рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Новорічний декор з хвойних гілок: 10 прийомів + 60 різноманітних ідей

  1. прикраси для інтер'єру з хвойних гілок
  2. як прикрасити хвойними гілками новорічний стіл і подарунки

Дивний аромат хвої з дитячих років асоціюється з новорічними святами

Дивний аромат хвої з дитячих років асоціюється з новорічними святами. Але в наші дні бажаючих здобувати ціле дерево - ялину або сосну - значно поменшало. Причини можуть бути різними: від економічних до практичних міркувань. У цій колекції ми покажемо, як привнести в будинок частинку зимової природи в локальних масштабах - використовуючи натуральні хвойні гілки.

Але навіть якщо ви все-таки вирішили наряджати новорічну ялинку, - ці ідеї підкажуть, як оформити інші кімнати і, звичайно, святковий стіл.

Умовно цей випуск ми розділили на 2 частини:

  • про прикраси з хвої, які перетворять окремі куточки будинку - вікна, двері, кавові столики, комоди і тумбочки (прийоми 1-5);
  • про способи оформлення хвойними гілками новорічного столу (прийоми 6-10).

Деякі способи зажадають всього декількох хвилин, а інші - пару годин. Але ефект перевершить очікування! Навіть якщо до сих пір ви бачили вже безліч ідей на цю тему, - тут, напевно, зустрінете захоплюючі і ще неосвоєні. Для деяких з них будуть потрібні зовсім крихітні хвойні гілочки, і якщо ялинка (сосна) у вас вже є, - просто зріжте з неї кілька - для додаткових прикрас.

Що ще потрібно крім хвойних гілок? Все, що знайдеться в домі! А в підсумку у вас з'явиться не тільки оригінальне новорічну прикрасу, але і ще один привід проявити свої декораторські таланти. Вдалого вам творчості і відмінного передсвяткового настрою!

__________________________

прикраси для інтер'єру з хвойних гілок

Для створення подібних прикрас вам буде потрібно кілька гілочок хвойних дерев - ялини, сосни, туї, ялиці. Крім них - ялинкові іграшки або різдвяний декор, стрічки, натуральні матеріали - шишки або гілки з зимовими ягодами.

№1 - великі композиції:
Так можна оформити кавовий столик, тумбочку або підвіконня. Якщо є плетений кошик, - створіть композицію в ній. Але можна і просто красиво розкласти на площині гілки, скріпити їх між собою, а потім підвісити прикраси. А на фото-6 - ексклюзивний варіант декору - топіарниє деревця, з нагоди свята їх можна зробити своїми руками: хвойні гілки вставити в кульку з флористичної піни, знизу - рівну гілку і закріпити в квітковому горщику.


№2 - новорічні гірлянди з хвої:

Найправильніший варіант - прив'язувати невеликі відрізки гілок на основу (мотузку або дріт). Додайте червоні стрічки і \ або невеликі іграшки так, щоб виконувала соло саме хвоя, а не прикраси. Особливо ефектно виглядають гірлянди навколо дверного отвору, уздовж сходових перил та під камінною полицею.
№3 - новорічні підвіси з хвої:
А це - дуже ефектний декор для святкового столу, але можна прикріпити підвіси до дзеркала або широкому віконного отвору, а також - на будь-яку люстру.
№3 - снопики з хвої для прикраси дверей:
Американський варіант прикраси вхідних дверей приватних будинків. Якщо ви живете в міській квартирі, - такий снопик можна підвісити на зворотному боці дверей. Символізує багатий «урожай», який вам в майбутньому році не завадить, чи не так ?!
№5 - різдвяні вінки з хвої:
Ще одне подібне прикраса, більш поширене - для дверей і стін. Зовсім необов'язково витрачатися на готові вироби. У цьому розділі ми зібрали цікаві варіанти, серед яких можна вибрати щось більш оригінальне.

__________________________

як прикрасити хвойними гілками новорічний стіл і подарунки

№6 - композиції для центру столу:
Якщо ви не належите до прихильників рясного частування в новорічну ніч, проявіть фантазію і прикрасьте святковий стіл великої композицією. Для круглого столу вона розташовується в центрі, для прямокутного - уздовж столу по центральній лінії. Що ж стосується її висоти, - тут все залежить від особистих переваг: комусь подобаються низькі, іншим - високі. Ідеї ​​на будь-який смак - перед вами.

Якщо місця на столі трохи, - зробіть маленькі «острівці декору», наприклад, з хвойних гілок, поставлених в кульки.


№7 - декор для новорічних свічок з хвої:

Можна зробити різдвяний вінок зі свічками або придумати щось більш компактне. Але якщо ви плануєте свічки запалювати, - подбайте про пожежобезпеки.
№8 - маленькі хвойні гілочки на тарілках і серветках:
Компактний, але оригінальна прикраса, особливо чудово буде виглядати там, де для великої композиції не знайшлося місця.

№9 - декор з хвої для прикраси стільців:
У нас нечасто прикрашають стільці, хоча в Новий рік це виглядає дуже гарно. Маленькі хвойні гілочки з стрічками або сніжинками, безсумнівно, додадуть шарму.

№10 - упаковка подарунків з елементами з хвої:
Найкраще декор з хвої виглядає в поєднанні з найпростішої крафт-папером. Стрічки, скоріше, як виняток, а ось шишки і підвіски з натуральних або штучних ягід - відмінне доповнення.

Що ще потрібно крім хвойних гілок?
Символізує багатий «урожай», який вам в майбутньому році не завадить, чи не так ?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com