рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ліга справедливості - виконавцю ролі Супермена дозволили збрити вуса

Британський актор Генрі Кавілл, найбільш відомий за ролями у фільмах "Війна богів: Безсмертні", "Людина зі сталі" і "Ліга справедливості", збрив "найдорожчі вуса в історії кіно". Про це повідомляє Radio Times .

Актора запросили на додаткові зйомки фільму "Ліга справедливості", однак в той час він уже грав в кінокартині "Місія нездійсненна: Наслідки", в якому у його героя повинні були бути вуса.

Через те, що студії не могли домовитися, творці "Ліги справедливості" були змушені використовувати дорогі спецефекти, щоб "очистити" особа Супермена. Однак це вийшло не дуже вдало, що стало причиною численних жартів і мемів.

Тепер же Кавілл дозволили поголитися, чому він присвятив пост у соціальній мережі Instagram. Актор пожартував, що його важко впізнати без "королівських вусів", а іноді він сам себе не впізнає.

"Збрити, але не забуті", - сказав він.

Як повідомляв MIGnews.com.ua раніше, прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков не став радити кандидату на посаду глави держави від КПРФ Павлу Грудінін, виконувати йому обіцянку збрити вуса, якщо набере менше 15% голосів на виборах.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com