рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сонце в тюбику: як наносити і змивати автозагар

  1. Метод роботи автозасмаги
  2. Краси без жертв - чи можливо?
  3. частота використання
  4. Як наносити автозагар?
  5. NB! Якщо ви завдасте лосьйон на зневоднені частини тіла, то ймовірність того, що засмага буде виглядати...
  6. Як змити автозагар?

13/05/2016 13/05/2016   Сонце, море, пляж - звучить чудово, на практиці - ще краще


Сонце, море, пляж - звучить чудово, на практиці - ще краще. Як бути офісним працівникам і студентам, посилено готуються до сесії, у яких навряд чи знайдеться час для того, щоб скупатися в сонячних променях? Набути бронзований колір шкіри допоможуть солярій, процедура моментального засмаги Sun Spray і автозагар. Саме про можливості останнього і піде наша сьогоднішня розмова!
Виробники косметики зробили неможливе і помістили сонце в спеціальний крем або спрей, завдавши який ви отримаєте золотистий загар, який не зажадає великих витрат!

Метод роботи автозасмаги

Дія автозасмаги засноване на фарбуванні рогового шару клітин шкіри. Після нанесення тонуючого крему або спрея шкіра поступово почне темніти, ефект збільшується через пару годин. Тривалість штучного «засмаги з тюбика» складе від 3 до 7 днів, після чого верхні клітини шкіри злущуються, а тіло придбає свій первісний тон.

Краси без жертв - чи можливо?

Коли автозагар увійшов на ринок індустрії краси, головним гаслом виробників стало твердження про безпеку продукту, на відміну від інших відомих способів отримання засмаги. Одні відразу ж кинулися за найдешевшими продуктами (навіщо переплачувати, якщо все кругом твердять про безпеку?), Інші стали консультуватися з фахівцями і вивчати склади. Це призвело до того, що думки споживачів розділилися: кого-то обсипало висипаннями, хтось став плямистим тигром, хтось отримав морквяний відтінок, ну а комусь т пощастило придбати рівний і красивий відтінок шкіри.
При покупці автозасмаги не ведіться на привабливу ціну і великі знижки. Дерматологи не рекомендують використовувати дешеві кошти маловідомих фірм, тому як дешеву сировину в складі може викликати алергічні реакції.

Зверніть увагу, що на даний момент існує безліч засобів для автозасмаги, які не тільки подарують шкірі бажаних відтінок, але і позаботяться про неї - зволожать, наситять, а в деяких випадках навіть захистять від ультрафіолетового випромінювання. Медичні дослідження щодо шкоди автозасмаги показали, що кошти для автозагара не можуть завдати шкоди людині. Найсерйозніше, що може трапитися - легке зневоднення шкіри, яке легко усувається за допомогою косметичних масел або молочка.

Найсерйозніше, що може трапитися - легке зневоднення шкіри, яке легко усувається за допомогою косметичних масел або молочка

частота використання

Як і будь-який синтетичний засіб, автозагар є нерідний середовище для шкіри, тому постійне його використання небажано. Не використовуйте засоби для отримання штучного загару частіше 2-3 разів на тиждень.

Не слід наносити на чутливу шкіру засіб, зміст барвника в якому становить більше 5%. Це обумовлено тим, що занадто концентровані засоби сильніше сушить шкіру.

Це обумовлено тим, що занадто концентровані засоби сильніше сушить шкіру

Як наносити автозагар?

На упаковці таких засобів завжди є інструкція, але варто враховувати, що перед нанесенням автозасмаги вам буде потрібно підготувати шкіру.
За кілька днів до процедури, подбайте про інтенсивний зволоженні шкіри (особливу увагу варто приділити шкірі ніг і рук). Пам'ятайте, що більш ефективне зволоження можна отримати одразу після відвідування душу. На лікті і коліна наносите жирний крем на протязі трьох днів.

NB! Якщо ви завдасте лосьйон на зневоднені частини тіла, то ймовірність того, що засмага буде виглядати неприродно, значно зростає.

Перед початком використання автозасмаги обробіть шкіру скрабом - цей етап підготовки необхідний для стійкості автозасмаги. Для ідеального накладення тонуючого кошти рекомендується зробити і епіляцію.
І найголовніше - під час нанесення автозасмаги перевірте засіб на алергічні реакції. Особливо це стосується тих засобів для автозасмаги, якими ви користуєтеся вперше.

Як змити автозагар?

Для початку гарненько распарьте шкіру, після чого потріть тіло жорсткою мочалкою. Використовуйте пілінг або скраб (прекрасним і натуральним помічником стане скраб з меленої кави, який можна додати в гель для душу).

А ось змити засмагу з особи можна за допомогою глиняної маски. Глиняні маски славляться не тільки своїми цілющими властивостями, але і здатністю освітлити шкіру і вирівняти її відтінок.

Глиняні маски славляться не тільки своїми цілющими властивостями, але і здатністю освітлити шкіру і вирівняти її відтінок

Матеріал підготувала редакція порталу краси Intensa.Pro

Як змити автозагар?
Як бути офісним працівникам і студентам, посилено готуються до сесії, у яких навряд чи знайдеться час для того, щоб скупатися в сонячних променях?
Краси без жертв - чи можливо?
Навіщо переплачувати, якщо все кругом твердять про безпеку?
Як наносити автозагар?
Як змити автозагар?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com