рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Paco Rabanne Lady Million

  1. Paco Rabanne

Paco Rabanne

Через два роки після випуску чоловічої версії, на ринок надходить жіноча версія, натхненна золотом і багатство - Lady Million. Ми можемо тільки думати, чи хоче ця жінка заробляти мільйони або бути схожою на мільйон. Але абсолютно ясно, що жінка, представлена ​​цим випуском, домінує і володіє полум'яним характером з неймовірною чуттєвістю. композиція аромат а включає квітковий нектар, лимонні примітки, малину, жасмин, гарденії, пачулі і мед. Аромат був створений парфюмерами Енн фліп, Беатріс Пікет і Домінік Ропіон.

Рік випуску: 2010 Пол: для жінок Сімейство: квіткові
цитрусові
Тип: денні

Paco Energy

Цитрусовий аромат, що підходить як чоловікам, так і жінкам. Підбадьорливий, енергійний, свіжий - зарядить енергією і гарним настроєм. Запах лимонних кірок і мускусу надають Вам особливу розкутість і невимушеність.

Paco Rabanne 1 Million

Аромат 1 Million втілює в собі розкіш і влада, багатство і божественну силу золота, перед якою не може встояти жодна людина. Унікальний характер 1 Million під стать своєму власникові: його обпалює цитрусова прохолода будить почуття і заряджає бадьорістю з самого раннього ранку, пікантне звучання ароматних трав і спецій робить його трохи зухвалим і самовпевненим. Композиція: грейпфрут, м'ята, червоний апельсин, абсолю троянди, кориця, спеції, біла шкіра, амбра, індонезійські пачулі, біла деревина.

Paco Rabanne 1 Million Absolutely Gold

1 Million Absolutely Gold Paco Rabanne - це аромат для чоловіків, належить до групи ароматів шкіряні. Це новий аромат, 1 Million Absolutely Gold випущений в 2012. Верхня нота: мандарин; нота серця: квіткові ноти; базова нота: шкіра.

Paco Rabanne 1 Million Cologne

1 Million Cologne - зухвалий, чарівний і звабливий чоловічий цитрусовий парфум з харизматичними шкіряними акцентами. Аромат випущений в 2015 році відомим італійським модним брендом Paco Rabanne і одягнений в знаменитий фірмовий флакон у формі золотого злитка. Композиція являє собою Фланкер парфуму 2008 року, який отримав в новій редакції більш легке і дзвінке звучання. Парфум призначений для сильних і впевнених у собі чоловіків, які йдуть по життю впевнено і азартно, немов граючи з долею в покер. Верхній акорд розкривається ігристою свіжістю мандарина, тонким, трохи гіркуватим запахом перцевої м'яти і прохолодним сплеском морських нот. У серці композиції цитрусові ноти поєднуються з шовковисто-пряним ароматом троянди і теплим, хвилюючим мускусом. А завершує звучання парфуму тепла гладь пряних нот пачулі, тонкий запах дорогою, відмінно виробленої шкіри і кристально-чиста амбра.

Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette Collector Edition

Пряний, цитрусовий, шкіряний, зелений. Дуже стійкі, шлейф відмінний. Верхні ноти: червоний апельсин, грейпфрут, перцева м'ята. Ноти серця: Абсолют троянди, кориця, мускус. Ноти бази: шкіра, боби Тонка, амбра

Paco Rabanne 1 Million Intense

Деревне пряний аромат 1 Million Intense від Paco Rabanne створений для чоловіків в 2014 році. Основні ноти: апельсин, кардамон, перець, шафран, кориця, неролі, троянда, ірис, шкіра, пачулі, сандалового дерева.

Paco Rabanne 1 Million Lucky

1 Million Lucky Paco Rabanne - це аромат для чоловіків, він належить до групи деревні. Це нове видання: 1 Million Lucky випущений в 2018 році. Верхні ноти: Озон, Слива і Грейпфрут; середні ноти: Лісовий горіх, Білий кедр, кашмірських дерево, Жасмин і Мед; базові ноти: Пачули, Дубовий мох і Ветивер.

Paco Rabanne 1 Million Prive

1 Million Prive - аромат створений парфумером Christophe Raynaud для модного бренду Paco Rabanne в 2016 році, розвивається за сценарієм культового фільму «Вкрасти мільйон». Викид адреналіну з феєричними нотками мандарина змінюється п'янкою розкішшю і тонкої чуттєвістю серцевих і фінальних акордів композиції. Чоловік, який буде носити цей парфум, готовий на ризик заради своєї коханої, а вже вона піде за ним хоч на край света.Ноти: Мандарин, кориця, тютюн, мирра, пачулі, боби тонка

Paco Rabanne Black XS 2018

Випущений в 2018 році Black XS (2018) від марки Paco Rabanne класифікується як чоловічий аромат і належить родин Деревні і Східні. Його автором є парфумер Олів'є Креспо

Paco Rabanne Black XS Be a Legend Iggy Pop

Paco Rabanne презентував парфуми-дует Be a Legend на основі аромату XS Black в 2014 році. Лімітоване видання присвячене ікон рок-музики - Деббі Харрі і Іггі Попа. Чоловік Фланкер Iggy Pop авторства Fabrice Pellegrin майже дослівно повторює концепцію оригінального Black XS for Him, але в честь рок-музиканта був розроблений новий дизайн упаковки і флакона. Східна деревна композиція звучить глибоко і енергійно, поєднуючи в собі гурманським ніжність праліне з гіркувато-пряним запахом бальзаму толу. Пряний кардамон і теплі бархатисті переливи кориці служать чудовим обрамленням незвичайного і привабливого парфуму. Композиція: шавлія, лимон, кардамон, толу бальзам, кориця, праліне, пачулі, палісандр, чорна амбра.

Paco Rabanne Black XS for Her

Paco Rabanne випускає жіночу версію популярного аромату Black XS. Black XS for Her - жіночний і чуттєвий аромат, що розкривається від квітково-фруктових до деревних відтінків. Він був створений Емілі Купперманн (Emilie Coppermann) і Марком Бакстон (Marc Buxton) з Symrise і містить загадковий інгредієнт - чорну чемерицю, яка, кажуть, має галлюциногенним ефектом і тому використовувалася відьмами при приготуванні зілля. Парфумерна композиція також містить ноти квітки тамаринду, рожевого перцю, журавлини, чорної фіалки, квітки какао, екзотичної деревини, пачулі і ванілі. Ідеєю дизайнерів було створити любовний напій, що володіє чуттєвістю, властивою готичної епохи. Новинка орієнтована на дівчат 18-25 років.

Paco Rabanne Black XS Potion for Her

Пристрасний і густий аромат натхненний енергетикою закоханості і відкриває нові грані відносин. Жаркий, як справжня любов, він розкривається після заходу і мерехтить усіма своїми відтінками.

Paco Rabanne Black XS Potion for Him

Стійкий і насичений аромат призначений для сучасних чоловіків, чарівних і сильних. Парфуми додасть своєму власникові шарм і приверне до нього захоплені погляди оточуючих.

Paco Rabanne Black XS Pour Homme

Paco Rabanne представив нову версію чоловічого аромату XS для 18-25-річних - Black XS. Це свіжий, чуттєвий деревний аромат, створений для пристрасного і мужнього чоловіка. Олів'є Креспо (Olivier Cresp) з Firmenich створив парфумерну композицію, що починається нотами калабрийского лимона, каламанзі, чорнобривців і шавлії. Ноти «серця» огорнуть вас ароматом кориці, толуанський бальзаму, чорного кардамону і праліне. «База» аромату виткана з палісандрового дерева, чорної амбри, пачулі і деревини ебенового дерева.

Paco Rabanne Eau Pour Homme

Oсвежающій, кристально чистий чоловічий аромат Eau Paco Rabanne - це оновлений варіант класичної версії однойменного аромату. Домінуюча молекула води в поєднанні з деревними нотами додає аромату особливу ауру життєвої енергії і сили.

Paco Rabanne Invictus

Invictus - це бадьорить і свіжий аромат, а так же новинка літа 2013 року. Металеві тони аромату привносять незвичайну пікантність, а цитрусові і спеції створюють інтенсивно тонізуючий ефект. Хвилюючий аромат переходить в тепле серце з ноток трави і пачулі. Основа ще тепліша, з амброю і бурштином

Paco Rabanne Invictus Aqua

Invictus Aqua Paco Rabanne - це аромат для чоловіків, належить до групи ароматів деревні водяні. Це новий аромат, Invictus Aqua випущений в 2016. Верхні ноти: Юзу, Грейпфрут і Рожевий перець; ноти серця: Морська вода і Лист фіалки; ноти бази: Сіра амбра, Деревне бурштин і Уд.

Paco Rabanne Invictus Intense

Invictus Intense випущений в 2016. Верхні ноти: Чорний перець і Апельсиновий колір; ноти серця: Лавр і Віскі; ноти бази: Сіра амбра, Сіль і Амбра.

Paco Rabanne Invictus Legend

Invictus Legend випущений в 2019 році. Invictus Legend був створений Domitille Bertier і Nicolas Beaulieu. Верхні ноти: Грейпфрут, Морська сіль і Морські ноти; середні ноти: Герань, Лавр і Спеції; базові ноти: Гуаяк і Червона амбра

Paco Rabanne Lady Million Absolutely Gold

Квітковий аромат Lady Million Absolutely Gold Paco Rabanne випущений в 2014 році. Верхня нота: малина. Ноти серця: апельсиновий колір і жасмин. Ноти бази: неролі і кашмеран.

Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum Collector Edition

Фруктово-квіткова композиція відкривається цитрусовими акордами стиглого апельсина, іншими цитрусовими нотами та апельсинової водою. У серці розпускаються білі квіти, чуттєвий жасмин і флердоранж. Базові акорди підкорюють ласою солодкістю медових нот і теплим диханням пачулі. Такий феєрверк цитрусів у всіх видах якнайкраще передає атмосферу свята і торжеств

Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold

Lady Million Eau My Gold! - нова редакція популярного жіночого парфюма Lady Million від іспанського парфумерного бренду Paco Rabanne. Парфум відкривається свіжим букетом цитрусових нот - грейпфрута, мандарина, неролі і бергамота в супроводі шикарних, солодкуватий нот манго, потім звучить яскравий, розкішний медовий з вишуканою гірчинкою запах квітів апельсина в супроводі тонкого, трохи бархатистого аромату листя фіалки. У висновку ще довго чути красивий ароматичний шлейф з легких хвойних нот кедра і вершкових акцентів сандалу в мускусно-амбрових супроводі. Сімейства: фруктові, квіткові Верхні ноти: бергамот, грейпфрут, манго, мандарин, неролі Ноти серця: фіалка, квітка апельсина Базові ноти: амбра, кедр, мускус, сандалове дерево

Paco Rabanne Lady Million Lucky

Випущений в 2018 році Lady Million Lucky від марки Paco Rabanne класифікується як жіночий аромат і належить родин Фруктові і Квіткові. Lady Million Lucky входить в колекцію 1 Million & Lady Million. Композицію складають такі ноти і акорди: Малина та Роза

Paco Rabanne Lady Million Prive

Paco Rabanne Lady Million Prive - гіпнотічний східний аромат, створений для жінок, які усвідомлюють свою чарівність і неотразімость.Ноти: Апельсиновий колір, деревні ноти, геліотроп, малина, ваніль, пачулі, какао, мед

Paco Rabanne Liquid Crystal Ultraviolet

Вийдіть на нові орбіти за допомогою Liquid Crystal Ultraviolet! Божественний, блискучий, променистий еліпс створений спеціально для цього аромату, що поєднує в собі абсолютну і чисту жіночність. Його рожевий відтінок символізує привабливість і привабливість, відродження і оновлення. Акорд фіалки, дині та японського османтуса підсилює і стверджує жіночність за допомогою нот жасмину, які спираються на таємничі і чарівні кристали амбри. Початкова нота: диня, листя фіалки. Нота «серця»: японський османтус, пелюстки жасмину. Кінцева нота: кристалічна амбра.

Paco Rabanne Olympea

Неймовірний аромат Пако Рабан Олімпія анонсується як щось вражаюче свіже, романтичне і ніжне; це справжній прорив в області створення парфумерних шедеврів - настільки заворожуюче і магічне його дію на оточуючих. Його Володаркою може бути тільки чарівна Богиня, яка завжди ефектно виділяється серед інших! Вишуканий і чарівний, сучасний парфум Olympea Paco Rabanne вразить Вас м'яким, солонуватий і свіжим відображенням гармонійної жіночності, реалізованої в відчутному прекрасному запаху, що поєднує весняні ароматні квіти, духмяні прянощі і легкий деревний спокуса. Парфумерна композиція Paco Rabanne Olympea побудована на чудових морських нотах, кристалах солі, східних акордах ванілі, чуттєвих відтінках жасмину, що відтіняють сірої амброю і деревиною сандалу. Створено і натхненний величним чином істинної богині, деревне флер Олімпея Пако Рабан миттєво перетворить Вас в давньогрецьку Грацію, привабливу і привабливу богиню краси і вишуканості. Витончений дизайн флаокна виконаний у вигляді амфори, яке береже дорогоцінний парфум Paco Rabanne Olympéa.

Paco Rabanne Olympea Aqua

Olympea Aqua Paco Rabanne - це аромат для жінок, належить до групи ароматів квіткові водяні. Це новий аромат, Olympea Aqua випущений в 2016. Верхні ноти: Калабрийский бергамот, Водні ноти і Петітгрейн; нота серця: Квітка імбиру; ноти бази: Ваніль, Сіль, Сіра амбра і кашмірських дерево.

Paco Rabanne Olympea Aqua Legere

Paco Rabanne Olympéa Aqua звучить у верхніх нотах аромату солоної ваніллю, квітами лимона і амброю. Привабливість композиції посилюється нотою водного жасмину, півтонами екстракту мандарина і пікантність деревним акордом

Paco Rabanne Olympea Intense

Olympéa Intense випущений в 2016. Композиція аромату включає ноти: Сіль, Ваніль і Амбра

Paco Rabanne Olympea Legend

Olympea Legend - випущений в 2019 році. Парфумер: Loc Dong. Верхні ноти: Морська сіль, Слива і Абрикос; середні ноти: Квітка імбиру і Квіткові ноти; базові ноти: Ваніль, Амбра, Пісок і Боби тонка

Paco Rabanne Paco

Paco - Яскравий аромат від Paco Rabanne, чуттєвий коктейль з цитрусових і прянощів подарує Вам незвичайну свіжість, що бадьорить і постійно змінюється, перетворюючи кожен Ваш день в несхожий на інший. Основні ноти: лимон, бергамот, коріандр, мускатний горіх, імбир.

Paco Rabanne pour Elle

Новий аромат Paco Rabanne pour Elle - тонке поєднання чуттєвості і пристрасті, легкості і таємничості, цнотливості і привабливості. Амброво-квітковий запах створили Жак Каваллі (Jacques Cavallier) і Олів'є Креспо (Olivier Cresp). Верхні ноти: італійський мандарин і білий перець. Ноти «серця»: троянда, жасмин і південно-африканський квітка каро корунд (karo korunde). Кінцеві ноти: амбра, персик і дерево массойа. Дизайн довгастого скляного флакона, покритого пластиком, від французької компанії Cent Degres. Навколо отвору в центрі шару пластика розташовано кільце з колекції Paco Rabanne.

Paco Rabanne Pour Elle Eau D`Ete

Свіжий, іскристий, життєрадісний аромат Paco Rabanne pour Elle Eau D'ete створений, щоб дивувати, дарувати радість і ніжність, це енергія літа і сонячного світла. Пікантну кислинку і цитрусових свіжість надають ноти італійського мандарина і каліфорнійського лимона, змішані з бергамотом. Ягідно-квіткове привабливе насолоду дарує «серце» з жасмину і троянд, чорної смородини і червоних ягід. По-літньому теплим аромат робить ванільний шлейф з домішкою амбри і білого мусуса.

Paco Rabanne Pour Elle Summer

Відомий іспанський торговий дім Paco Rabanne випустив жіночий аромат Pour Elle Summer в 2004 році. Він належить до групи східні квітково-фруктові аромати. Pour Elle Summer від Paco Rabanne ( «Літо для Неї» від Пако Рабанн) - це чарівний, яскравий аромат для енергійних жінок. Він дивує і дарує радість, приносить неймовірні емоції. Парфуми освіжить думки, надихне і зарядить щастям свою володарку. Жіночна парфюмерна композиція чуттєвого аромату Pour Elle Summer від Paco Rabanne починається з бадьорять верхніх нот лимона, мандарина і бергамота, триває ніжними нотками серця порічки, троянди, чорної смородини і жасмину, а також переходить в теплу базу, що складається з нот мускусу, ванілі і амбри.

Paco Rabanne Pour Homme

Paco Rabanne pour Homme - аромат для чоловіка сильного, самовпевненого і з почуттям гумору. Для справжнього чоловіка, при наближенні якого у жінок завмирає дихання і починає прискорено битися серце. Він переможець, але не честолюбний, спокусник, але не розпусник, сильний, але не пригнічує, завойовник, але не диктатор. Верхні ноти: розмарин, мускатний шавлія, бразильський палісандр. Середні ноти: боби тонка, лаванда, герань. Базові ноти: мед, амбра, мускус, дубовий мох.

Paco Rabanne Pure XS

Pure XS випущений в 2017 році. Це аромат для чоловіків, належить до групи фужерні пряні. Творцями аромату є: Anne Flipo, Caroline Dumur, Bruno Jovanovic. Верхні ноти: Імбир, Зелені ноти і Чебрець; середні ноти: Ваніль, Кориця, Шкіра та Лікер; ноти бази: Білий кедр, Мірра і Цукор.

Paco Rabanne Pure XS For Her

Новорічний, святковий аромат.Ето джерело мани, такий же обезоруживающе чарівний. Верхні ноти: іланг-іланг. Серцеві тони: попкорн. Базові нотки: ваніль.

Paco Rabanne Ultrared Man

Paco Rabanne представив аромат Ultrared. Він описується як «альтерего» лінії Ultraviolet. За задумом дизайнерів, він повинен втілювати інноваційне бачення аромату, енергію, пристрасть, силу. Чоловічий аромат містить ноти червоного апельсина, праліне, бобів тонка, пачулі. Коробка виконана у відтінках червоного і рожевого, а флакон прикрашають кольору рожевий і металік.

Paco Rabanne Ultrared Woman

Ultrared Woman - справжнє торнадо почуттів, енергії і життя. Тільки для самих екстремальних! Пекучий жіночий аромат Ultrared від Paco Rabanne - солодке задоволення в стилі «tutti-frutti». Його яскраво-червоний образ розкривається відтінками дикої лісової суниці і смородини, змішаними з м'яким повітряним зефіром, анісом і жасмином. Сильний і владний характер аромату підкреслять кедрової деревиною та ваніллю, відображаючи його неприборкану пристрасть і внутрішню енергію. Ultrared Woman - для тих, хто вибирає яскраві фарби життя! Верхні ноти: червона смородина, дика суниця. Ноти серця: зірчастий аніс, лакричник, жасмин, зефір маршмеллоу. Базові ноти: ваніль, кедр. Лімітований випуск.

Paco Rabanne Ultraviolet Aurora Borealis

Торговий дім Paco Rabanne радує своїх шанувальників лімітованим випуском аромату Ultraviolet - Ultraviolet Aurora Borealis Edition. Яскравий, привабливий, квітково-східний аромат нового покоління, що ввібрав в себе дивовижний, глибинний, що переливається світло північного сяйва і чари зимових ночей запам'ятовується назавжди. Аромат немов оживає на шкірі і крок за кроком розкриває свої таємниці, відкриваючи дрібні відтінки жіночною чуттєвості. Основні ноти: перець, японський османтус, амбра, ваніль.

Paco Rabanne Ultraviolet Fluoressence

Ultraviolet Fluoressence - жіночна і чуттєва новинка припаде до душі активної сучасної дівчини, не позбавленої частки прагматизму. Аромат допоможе з усією повнотою насолодитися довгоочікуваним влітку. Він, як ковток фруктового коктейлю, бадьорить, освіжає і заряджає енергією на цілий день. Флакон рожевого кольору виконаний у формі еліпса і символізує юність, романтику і привабливість. Основні ноти: грейпфрут, рожевий перець, японський османтус, півонія, мускус.

Paco Rabanne Ultraviolet Liquid Metal

Компанія Paco Rabanne випустила легшу, літню версію аромату Liquid Crystal Ultraviolet -Ultraviolet Liquid Metal Femme. Він буквально випромінює життєрадісність і чуттєвість, чудово доповнюючи образ сучасної жінки. Підбадьорливий, як вітамінний коктейль, він будить поснулих було під снігом почуття і додає їм жаркого шаленства. Це можливість повною мірою насолодитися тим, що ти жінка. Яскравий, освіжаючий аромат, в якому поєднуються цитрусові і квіткові ноти. Лімітований випуск 2004р. Початкова нота: малина, квіти лотоса. Нота «серця»: османтус, пелюстки жасмину. Кінцева нота: кристалічна амбра, ваніль.

Paco Rabanne Ultraviolet Man

Вишуканий чоловічий аромат від Paco Rabanne, парна до жіночого Ultraviolet. Інтенсивний, что віклікає, насіченій. В Основі аромату - сіра амбра, что надає Йому села пряність, якові підкреслюють рідка м'ята, органічний ветивер и крісталічній мох. На особливо Рамус заслуговує флакон Ultraviolet Man, Створений як и жіночий, з Використання трьох матеріалів - метал, скло и силікон; як і жіночий, він переливається фіолетовим кольором, який сам Paco Rabanne вважає містичним, кольором, який "заповнює всі" і символізує еру Водолія.

Paco Rabanne Ultraviolet Man Fluoressence

З'явилася нова версія чоловічого аромату Ultraviolet Man від Paco Rabanne - річний парфум Ultraviolet Man Fluoressence. Як і «прабатько», ця свіжа і бадьорить новинка створена для стильного, енергійного городянина. Аромат для справжнього ловеласа, який любить літо за велику кількість коротеньких спідничок і глибоких декольте. Основні ноти: індійська м'ята, зірчастий аніс, грейпфрут, коріандр, білий кедр, сіра амбра.

Paco Rabanne Ultraviolet Man Summer Pop

Новизну літніх відчуттів передає новий чоловічий аромат Ultraviolet Man Summer Pop від Paco Rabanne. Яскравий, освіжаючий, деревно-шипровий парфум дарує прохолоду літнього ранку, бадьорість і піднесений настрій на весь день. Потужний крижаний акорд, свіжі ноти зелені і зеленого перцю в поєднанні з теплою деревиною кедра і гіркувато-іскристим рожевим грейпфрутом створюють аромат володіє цілющими властивостями. Чуттєві ноти мускусу, амбри і кристалічного дубового моху підкреслюють в чоловікові палку пристрасть і хвилюючу привабливість. Лімітованій випуск.

Paco Rabanne Ultraviolet Woman

Ultraviolet Woman - чуттєвий запах для сучасної і творчої жінки: спокусливою, розумною і вільною. Східна аура цього аромату складається з оригінальних пряних запахів, бархатистих квіткових і чуттєвих амбрових нот. Верхні ноти османтуса, абрикоса, коріандру і палісандра надають композиції розкішне звучання, а квіткове серце робить аромат надзвичайно чуттєвим. Ultraviolet володіє особливо сильним амбровим шлейфом без анималистических або важких нюансів, його теплота огортає шкіру як промені сонця.

Paco Rabanne XS (2018)

XS (2018) - це аромат для чоловіків, він належить до групи східні деревні, випущений в 2018 році. Цей парфум можна по праву назвати солодким, важким і чуттєвим, так як його солирующие півтони зводяться до бальзамічним, шоколадним і деревним

Paco Rabanne XS Black Be a Legend Debbie Harry

В кінці 2014 року Paco Rabanne випустив парфумерний дует Be a Legend на основі свого аромату XS Black. Квітковий мускусно-деревний жіночий Фланкер Debbie Harry авторства Emilie (Bevierre) Coppermann майже дослівно повторює концепцію оригінального Black XS for Her, але з кількома яскравими акцентами. Верхні акорди тамаринда, найсильнішого афродізіака, покликані підкреслити пристрасть і вогненний характер солістки групи Blondie. Темпераментні переливи аромату підкріплені пікантним поєднанням журавлини і рожевого перцю. А ніжний дует троянди з фіалкою красиво обрамлений насиченими шоколадними відтінками, розчиняючись на екзотичної підкладки їх деревини массойя.Композіція: рожевий перець, тамаринд, журавлина, троянда, фіалка, какао, дерево массойі, ваніль, пачулі.

Paco Rabanne XS Black L`Exces for Her

Квітковий аромат Black XS L'Exces for Her Paco Rabanne створений парфумером Emilie Coppermann в 2012 році. Верхні ноти: неролі і перець. Ноти серця: жасмин, троянда і квітка кактуса. Ноти бази: ваніль і кашемірове дерево.

Paco Rabanne XS Black L`Exces for Him

Деревне фужерний аромат Black XS L'Exces for Him Paco Rabanne створений парфумером Fabrice Pellegrin в 2012 році. Верхні ноти: болгарська лаванда і лимон. Нота серця: кіпріол, нагармотха. Ноти бази: лист пачулі і амбра.

Paco Rabanne XS Extreme

Extreme - це життя, сповнене пристрасті і фарб, це яскраві та неординарні вчинки, це насичене життя подіями і азарту. Початкова нота: плющ, коріандр, ожина, дика м'ята, бергамот, листя мандаринового дерева. Нота серця: дика троянда, водяна диня, шипшина, ягоди ялівцю. Кінцева нота: мускус, дерево тика, кедр, шавлія, дубова пінка, шкіра.

Paco Rabanne XS Extreme Girl

Вибух снаряда, що розірвався як емоцій, провокацій, екстремальних ситуацій втілює в собі цей аромат. Сімейство ароматів: фруктові, деревні. Початкова нота - мигдаль і фісташки в поєднанні з мандарином і червоними ягодами - плавно переходять в ноту \ 'серця \': запальну суміш кориці і шафрану. А закінчує цей демарш секвойя і червоний кедр.

Paco Rabanne XS Pour Elle

П'янкий квітковий зелений аромат для розкріпаченої і впевненою в собі жінки. Енергія квітів дарує свободу і бажання йти вперед до вершини слави. Верхня нота: бергамот, лимон, зелена нота, гальбанум, фіалка, розмарин, лаванда, фруктова нота. Ноти серця: герань, троянда, жасмин, фіалковий корінь. Нижня нота: мускус, амбра, пачулі, кедр, сандал, ваніль.

Paco Rabanne XS Pour Homme

Аромат для чоловіків, яким необхідні фантазії, шаленості і надмірності. Свіжі, пряні з ароматами лаванди і амбри. Основні ноти: бергамот, мандарин, кедр, герань "Бурбон", рожеве дерево, шавлія на тлі нот мускату амбри і сандалового дерева.

Ultraviolet Aquatic Plastic

Сяючий, освіжаючий фруктовий аромат укладений в овальний флакон у формі відшліфованою гальки і в таку ж коробочку-шкатулку, як і його попередник. Колір скла - помаранчевий, колір упаковки плавно перетікає від фіолетового через помаранчевий в білий. Ця парфумерна новинка більше схожа на пляжний аксесуар. Початкова нота: червоний перець, солодкі нотки квітки апельсина. Нота 'серця': червоний асмантус, півонія. Кінцева нота: терпка нота мускусу підсолоджені 'їстівними' ароматами малини і ожини.

Ultraviolet Intense

Космічний огляд світу втілений в цьому незвичайному дизайні, а колір флакона тільки підкреслює таємничість і непередбачуваність, що відбувається. Однак, не варто побоюватися: світ єдиний і натхнений, а значить, сенс життя не втрачено.

Ultraviolet Summer Pop

Насолоджуйтеся новим літнім ароматом Ultraviolet Summer Pop від Paco Rabanne. Цей річний, життєрадісний парфум стане прекрасним доповненням до образу молодої, чарівної жінки. У соковитою парфумерної композиції змішалися солодкі нотки грейпфрута і рожевого перцю, аромати квітів османтуса і корала, а також відтінки сандалу і ванілі. Лімітованій випуск.

Вам так само сподобається ...


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com