рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Розпродажі в Суомі мобілізують кордону

Початок сезону літніх розпродажів в Фінляндії обернулося збільшенням роботи для фінських і російських прикордонників. Незважаючи на робочий день, днем ​​на прикордонний пост 27 червня з російської сторони утворилися черги з стражденних заощадити на покупках. «Шоп-бумом» користуються і численні компанії-перевізники, які пропонують знижки на поїздку в країну Суомі в перший тиждень Сейлем. Початок сезону літніх розпродажів в Фінляндії обернулося збільшенням роботи для фінських і російських прикордонників

maccentre.ru

Початок сезону літніх розпродажів в Фінляндії обернулося збільшенням роботи для фінських і російських прикордонників. Незважаючи на робочий день, днем на прикордонний пост 27 червня з російської сторони утворилися черги з стражденних заощадити на покупках. «Шоп-бумом» користуються і численні компанії-перевізники, які пропонують знижки на поїздку в країну Суомі в перший тиждень Сейлем.

Згідно з даними аналітичних інтернет-центрів, з початком розпродажів черзі виникли на прикордонних переходах Брусничне і Торфяновка. До середини дня 27 червня, туди внесено стояли 130 - 150 машин, а процес потрапляння в суміжну державу займав більше 2 годин. Однак, на думку аналітиків, паралізуючого кордон сплеску бажання потрапити до Фінляндії у петербуржців сейл цього разу не викликав.

«Як такого сплеску переходу кордону з початком саме розпродажів ми не спостерігаємо, - заявив кореспонденту« Фонтанки »заступник начальника регіонального представництва Асоціації міжнародних автомобільних перевізників Костянтин Шаршаков. - Швидше за Зараз йде тенденція до збільшення потоку туристів, що їдуть у відпустку. Відбиток накладають і погодні умови ».

Відзначимо, що проблем з місцями на маршрутки чи потягу з Петербурга в будь-яку точку Фінляндії на даний момент немає. Простий прозвон міських турфірм показав, що за 1 - 1,5 тисячі рублів можливо не просто прокотитися по магазинах, а зробити це з відносним комфортом (від адреси до адреси). Той же, хто звик подорожувати бізнес-класом, і вважає, що закуповуватися можна тільки в Гельсінкі, в будь-який момент може сісти в «Алегро» (ціна квитка від 3,37 до 5,37 тисячі рублів). До речі, напередодні початку золотого для власників магазинів сезону багато перевізників запропонували акції на перший тиждень Сейлем - бажаючі могли замовити одноденний шоп-тур за 700 рублів в обидва кінці.

Тижнем літні розпродажі в Фінляндії в 2011-му не обмежаться і триватимуть з Іванова дня (27 червня) як мінімум місяць. Зниження цін може становити до 30 - 40 - 70 відсотків. За даними фінської федерації торгових підприємств, в нинішньому році власники магазинів розраховують на зростання прибутку в порівнянні з минулим роком.

Особливо підприємці сподіваються на погоду, яка, згідно з прогнозами, в Фінляндії (на відміну від Петербурга) сприяє відпочинку. Однак глава Федерації Юхані Пеккала (Juhani Pekkala) в інтерв'ю медіакомпанії Yle говорить про те, що розпродажі в Фінляндії «змінюють своє обличчя» - вони починаються раніше звичних термінів (деякі фінські магазини вже минулого тижня оголосили про знижки), але при цьому стає менше «розмах» знижок і число спеціальних пропозицій.

До речі, ряд торгових підприємств переносять фінські традиції і в Петербург. Так, російське відділення компанії «Стокманн» також оголосило про розпродажі і додаткові бонуси для покупців. Наприклад, при покупці від 100 рублів можна отримати 3 години паркування безкоштовно, а знижки на одяг, взуття та аксесуари з 16 червня складають 40%.

Що стосується Фінляндії, то в Лаппеенранта основний торговою вулицею, на якій знаходиться більшість магазинів, є Kauppakatu (одна з центральних вулиць міста). Основними торговими вулицями в Гельсінкі є Mannerheimintie, Aleksanterinkatu, Etel? Esplanadi і Pohjoisesplanadi, Korkeavuorenkatu, Fredrikinkatu і Bulevardi.

Найбільші універмаги, такі як Stockmann, Sokos і Forum, ви знайдете на проспекті Mannerheimintie. Багато магазинів взуття та одягу, в тому числі представляють фінські і міжнародні мережі, можна знайти на вулиці Aleksanterinkatu, як і багато першокласні ювелірні магазини.

Еспланада - місце, де розташовані багато магазинів з фінської дизайнерської продукцією, включаючи такі марки, як Arabia, Iittala, Finlayson, Pentik, Annikki Karvinen, Marimekko і Artek. Менші бутики дизайну та інтер'єру можна знайти в першу чергу на вулицях Fredrikinkatu і Korkeavuorenkatu. Деякі з кращих в Гельсінкі антикварних і художніх магазинів знаходяться на Bulevardi.

Не можна забувати, що приїжджаючи в Суомі за покупками, можна заощадити додатково, скориставшись одним із доступних способів повернення податків, закладених в ціну товару. Зробити це можна двома шляхами: оформивши інвойс або такс-фрі.

Детальніше про це - в матеріалі Fontanka.fi "Розпродажі в Фінляндії: про що варто пам'ятати"

Марія Циганкова, «Фонтанка.ру»

Основними торговими вулицями в Гельсінкі є Mannerheimintie, Aleksanterinkatu, Etel?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com