рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Будинок мрії як втілення вашої суті

Екологія життя. Дизайн інтер'єру: Що таке будинок мрії і в чому його відмінність від будинку з «пристойним ремонтом»? Будинок мрії відображає суть своїх господарів, є їх продовженням, підтримує їх, дає їм енергію. У ньому є душа і серце. Він живий!

Що таке будинок мрії і в чому його відмінність від будинку з «пристойним ремонтом»? Будинок мрії відображає суть своїх господарів, є їх продовженням, підтримує їх, дає їм енергію. У ньому є душа і серце. Він живий!

Мій рецепт створення будинку своєї мрії такий: спочатку створюємо основу, беремо свої бажання, натхнення і енергію, додаємо дихання простору, змішуємо з вашим неповторним стилем, приємною вам кольоровою гамою і прикрашаємо корисними і комфортними деталями. Ось і все ... Будинок мрії готовий!

Будинок мрії готовий

Перший інгредієнт найважливіший. Це ваші мрії, енергія і натхнення

Придумайте свій будинок самі! Жоден над-професійний дизайнер і архітектор не зможе зробити цього за вас. Проживіть то, що ви хочете почувати і відчувати в своєму будинку. Озвучте найсміливіші мрії та сподівання. Опитайте свого партнера, свою сім'ю - нехай вони представлять новий будинок і розкажуть про це в найдрібніших подробицях.

Візуалізують разом свій ідеальний день в своєму ідеальному будинку. Який настрій у вас, що вас оточує, що вам допомагає розслабитися, що любите саме ви, а ваші рідні? Запам'ятайте ці образи і проговорите вголос зі своєю сім'єю. Якщо ваші бачення суперечать один одному, знайдіть точки дотику і максимально сблізьте їх вже на цьому етапі, а не коли ремонт буде закінчено.

Подумайте, якими енергіями ви хочете заповнити свій будинок, і дайте їм колір. Коли ми з чоловіком мріяли про наш будинок, я зрозуміла, що хочу відчувати в ньому любов кольору фуксії і м'ятну свободу. Ще лавандова спокій. Я не знаю, як це працює, але ці сили оселилися в нашому будинку відразу ж.

Є ще одне чарівне засіб. Відчуйте себе дитиною і придумайте кілька елементів свого будинку, які можуть існувати тільки в казці. Я якось придумала спеціальний холодильник на кухні - відкриваєш двері, а там вихід на суничне поле. Як же я здивувалася, коли через кілька років ми з чоловіком розчистили нашу нову землю від підліска і побачили там лісову галявину з неймовірно смачною дикої суницею.

Від енергій і мрій переходите до конкретних прикладів. Тут важлива «насмотренность». Перейдіть інтер'єрні журнали, блоги та сайти з добірками різних красивих фотографій, відмовляйтеся від нав'язаних шаблонів, ловите настрій, зберігайте собі вподобані картинки в окрему папку або зробіть красивий колаж на ватмані. Нехай це буде вашою карткою бажань.

Другий головний інгредієнт - це простір

Візьміть свій на план будинку, якщо такого немає, замовте у професіоналів.

Чи є в ньому краса? Чи немає в вашому плані химерності, надмірностей?

Простір - визначальна і найважливіша складова будинку, основа основ. Простір саме по собі повинно служити людині, живити його енергією, давати йому сили. Коли в будинку скошені під гострий кут стіни, занадто багато якихось ліній і зигзагів, на підсвідомому рівні це вносить хаос в психіку людини і поступово погіршує його настрій, а значить, життя. І це не фен-шуй, це реальність. Максимально спрощуйте простір. Найправильніша форма-це квадрат і прямокутник.

Подивіться тепер на порожнечу між стінами.

Так само вона красива, в які форми вона вбирається? Чи є гармонія в поєднанні прорізів, вікон, стін? Чи зручно вам буде пересуватися? Чи не буде щось заважати погляду, руху енергії і повітря? Чи подобається вам ваш порожній будинок?

Подивіться архітектурні плани старих квартир і садиб. Ви побачите їх красу і простоту. Як це можна поєднувати з тим, що всередині?

Ще один важливий момент: зверніть увагу на простір за межами вашого будинку. Не треба намагатися зробити з однокімнатної квартири в панельному будинку Версаль або нью-йоркський лофт. Подивіться на вигляд з вікна, на природу навколо, на сам вигляд будинку.

Подивіться на вигляд з вікна, на природу навколо, на сам вигляд будинку

Інгредієнт номер три - ваш неповторний стиль

На питання «в якому стилі ваш будинок?» Відповісти правильно неможливо. Рококо, бароко або класицизм? Стиль залишимо музеям. Прованс, Тоскана, лофт, кантрі, Скандинавія - це не стиль, це стилізація. У неї заграватися теж ризиковано.

Найактуальніше на всі часи - це простота. Можна навіть дозовано вензелів додати, якщо дуже хочеться, і вони її не зіпсують, а тільки підкреслять. Чим простіше інтер'єр, тим легше його декорувати і змінювати в залежності від настрою, пори року та сьогохвилинних бажань.

Будьте сміливими. Проявіть себе, свої інтереси. Але не кричіть, скажіть пошепки. Насмотренность і почуття міри вам на допомогу.

Мрієте про тропіках в Підмосков'ї, тому що обожнюєте подорожі в теплі країни всією сім'єю? Зробіть! Але як? Делікатно. Обійдіть без фотошпалер із зображенням пальм, штучної гальки у ванній і якорів на плитці на балконі. Зшийте портьєри з однотонного шовку кольору моря на заході, нехай переливається і нагадує вам про тишу, постеліть простий дерев'яна підлога як в кафе на березі, поставте крісло-гойдалку. Просто натякніть.

Просто натякніть

Четвертий інгредієнт: приємна вашому оку колірна гамма

Вам і вашим близьким більше подобаються світлі відтінки або темні, яскраві або приглушені? Зараз продається величезна кількість книг з готовими схемами кольорів, можна скористатися й ними.

Однак, непогано було б проявити свою творчість. Візьміть улюблені репродукції картин старих майстрів, вже вицвілі, подивіться на них уважно, розкладіть їх на кольори (скільки в процентах використано теракоти, скільки чорного, скільки приглушеного небесно-блакитного?) - схема готова.

Зберіть ті відтінки, які вам сподобалися і складіть карту кольору. Щось вибивається із загальної гами? Викреслюйте. Купіть пробники і пофарбуйте маленький шматочок стіни. Подивіться, як грає колір при різному освітленні.

Слідкуйте за тим, щоб гармонія кольору була не тільки в одній кімнаті, а й в усьому домі відразу.

Слідкуйте за тим, щоб гармонія кольору була не тільки в одній кімнаті, а й в усьому домі відразу


Спеції та прикраси: все інше!

Все інше - це деталі: світло, матеріали, меблі, текстиль ... Це дуже важливо! Спеції можуть вбити блюдо, прикраси - його опошлили.

Продумайте світлові сценарії вашого будинку. Сніданок при природному світлі, яскраві лампи для уроків, підсвічування робочого столу на кухні, вечеря при свічках ... Подивіться, чи гарно падають тіні?

Подивіться, чи гарно падають тіні

Де зручніше розмістити розетки і вимикачі?

Зараз величезна кількість різних світильників, технічних, декоративних, функціональних. Маса пропозицій по організації «розумного будинку». Подумайте, що вам буде зручно, запишіть побажання всієї своєї родини і передайте справу професіоналам. (Обмовлюся, що, звичайно, технічні креслення і проекти всіх мереж необхідно планувати на етапі роботи з простором).

При виборі матеріалів також основний ваш критерій - простота, функціональність і натуральність. Краще заощадити на люстрах, ніж на обробці. Усмиріть свою тягу до різноманітності і об'єднайте простір всього будинку за рахунок матеріалів, зробіть, наприклад, у всіх кімнатах однаковий підлогу.

Додайте різні тактильні відчуття і контрасти: глянець і шорсткість, скло і бетон, оксамит і шовк, метал і дерево, шкіра і перламутр.

Коли будете підбирати меблі, відмовтеся від комплектів. Ви ж не одягаєтеся в комплекти однією модною фірми одного кольору кожен день! Залиште нашим предкам стінки і гарнітури.

Моя улюблена спеція - це текстиль. Тут можна і потрібно проявити фантазію і творчість. Поєднуйте сміливо різні тканини, орнаменти, геометрію і квіти, смужки і однотонні полотна, робіть різні подушки, покривала, з гудзиками, кантами. Поїдьте в текстильний шоурум на цілий день. Візьміть зразки і розкладіть на великому столі - вони самі будуть проситися в компанію один до одного!

Створення будинку своєї мрії - це довгий і захоплюючий процес, в який просто необхідно закохається і отримувати від нього задоволення. Відчуйте красу свого майбутнього житла, абстрагуйтеся від гонки і робочих моментів, а головне зрозумійте, як це важливо створити той самий простір, яке буде об'єднувати вашу сім'ю, втілювати в життя найсміливіші мрії, насичується вас і ваших гостей прекрасними енергіями, надихати і робити вас краще. Тільки уявіть, як це - кожен день, кожну мить жити в будинку своєї мрії!

Автор: Поліна Зарубьян, спеціально для econet.ru

PS І пам'ятайте, всього лише змінюючи свою свідомість - ми разом змінюємо світ! © econet

Дизайн інтер'єру: Що таке будинок мрії і в чому його відмінність від будинку з «пристойним ремонтом»?
Що таке будинок мрії і в чому його відмінність від будинку з «пристойним ремонтом»?
Який настрій у вас, що вас оточує, що вам допомагає розслабитися, що любите саме ви, а ваші рідні?
Чи є в ньому краса?
Чи немає в вашому плані химерності, надмірностей?
Так само вона красива, в які форми вона вбирається?
Чи є гармонія в поєднанні прорізів, вікон, стін?
Чи зручно вам буде пересуватися?
Чи не буде щось заважати погляду, руху енергії і повітря?
Чи подобається вам ваш порожній будинок?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com