка ALG & SPA випускає цілий ряд альгінатних масок, серед яких є і овочеві і фруктові і навіть для тіла. Ми вибрали альгинатную біо-маску з органічної рисової пудрою. Формула засобу на 10% складається з рисової пудри, яка пом'якшує шкіру і надає їй оксамитову гладкість, а також містить параамінобензойної кислоти, що володіють сонцезахисними властивостями, що актуально для літньої пори.

Ціна за 25 г - 48 грн

BeautyMed

Альгінатна маска з таурином, яку ми вибрали для нашого топа, випускається французькою брендом BeautyMed. Крім таурину в масці є коензим Q10, який робить шкіру еластичною, прибирає дрібні зморшки, насичує киснем і має антиоксидантну дію.

Ціна за 25 г - 64 грн

Janssen Cosmetics

Продукція Janssen Cosmetics - це не просто косметика, а «космецевтика». Вона використовується в багатьох професійних салонах, тому ціна набагато вище. Моделююча маска попереджає ранні вікові зміни шкіри та її окислення. Препарат активізує утворення колагенових волокон, а також прискорює оновлення клітин шкірного покриву.

Ціна за 30 г - 1079 грн

Anskin

AC-control - маска корейського виробника. Вона створена для боротьби з акне і вугрової висипом. Видаляє сліди від прищів, покращує кровообіг, звужує розширені пори, має протизапальну дію. Така маска підійде для проблемної та жирної шкіри.

Ціна за 240 г - 185 грн

La Grace

Французька компанія LA Grace створила маску «Кріо-спіруліна». Спіруліна з тих водоростей, які містять найвищий відсоток аміно-кислот і протеїнів. Крім того, в ній є вітаміни А і Е. Маска розсмоктує застарілі ущільнення постакне і регулює водний баланс епідермісу.

Ціна за 25 г - 53 грн.

Найлегше знайти порошкоподібну альгинатную маску, яку слід розбавити водою (1: 1) і перемішати, щоб отримати кремову текстуру. Щоб поліпшити ефект найкраще додати в цілющий порошок ще два недорогих компонента. Ми розповімо яких.

Як зробити альгинатную маску в домашніх умовах

Отже, ми вирішили приготувати альгинатную маску в домашніх умовах. Як уже згадувалося, нам буде потрібно три компонента. Ось вони:

  • Альгінат натрію - порошкоподібною речовиною, яке можна купити в косметичному магазині або аптеці. На одну порцію нам знадобиться три чайні ложки.
  • Суха ламінарія (2 чайні ложки). Також доступна в багатьох аптеках.
  • Біла глина (1,5 столові ложки). Ще один недорогий, але ефективний компонент, який теж продається в косметичних магазинах і аптеках.

Отже, для початку необхідно розбавити альгінат натрію в 60 мл води. Після цього залиште його настоюватися на п'ять годин (не менш). Суміш повинна стати гелеобразной. Можна зробити це на ніч, а вранці суміш буде готова.

Далі необхідно приготувати ще дві суміші. Основним компонентом першої буде ламінарія, другий - каолін (біла глина). Кожен інгредієнт окремо заливається 30 мл води. Перешкодьте хвилину, а потім з'єднайте всі три суміші.

Перш ніж нанести маску, не забудьте зняти макіяж, очистити обличчя тоніком, скористатися скрабом і нанести омолоджуючу сироватку або живильний крем. Після нанесення крему необхідно почекати 15 хвилин.

Як наносити альгинатную маску

  • Маска розподіляється товстим шаром з підборіддя і вище.
  • Нанесіть продукт не пізніше, ніж через хвилину після його приготування. Так як маска швидко застигає.
  • Щоб прискорити процес розподілу швидковисихаючої маски, використовуйте широкий шпатель.
  • Краще, якщо вам допоможе подруга, так як накладати маску потрібно лежачи.
  • Чи не розмовляйте з маскою на обличчі, особливо якщо продукт завдано на губи. Постарайтеся повністю розслабитися.
  • Маска повинна бути на обличчі приблизно 15 хвилин.
  • Знімайте маску, починаючи з країв.
  • Якщо в деяких місцях маска прилипла до шкіри, не потрібно застосовувати силу. Просто змочіть необхідні ділянки.
  • Після видалення маски протріть обличчя очищує тоніком.
  • Якщо ви не нанесли крем або сироватку до маски, зробіть це зараз.

Всього 2-4 таких процедури зменшать зморшки, звузять пори, покращує колір обличчя і видалять сліди втоми. Однак, для того, щоб позбутися від пігментації, розацеа і акне потрібно пройти повний курс - близько 15-ти процедур.

Вам буде цікаво:

Завантаження ...

Де краще робити альгінатние маски?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com