рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Іванівський красуні закохалися в модні браслети SYL

Яскраві, різнокольорові і благородні браслети відомого швейцарського бренду Sal Y Limon ( "Сіль і Лимон") тепер можна купити в Іванові - на 1 рівні ТРЦ "Срібне місто".

| 2727

З вересня 2014 року в Росії стартував продаж всесвітньо відомого швейцарського бренду Sal Y Limon! Тепер і місто Іваново відчинив двері для нового тренда. У нашому матеріалі на 37.ru ми представляємо вам відгуки іванівських красунь, які вже закохалися в яскраві різнокольорові браслети SYL, які підходять як для свята, так і в якості яскравого аксесуара до повсякденних речей.

Зараз бренд Sal Y Limon представлений в магазинах наймодніших міст світу: в Мілані, Цюріху, Женеві, Гонконгу, Амстердамі, Дубаї, Парижі та багатьох інших.

Яка жінка не любить прикраси? У всі часи жінки різного віку намагалися прикрасити себе і підкреслити свій власний стиль і індивідуальність! З цим завданням чудово справляється бренд Sal Y Limon.

З цим завданням чудово справляється бренд Sal Y Limon

Анастасія, 19 років, модель.

Я дуже люблю проводити час в хороших компаніях. Моя життя повне різними подіями, і до кожного з них я повинна бути готова. У мене багато вимог до аксесуарів: вони повинні поєднуватися один з одним, підходити під загальний образ, повинні бути модними, яскравими ... Для мене SYL це справжня знахідка. Вони задовольняють всім вимогам, а крім того, вони модні, добре поєднуються з будь-яким одягом. До повсякденних (мій базовий комплект, їх я надягаю завжди) я додаю кілька яскравих - і готовий привертає увагу варіант для прогулянки з подругами, а якщо додати кілька з кристалами, то готовий образ для світського заходу. Всі браслети поєднуються один з одним, а це безліч варіантів. Мої руки привертають увагу, і мені це подобається.

Дизайн браслетів розробляється власницею бренду Раффаелло Ітен Мецгер. Завдяки простому секрету, яскраві браслети Sal Y Limon стали аксесуаром must-have кожної модниці в усьому світі. Бренд Sal Y Limon народився в 2009 році, в Швейцарії і вже займає лідируючі позиції на світовому ринку аксесуарів ручної роботи, потіснивши найзнаменитіші європейські бренди. Секрет криється в розмаїтті колекцій, безлічі квітів і індивідуальному умінні поєднувати браслети разом.

Секрет криється в розмаїтті колекцій, безлічі квітів і індивідуальному умінні поєднувати браслети разом

Ольга, Керівник HR-відділу.

Мій зовнішній вигляд - візитна картка компанії, доводиться відповідати. Я повинна виглядати не тільки стильно і модно, а й представницький, тому що часто зустрічаюся з великими керівниками та директорами різних підприємств, а ці люди звертають увагу на деталі. Дешева біжутерія - це точно не для мене, а міняти щомісяця ювелірні прикраси немає фінансової можливості. Свій перший SYL я привезла з Парижа навесні, люблю привозити з поїздок особливі речі. Чесно скажу, була дуже здивована, що Sal Y Limon з'явився в нашому місті! Тепер я просто приходжу і роблю вибір той браслет, який мені сподобався сьогодні. Асортимент вражає, вибирати легко. Можу вибрати під колір лаку, можу вибрати під колір туфель, можу вибрати просто красивий браслет будь-якого кольору або дизайну.

Концепція проста і креативна: основну частину колекцій складають яскраві браслети, до яких кожен сезон додаються нові кольори. Ці кольори можна компонувати один з одним - комбінацій незліченна безліч. Це унікально! Кожен сезон в середньому з'являються 14 нових кольорів. Браслети різної ширини: від маленького до екстра-великого, виготовлені з високоякісного нікелевого сплаву цинку і міді. Кожен браслет розписаний вручну. Завершальним штрихом є нанесення на браслет золота або срібла.

Завершальним штрихом є нанесення на браслет золота або срібла

Ольга, 31 рік.

Я захоплююся східною культурою, тому знаю напевно, що гейші намагалися привернути увагу до зап'ясть. Крім того мені подобаються великі, яскраві аксесуари, але дешеву біжутерію я носити не можу (я вже не студентка!). У SyL я особливо ціную якість, можу бути впевнена, що це річ європейського виробництва, а не підробка з дружньої країни, товарами з якої рясніють прилавки. Хочу надягати багато красивих яскравих речей, при цьому виглядати гідно і представницький, а не як новорічна ялинка. Так що мені подобається ця нова мода. Мій вибір SYL, а інші нехай самі вирішують.

Яскравий світ браслетів Sal Y Limon викликає інстинктивне бажання їх збирати. Яскравий з принтом, пастельний з кристалами або підвіскою - будь-який з браслетів стане стильним аксесуаром для модниці. Це прекрасний подарунок для подруги або від чоловіка коханій жінці.

Це прекрасний подарунок для подруги або від чоловіка коханій жінці

Ірина, 19 років, продавець SYL.

Мені дуже подобається моя робота. Наші покупниці-дівчата і жінки з тонким смаком, які розуміють толк в моді. В основному допомагаю підбирати індивідуальні комплекти на кожен день, адже всі хочуть виглядати ідеально не тільки у свята. Але до нас приходять і за аксесуарами до особливих дат. Комплекти виходять різні, адже кожна жінка індивідуальна. Хтось хоче додати в свій образ яскравий акцент, а хтось віддає перевагу стримані кольори. Багато чоловіків вибирають SYL в подарунок коханим. Краща похвала для мене - це щасливі обличчя наших покупців, адже я допомагаю зробити їхнє життя легшим, яскравіше, щасливіше.

Sal Y Limon - це не тільки шикарний стиль і велика різноманітність, але і високу якість за доступною ціною.

Sal Y Limon - це не тільки шикарний стиль і велика різноманітність, але і високу якість за доступною ціною

Обери свій колір!

ТРЦ "Срібне місто", 1 рівень.

Група SYL Вконтакте

На правах реклами


Фото: Дмитро Уваров

Помітили помилку? Виділіть мишкою фрагмент тексту з нею і натисніть Ctrl-Enter.


Яка жінка не любить прикраси?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com