рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Застосування реп'яхової олії

  1. Передмова про використання реп'яхової олії
  2. Що являє собою реп'яхову олію і з чого його виготовляють
  3. Області застосування реп'яхової олії
  4. Застосування реп'яхової олії для волосся
  5. Приготування маски для волосся з реп'яхової олії
  6. Підсумки і напуття про застосування реп'яхової олії
  7. Відео про реп'яховому олії:

Реп'яхову олію виробляють з лопуха великого.

Одним з найвідоміших засобів з бездоганною репутацією, яке допомагає доглядати за волоссям в домашніх умовах було, є, і залишається реп'яхову олію. Світ без Шкоди вирішив розібратися в тому, чи дійсно так корисно реп'яхову олію. Тому, про те, які проблеми за допомогою реп'яхової олії ви можете вирішити, як правильно використовувати такий засіб по догляду за волоссям - наша публікація.

Передмова про використання реп'яхової олії

Сучасна індустрія косметології пропонує величезний вибір різноманітних косметичних засобів, покликаних доглядати за нашою красою і волоссям. Як правило, вартість таких засобів - недешева, а що стосується ефекту - то, на жаль, не завжди він відповідає обіцяній рекламі. Розчарувавшись в таких засобах, модники і модниці згадують про бабусиних рецептах і засобах, які можна приготувати в домашніх умовах. Шкоди від їх використання вже точно не буде, в складі сумніватися не доводиться (самі готуємо, тому і знаємо, що до чого), а ось результат часом навіть перевершує всі наші найсміливіші очікування. До того ж, економія бюджету наявності і при цьому ви не економите на власну зовнішність.

Левова частка саморобних рецептів відноситься до категорії засобів по догляду за волоссям . Хтось використовує глину, хтось використовує мед або вважає за краще трав'яні настої, для кого-то більш ефективним здається засіб, приготоване з яєць, а хтось використовує реп'яхову олію. Про останню категорії «домашніх» умільців, які стежать за красою і здоров'ям свого волосся, ми сьогодні і поговоримо.
повернутися до змісту ↑

Що являє собою реп'яхову олію і з чого його виготовляють

Реп'яхову олію виробляють з масла, яке отримують з коріння рослини під назвою лопух великий. Завдяки назвою рослини в народі - «реп'ях» - кінцевий продукт і отримав свою назву.

Примітно, що такий засіб, як масло з лопуха великого, можна приготувати і в домашніх умовах, проте цей процес досить складний, і трудомісткий, тому, ви завжди можете відправитися в найближчу аптеку і придбати там готове засіб (вартість більше, ніж доступна). А, упаковки в 100 мілілітрів такого реп'яхової олії вам вистачить на досить довгий термін, головне, щоб у вас бажання вистачило ...
повернутися до змісту ↑

Області застосування реп'яхової олії

Що ж, готове реп'яхову олію ви придбали, тепер постає найголовніше питання - що з ним робити? Як його застосовувати? Перш ніж відповісти на ці питання, давайте все-таки розглянемо, що робить це реп'яхову олію таким унікальним, безцінним і потужним засобом. Відповідь проста - багатий хімічний склад, до якого входять мінеральні солі, вітаміни, протеїни, сеаріновая і пальмітинова кислоти, природний інулін, кілька видів дубильних речовин. Такий багатий склад робить цей засіб просто незамінним для наших волосся. Однак, і це ще не все. За допомогою реп'яхової олії ви можете не просто поліпшити зовнішній вигляд вашого волосся, але і повернути їм природну силу, фортеця, здоров'я і красу, а також забути про деякі захворювань, які до речі не стосуються волосся. Але, про все по порядку:

  • За допомогою реп'яхової олії ви можете доглядати за своєю шкірою. Застосовувати таке масло можна як в чистому вигляді, так і додавати до складу кремів і масок домашнього приготування. Реп'яхову олію буде просто незамінним для шкіри, яка схильна до появи вугрової висипки, до запалень і подразнень. А, ще ви можете використовувати його в якості профілактичного засобу, яка відстрочить появу зморшок.
  • За допомогою реп'яхової олії ви можете доглядати ... за нігтями. Якщо втирати таке масло в основу нігтьової пластини і повторювати цю процедуру щодня, стан ваших нігтів покращиться, ви зміцните свої тендітні й ламкі нігті, повернете їм їх природну еластичність, здоров'я і блиск.
  • Також, реп'яхову олію можна використовувати і для догляду за ... віями. Як показує практика, це масло не тільки зміцнює, а й стимулює ріст вій, роблячи їх густими, довгими і міцними. Для того, щоб добитися такого ефекту, вам необхідно змащувати вії хоча б раз в день. А, ефект не змусить себе чекати, і вже через один-два тижні помах ваших вій буде подібний до крил метелика.
  • Ще одна сфера застосування реп'яхової олії - основа для примочок і компресів для прискорення процесів регенерації шкіри і загоєння різних ран при таких шкірних захворюваннях, як екзема, дерматити, псоріаз ... Ви можете також використовувати реп'яхову олію в якості розтирання при радикуліті, для зняття м'язових болів, і для прискорення відновлювальних процесів після різних травм.

повернутися до змісту ↑

Застосування реп'яхової олії для волосся

Ну, і, звичайно ж, реп'яхову олію допомагає нам доглядати за волоссям. При регулярному застосуванні цього засобу ви назавжди забудете про такі проблеми, як випадання волосся , Лупа, втрата блиску і еластичності, пошкодження структури волосся (виникає після фарбування або хімічної завивки), роздратування шкіри голови, відчуття свербежу. Як правило, для того, щоб забути про всі ці проблеми, вам необхідно робити маски з реп'яхової олії (такі маски зміцнюють коріння і структуру волосся, покращують процеси кровообігу шкіри голови). Для того, щоб добитися належного і очікуваного результату, вам необхідно знати кілька секретів про те,
повернутися до змісту ↑

Приготування маски для волосся з реп'яхової олії

Реп'яхову олію зміцнює не тільки волосся, але і вії.

  1. Реп'яхову олію необхідно наносити на вологі (не обов'язково чисті) волосся.
  2. Втирати масло необхідно в корені волосся, потім волосся можна розчесати, щоб розподілити масло по всій довжині волосся.
  3. Для того, щоб така маска почала діяти, необхідно дотримуватися трьох умови - тепло, час і відсутність повітря. Для цього, надіньте на голову поліетиленову шапочку, обмотайте голову теплим рушником і засічіть на годиннику час - 3 години.
  4. Після вказаного часу промийте голову шампунем.
  5. Сушити волосся рекомендується природним шляхом, без використання фена.
  6. Для того, щоб добитися результату рекомендується таку процедуру повторювати не рідше двох разів на тиждень (мінімальний курс - 12 процедур).

Зовсім скоро ви і навколишні вас люди помітите, що ваше волосся стали іншими - живими, повними сил і здоров'я. Як вам цього вдалося домогтися? Знаєте тільки ви і маленька пляшечка реп'яхової олії на поличці у вашій ванній кімнаті.

Підсумки і напуття про застосування реп'яхової олії

І на останок! Якщо ви володарка світлого волосся - зверніть увагу на ступінь очищення такого масла. Масло темного кольору може забарвити ваше волосся на тон темніше, тому, якщо змінювати колір волосся не входить у ваші плани - вибирайте прозоре або злегка жовта реп'яхову олію.
Нехай ваші волосся буде гарне, а ви - здоровими!

Шевцова Ольга Світ без Шкоди

Відео про реп'яховому олії:

Сказати "Дякуємо":

Як його застосовувати?
Як вам цього вдалося домогтися?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com