рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно вибрати жіночі та чоловічі парфуми?

  1. Вибираємо жіночі парфуми.
  2. Вибираємо парфуми чоловікові.

Аромати дуже важливі в нашому житті. Вони здатні пробуджувати спогади, покращувати настрій, викликати бажання і асоціації.

Коли по вулиці проходить красива жінка, несучи за собою тонкий шлейф приємних духів, все навколо мимоволі піддаються її захоплюючою аурі. А коли жінки вловлюють свіжий аромат чоловічого парфуму, їх очі починають сяяти, а всередині з'являються захоплено-хвилюючі почуття.

Так як же правильно вибрати парфуми, не залишивши при цьому байдужими оточуючих?

Вибираємо жіночі парфуми.

Французи, як справжні цінителі жіночого шарму, вважають, що жінка у виборі духів може проявити непохитність і навіть жорсткість. Адже завдяки аромату, вона може стати сильною або беззахисною, розумною, скромною або безстрашної і сексуальною.

Вибираючи аромат, постарайтеся визначитися, чи хочете ви вибрати «духи на кожен день» або ж це буде парфум для «особливого випадку».

Пам'ятайте, що аромат парфумів для офісу повинен бути м'яким і стриманим, а для важливої зустрічі краще вибрати який вселяє в вас впевненість запах.

Урочиста подія має супроводжуватися елегантним, хвилюючим запахом. Але чим екстравагантніше ви будете одягнені, тим менше «помітні» повинні бути духи.

Для спорту і прогулянки вибирайте ненав'язливі свіжі запахи.

Аромати для побачення можуть бути свіжими і чистими або ж спекотними, що викликають пристрасть.

При виборі духів покладайтеся також на свій смак і інтуїцію.

У магазині постарайтеся пояснити продавцеві, які саме запахи ви любите. У цьому вам може допомогти класифікація ароматів по групах:

  • Квіткові - поєднують в собі ніжні квіткові і фруктові ноти.
  • Деревно-шипровие - з нотками цитрусових, тютюну, дерева, шкіри.
  • Східні - з акцентами мускусу, сандалу, ванілі, пачулі, дуба, спецій і прянощів.
  • Свіжі - зелені, кисневі, озонові, водні, морські - легкі і прозорі.

Юним дівчатам можна порекомендувати чисті, свіжі аромати. Більш зрілі жінки можуть використовувати духи з пряними, ванільними, медовими або деревно-мускатними нотами.

Вибираємо парфуми чоловікові.

Як і у виборі жіночих парфумів, в цьому випадку необхідно відштовхуватися від індивідуальності чоловіки.

Для того щоб правильно підібрати парфум чоловікові, необхідно визначити, який стиль і спосіб життя найбільше йому підходить.

  • Класика. Подібні парфуми часто мають хвойні ноти, спокійні і аристократичні. Швидше за все, підійдуть чоловікам після 30 років, впевненим і таким, що відбувся.
  • Спорт. Такі запахи дуже сподобаються активним і енергійним хлопцям. Вони міститимуть чисті свіжі ноти, морські або трав'яні, дуже легкі і ненав'язливі.
  • Стиль денім. Універсальні запахи, які будуть доречні в різних ситуаціях. Їх можна використовувати як вдень, на роботі, так і для відпочинку. Містять нотки ялівцю, кедра і гвоздики.
  • Техно. Аромати такого типу будуть близькі хлопцям з творчими здібностями, а також чоловікам з високим ритмом життя. Вони містять ноти деревини і мускусу в поєднанні з екстрактом огірка і кавуна.
  • Богемний стиль. Підійде для творчих чоловіків, яким за сорок років. Відрізняється східними, солодкими нотами, але запам'ятовується своєю лаконічністю.
  • Діловий стиль. Аромати, покликані вселяти впевненість і зібраність представникам чоловічої статі. Цитрусові, свіжі з додаванням пряних нот.

Вибираючи чоловічий аромат парфумів, не намагайтеся проводити аналіз, а довіряйте свого внутрішнього голосу Вибираючи чоловічий аромат парфумів, не намагайтеся проводити аналіз, а довіряйте свого внутрішнього голосу.

Хоча до вибору чоловічих і жіночих парфумів варто підходити по-різному, існують поради, якими можуть користуватися обидві статі:

  • Вирушати в парфумерний магазин необхідно тільки вранці - в цей час, ваш нюх особливо чутливо.
  • Візьміть з собою подругу - жінки особливо чутливі і можуть вловити всі відтінки аромату.
  • Наносите духи не на паперовий пробник, а на шкіру - так ви краще відчуєте тонкі нотки парфуму.
  • Напередодні дегустації не варто їсти гостру їжу - це може змінити кислотність шкіри, тому і духи будуть пахнути на ній інакше.
  • «Поносіть» аромат протягом цілого дня - так ви зможете зрозуміти, чи підходять вам духи. Ваш запах, не повинен заважати на тілі.
  • Не виконуйте рекламним закликам - духи повинні розкривати вашу сутність, а не затьмарювати її.

Рекомендуємо ознайомиться з промокодом Yves-Rocher на нашому сайті. В інтернет-магазині Yves-Rocher ви знайдете величезний вибір чоловічого і жіночого косметики за прийнятними цінами.

Так як же правильно вибрати парфуми, не залишивши при цьому байдужими оточуючих?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com