рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Аромати зірок - що люблять носити відомі жінки

Зірки ... жінки, які досягли висот у кінематографі, музиці, театрі, на політичній арені або в громадській діяльності. Ми з захватом читаємо про їх «подвиги» в глянцевих журналах, копіюємо манери, купуємо схожі речі, робимо макіяж, такий же, як у них. Ми любимо аромат, який носить наш кумир, ми намагаємося купити його, приміряти до себе і хоча б на мить стати такою ж, як вони. Так що ж вважають за краще носити відомі жінки?

Класика як завжди в моді

Кожна жінка вибирає парфум, який відповідає її внутрішню сутність, підходить їй за стилем, за внутрішнім змістом. Кожен сезон в світі випускається від двадцяти до тридцяти нових ароматів, однак, купуючи новинки, жінка часто повертається до свого, найулюбленішого запаху. І це не обов'язково хіт продажів або новинка останніх років. Багато відомих жінки віддають перевагу класичним аромати, які протягом багатьох років утримують лідируючі позиції в світі парфумерії. Так, аромат 1933 року випуску від відомого парфумерного Будинку Guerlain «Vol De Nuit» підкорив красуню Карлу Бруні, яка за сумісництвом є першою леді Франції. Духи залучили Бруні своїм захопливою і хвилюючим уяву букетом ванілі, жасмину, бергамота, ірису і ароматних прянощів. Вони не залишать байдужою навіть саму досвідчену жінку, а маленький вінтажний флакон порадує жіноче око. Якщо ви хочете пахнути як Карла Бруні, то вам доведеться віддати 5 700 рублів за флакон в 100 мл.

Одним з найвідоміших і улюблених Будинків парфумерії ось вже сто років залишається Будинок Chanel. Аромат «Chanel №19», створений парфумером Henri Robert, вважають за краще такі відомі зірки, як Гвінет Пелтроу, Міра Сорвіно і Кетрін Зета-Джонс. Він ідеально підходять сучасної ділової жінки, у якої є чудове почуття смаку і стилю. Ці духи були створені на честь дня народження Коко Шанель (19 серпня). Мадмуазель Коко і сама із задоволенням користувалася цим легким квітковим ароматом , Дарувала його друзям і саме його називала найулюбленішим. Якщо вам подобається суміш свіжих квітів, моху і деревини - то зверніть увагу на цей аромат. В інтернет-магазинах парфумерії ці духи, об'ємом 7,5 мл коштуватимуть від 5 057 до 5 300 рублів.

Для багатьох сучасних жінок (а часто і чоловіків) до сих пір еталоном краси і сексуальності є неповторна Мерилін Монро. Чи знаєте ви, який аромат воліла велика актриса? Так, це був легендарний Chanel №5. Ці духи, створені в 1921 році, воістину пахнуть справжньою жінкою, а ароматний букет сандалу, жасмину, троянди, іланг-ілангу і пачулі досі розбурхує нюх представниць прекрасної статі в усьому світі.

Аромати не для всіх

Знаменита співачка і актриса Голлівуду Дженніфер Лопес, як відомо, випускає власну серію ароматів. Але, незважаючи на це, вона вважає за краще парфум інших знаменитих брендів - це духи Tiempe Passate від Antonia`s Flowers і Pheromone від Marilyn Miglin. За її словами, вони ідеально їй підходять, так як це унікальні аромати для незвичайної жінки, яка вміє цінувати все фарби життя. Духи «Tiempe Passate» - рідкісний аромат, його не зустрінеш на полицях магазинів парфумерії. Це свіжий, кристально дзвінкий парфум, за який доведеться викласти 14 900 рублів за 60 мл.

Pheromone від Marilyn Miglin - чуттєвий, яскравий, полонить аромат, який входить в десятку кращих жіночих парфумів у світі. Він складається з семи есенцій: лотоса, ароматичної олії «нард», пальмового масла, мірри, ялівцю, олібанум і китайської латаття. Унікальні парфуми можна придбати за ціною від 7 600 доларів США за 14 мл.

Аромат «Acqua di Parma» створений в 1938 році «Pharmacy the Convery of Santa Maria Novella» (зі столиці парфумерії XVIII століття - Флоренції), запах, який був виділений в окрему категорію, любили Одрі Хепберн і Ева Гарднер. Свіжий цитрусовий аромат, відтінений лавандою і рожевою водою. Цей аромат воліє і сучасна кінодіва - Шерон Стоун.

Вибрали аромат, який носять зірки і він підходить вам ідеально? Тоді слід навчитися його правильно носити. Для цього дотримуйтесь раді чудовою Коко Шанель, яка стверджувала, що в те місце, куди ви б хотіли отримати поцілунок, потрібно наносити крапельку духів. Тепер ви не тільки будете пахнути як зірка, але і зможете носити улюблений аромат як справжня леді.

Галина Ямпільська

Статті по темі

Так що ж вважають за краще носити відомі жінки?
Чи знаєте ви, який аромат воліла велика актриса?
Вибрали аромат, який носять зірки і він підходить вам ідеально?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com