рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Аромати - приколи

Виявляється, що і шанованим парфумерам властиве почуття гумору. Адже деякі з них створюють настільки оригінальні твори, що без посмішки сприймати їх неможливо.

«Нічого», пахне димом і гаром

Наприклад, бренд Etat Libre d`Orange створив аромат, який пахне гаром, назвавши його досить забавно - Rien (Нічого). Тобто, коли навколишні здивовано будуть цікавитися, що ж згоріло, власник аромату може спокійно відповідати: «Нічого». Крім цього парфум досить стійкий і змити його буде досить важко. Адже він так само стійко тримається, як і самий натуральний дим.

Адже він так само стійко тримається, як і самий натуральний дим

Дивно, але Нічого створено з нот троянди, ладану, пачулі, пахощів, альдегідів і синтетичної шкіряно-тютюнової ноти сафралеіна.

кукурікати аромат

Мало хто сприйме парфум з назвою Кукуріку ( Kokorico ). Тим більше, якщо це чоловічий одеколон, оскільки відразу ж виникнуть асоціації з самцем однієї з домашніх птахів. Однак, у Франції в слові «півень» ніхто не бачить нічого крамольного, тому французький дизайнер Jean Paul Gaultier створив новий аромат, назвавши його Кукуріку. Сексуальний, провокаційний аромат складається з ноток інжировим листя, пачулі, какао і ветівера.

Сексуальний, провокаційний аромат складається з ноток інжировим листя, пачулі, какао і ветівера

м'ясний парфум

Або взяти, наприклад, Етьєна де Суардта, арт-директора Etat Libre d`Orange, котрий придумав парфуми для кішок і собачок, яка присвятила аромат всім іудам цього світу Eloge du Traitre (Похвала для зрадника) і циніків, які не беруть правил чужої гри Antihero.

Однак будь-який чоловік скаже вам, що нічого кращого, ніж композиція, що складається з нот м'яса і пива, в світі не існує. Для таких створений аромат Flame, ціна якого всього 4,99 фунта. Для вегетаріанців підійде аромат, створений в Британії, вірніше, відразу чотири пивних аромату: портер, стаут, ель і лагер. До речі, існують досить непогані аромати (Eos), створені з відходів виробництва пива.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com