рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як доглядати за шкірою тіла: Кілька слушних порад

Очищення, відлущування і зволоження

Для багатьох догляд за тілом - далеко не перша життєва необхідність. Добре, якщо на полиці у ванній варто хоча б зволожуючий крем. Але тіло теж старіє: в'ялість і пігментація з'являються на колінах, щиколотках, кистях, так само як і на обличчі, і часом саме вони видають вік. Крім того, шкіра на тілі теж може бути проблемною: нерідкі випадки, коли на декольте, спині і передпліччях з'являються висипання. Боротися за красиву шкіру або залишити все як є - особиста справа кожного. Ось який може бути схема догляду за тілом - можна залишити в ній пару обов'язкових щоденних ритуалів, а решта додавати за бажанням.

очищення

Краще, якщо воно буде м'яким. Тут працюють ті ж правила, що і для шкіри обличчя: не очищати "до скрипу", що не пересушувати, вибирати делікатні миючі засоби. Якщо шкіра дуже суха, вам підійде масло для душа, яке і видаляє забруднення, і створює захисну плівку на шкірі, яка захистить її від випаровування вологи. Важливо: чи не приймайте душ довше 10 хвилин і не використовуйте занадто гарячу воду з тієї ж причини - щоб не сушити шкіру.

відлущування

Шкіра тіла, як і будь-яка інша шкіра, постійно оновлюється. Тому її теж потрібно отшелушивать, використовуючи фізичні або хімічні ексфоліанти. Говорячи простою мовою, скраби або кислотні пілінги. Останні, до речі, показані тим, у кого шкіра проблемна: подушечки, просочені кислотним розчином, лосьйони або креми для тіла з комплексом AHA і BHA допоможуть очистити пори і позбавлять від висипань. Використовуйте їх після душа і наносите тільки на суху шкіру.

зволоження

Комусь достатньо нанести гель алое вера або легкий лосьйон, щоб зволожити шкіру, а для кого-то мало і крему, змішаного з живильним маслом. Вибирайте засіб, виходячи зі стану шкіри: якщо після душу або ванни вона не сохне і ви не відчуваєте дискомфорту, підійде і легкий зволожувач - гелі, муси, флюїди з зволожуючими властивостями. Для сухої шкіри знадобиться артилерія важче: живильні креми, в складі яких є і зволожуючі, і замикають вологу в шкірі компоненти, плюс масла. З ними важливо дотримуватися правила: масло потрібно наносити тільки на вологу шкіру, інакше воно буде сушити. Само по собі масло не зволожує, зате добре захоплює молекули вологи з інших засобів і простягає їх углиб.

захист

Влітку і на початку осені, поки ще сонячно, важливо пам'ятати про захист відкритих частин тіла від сонця. Наносите крем з SPF хоча б на кисті! Напевно ви бачили людей зрілого віку, руки яких повністю покриті пігментними плямами, - кисті майже завжди на виду, і мало хто серйозно ставиться до їх захисту від сонця. Пам'ятайте і про них теж.

Зволожуючий крем для рук з SPF25 Medik8

Читайте також: Chanel випустили колекцію макіяжу для чоловіків

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com