рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вертикальна хімічна завивка: чи варто робити?

  1. Який склад краще використовувати?
  2. техніка виконання

Протягом багатьох століть вертикальна хімічна завивка славиться своєю красою і надає грайливість і справжню привабливість жінки

Протягом багатьох століть вертикальна хімічна завивка славиться своєю красою і надає грайливість і справжню привабливість жінки. Така хімія отримала свою назву через особливого методу накрутки локонів, який полягає в вертикальному розташуванні кучериків, що робить волосся спиралевидні. Її також називають спіральна і мокра хімія. Спеціальні спиці, папільйотки або бігуді виступають в даній процедурі як стайлери. В результаті локони (неважливо, довгі або середні) перетворюються в максимально жорсткі завитки, що формуються за допомогою спеціальних бігуді.

Який склад краще використовувати?

Вертикальна завивка волосся може виконуватися із застосуванням різних складів. З так званим мокрим ефектом хімія виглядає дуже добре. Цього ефекту можна домогтися, використовуючи засоби для укладання шевелюри. Для виконання мокрого ефекту відмінно підійде спрей-гель або просто гель для локонів. Вертикальна завивка підходить тільки тим жінкам, у яких довгі або середні волосся.
На піку популярності

Вертикальна хімічна завивка в 80-х роках була вкрай популярна. На сьогоднішній день хімія знову опинилася на піку популярності через те, що знову повернулася мода носити довге хвилясте волосся. Останнім часом хімія навіть визнана однією з найбільш затребуваних зачісок. Адже унікальна технологія її виконання робить волосся кучерявим по всій довжині, включаючи кінчики і коріння.

Крім цього, щадний хімічний склад дозволяє не пересушувати шевелюру, а навпаки захищатиме і живити її. Але якщо волосся до цього були пошкоджені фарбуванням, випадають або сильно січеться, краще провести цю процедуру після завершення курсу відновлення локонів. Він включає застосування як внутрішніх, так і зовнішніх коштів з оздоровлення шевелюри.

техніка виконання

На довге волосся хімія повинна виконуватися ретельніше, ніж на середні. Щоб накрутити локони, користуються такими ж коклюшками, як при звичайній хімії. Стиліст, що володіє спеціальною технологією, розподіляє тоненькі прядки, скручує і закріплює на безлічі коклюшек.

Різниця тільки в тому, що волосся, накручені на коклюшки, розташовують вертикально, а не горизонтально. Завдяки такому розташуванню можна накрутити прядку, почавши від коренів і завершивши кінчиками. В результаті маємо чіткі бездоганні завитки. Така хімія робить шевелюру більш виразною і розкішною.

Маючи довгі, не дуже тонкі локони, можна домогтися буйної гриви Маючи довгі, не дуже тонкі локони, можна домогтися буйної гриви. Даний тип завивки вимагає істотних витрат часу і дуже трудомісткий. Залежно від густоти і довжини шевелюри дана процедура займає 3-5 годин. Але, як то кажуть, гра варта свічок.

Хімія хороша тим, що делікатно впливає на структуру волосся завдяки щадящему складу. У салоні використовують натуральні компоненти, які є біологічно активними. Після того, як хімія зроблена, не забувайте, що як середні, так і довгі локони вимагають особливої ​​укладання, особливо якщо вони в'ються від природи. Щоб домогтися спадаючої шевелюри, на останньому етапі, як правило, сушать кучері природним чином за допомогою стайлінгу або ж користуються дифузором.

У наш час не менш популярний ще один вид завивки - американська хімічна завивка, яка вважається найбільш щадить. Її головна відмінність від вертикальної - спеціально розроблені фірмою Olivia Garden бігуді складної конструкції. До речі, і називається ця завивка американської, так як ці бігуді придумали саме в Америці.

Сподіваємося, наша стаття була корисною для вас. Всього доброго і будьте завжди чарівні!

Додати коментар

Який склад краще використовувати?
Який склад краще використовувати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com