рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Укладання волосся в домашніх умовах

Укладання волосся в домашніх умовах - це щоденне захід, що проводиться з волоссям . Природно, чим вона простіше, тим безпечніше для волосся. Адже створення зачіски, що вимагає великої кількості засобів для укладки і впливу термоприладами, негативно позначається на волоссі. Вони стоншуються, втрачають блиск. Навряд чи вийде відростити довгі і доглянуте волосся , Зловживаючи феном або праскою для волосся. Укладання волосся в домашніх умовах - це щоденне   захід, що проводиться з волоссям

Однак, незважаючи на це, укладка волосся все ж потрібна. Тому в цьому розділі я постараюся розповісти про найбільш безпечні способи привести волосся в належний вигляд. Хороший вихід з ситуації це, наприклад, створення зачіски на основі коси . З одного боку це модно, красиво і охайно, а з іншого дозволяє зберегти волосся здоровими і доглянутими. Адже заплетене в коси їх не терплять вітер, вони довше залишаються чистими.

До речі, сьогодні коси настільки популярні, що можуть використовуватися для створення абсолютно будь-якого способу від спортивного до вечірнього. Подібна універсальність робить послугу плетіння косичок все більш популярною в салонах краси. Але навіщо платити за це гроші, якщо можна навчитися плести коси самостійно собі, подрузі, доньці, сестрі і т.д.

Інший спосіб укласти волосся вдома красиво і з мінімальною шкодою для волосся - це скористатися старим бабусиним рецептом - завивкою за допомогою стрічок і клаптів тканини . Цей варіант не настільки «гламур» і вишуканий, як укладання в салоні. Зате дозволяє експериментувати з образом, не виходячи з дому, і робити це без найменших витрат.

Ну і, нарешті, в деяких життєвих ситуаціях укладання волосся - це вже не розкіш, а нагальна потреба. Наприклад, якщо ви збираєтеся в спортзал, басейн, на природу або хочете зайнятися домашнім прибиранням. Дівчатам з шикарними довгим волоссям як повітря потрібна зручна укладка волосся. Для цього добре підійдуть всілякі хвостики, пучки, шишки і «черепашки».

Крім цих зручних і відносно безпечних способів укладання волосся дуже хочеться розповісти про різні незвичайні і стильних зачісках, які були модні в різні часи і знову стали актуальними в двохтисячному - століття змішання різних стилів і напрямків, коли мода демократична, як колись. Зачіски 20х, 80х років, 50х (стиль пін-ап), глем-рок і багато інших образів гідно доповнять ваш незвичайний вінтажний стиль в одязі.

Про всі ці способи укладання волосся в домашніх умовах читайте в цьому розділі сайту!

Інтернет-магазин Улюблена здійснює доставку по всій Україні. У асортименту магазину не тільки привабливе сексуальну білизну , Але і карнавальні костюми, ефектна взуття, домашній одяг, купальники і багато іншого. Побалуйте себе і свого коханого!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com