рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Новинка парфумерії 2013: The One Desire - одне бажання від Dolce & Gabbana (Дольче Габбана)

Модний дім   Dolce & Gabbana   (Дольче Габбана) спільно з Procter & Gamble в січні 2013 року вивели в світ новий Фланкер прославленого аромату   The One   (2006) - жіночу парфумерну новинку The One Desire (Одне бажання)
Модний дім Dolce & Gabbana (Дольче Габбана) спільно з Procter & Gamble в січні 2013 року вивели в світ новий Фланкер прославленого аромату The One (2006) - жіночу парфумерну новинку The One Desire (Одне бажання).

Поки одну з найбільш очікуваних новинок 2013 року можна придбати в Італії Поки одну з найбільш очікуваних новинок 2013 року можна придбати в Італії. У наших магазинах The One Desire буде доступний навесні.

На створення ароматної новинки дует Dolce & Gabbana в черговий раз надихнула, звичайно ж, сексапільна актриса Scarlett Johansson (Скарлетт Йоханссон). Скарлетт на рекламних постерах постала перед нами в витонченому мереживній чорній сукні і з вечірнім мейк-апом.

Luigi Feola (Луїджі Феола), віце-президент Procter & Gamble, вважає, що аромат The One Desire призначений для жінки, що відчуває себе унікальною, чуттєвої і красивою. Для тієї жінки, яка точно знає, що притягує загальну увагу, але при цьому виглядає сексуально, а не вульгарно.

Так як власником ліцензії на всю парфумерну лінію Dolce & Gabbana є корпорація Procter & Gamble, то її фахівці подщіталі, що новинка The One Desire принесе приблезительно 150 млн. Доларів доходу від продажів тільки в перший рік присутності на парфумерному ринку.

Аромат The One Desire тільки підкреслить провокаційний стиль нарядів від Dolce & Gabbana. Це новий витвір мистецтва в парфумерії розповідає про спокусливості і жіночності.

Свіжі верхні нотки представлені мандарином, бергамотом і лічі, які м'яко контрастують з ніжним конвалією. Насичене серце ароматної композиції складається з тріо жіночних квітів, яке представлено королівської елегантною лілією, оксамитовим жасмином і насиченою індійської туберозою. Серце аромату приправлено сливовим солодким нектаром. Багату базу аромату створюють смачні нотки карамелі і ванілі, а їх виразність підкреслює таємничий мускус, зігріваючий сандал і акорд рясту.

Аромат The One Desire призначений для тих жінок, які бажають відчути себе витонченою, сексуальною і бажаною Аромат The One Desire призначений для тих жінок, які бажають відчути себе витонченою, сексуальною і бажаною. Одягнувши на себе кілька крапель цього парфумерного чуда, Ви відразу привернете увагу оточуючих, Ви будете привабливою і унікальною, але не вульгарною.

Парфуми The One Desire ідеально підходить для романтичного вечора, а також для незабутньої ночі.

Співавтором і фотографам рекламної кампанії нового аромату від Dolce & Gabbana став відомий американський фешн-фотограф Terry Richardson (Террі Річардсон).

Флакон аромату The One Desire має прямокутну форму і витриманий в традиційно коханою дизайнерами гамі - насичено чорної із золотистою обробкою деталей: гранованою кришечки і шийки. На лицьовій стороні флакона видно каліграфічний напис Desire, яка виконана золотом самим Stefano Gabbana (Стефано Габбаной).
Dolce & Gabbana кажуть, що оформлення аромат навіяно сіцілійським бароко, також є трошки стилю тридцятих.

The One Desire від Dolce & Gabbana представлений у флакон об'ємом 30, 50 і 75 мл, в концентрації Eau de Parfum (Парфумерна вода).

Автор: Катерина Надобенко
Джерело: COSMOHIT.UA
24 січня 2013

COSMOHIT.UA © Всі права захищені.
Копіювання і використання текстових матеріалів заборонено і переслідується по закону.
Ми відстежуємо незаконне використання матеріалів нашого сайту.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com