рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Солнцезаменітелі


Відсутність сонця і зменшення світлового дня взимку валить багатьох в зневіру і апатію. "Що може бути актуальніше взимку і зможе додати більше оптимізму, ніж гарну засмагу?" - подумали ми і вирішили разом з Вами розглянути способи його отримання в умовах, зовсім не наближених до тропічним.

Отже, солярій. У ролі сонячних променів тут виступають спеціальні лампи. Такий загар набагато м'якше, ніж отриманий на сонці.

Солярії розрізняють за типом моделі: вертикальні, горизонтальні і солярії-крісла; і по типу лампи: високого і низького тиску.

Вважається, що самий рівномірну засмагу виходить у вертикальному солярії. До того ж в ньому загоряють стоячи, тому шкіра не стикається з установкою, а, значить, вище гігієнічність. У горизонтальному ж загоряють лежачи. Крісло-солярій дозволяє покрити засмагою тільки окремі ділянки шкіри: на обличчі і руках, в області декольте.

Увага! Beauty-Fitness.ru попереджає: у вертикальному солярії дуже потужні лампи, тому не варто затягувати сеанс довше, ніж на 10 хвилин!

В ультрафіолетовому випромінюванні солярію отсутствую промені спектру С, які надають найбільш агресивна дія при засмагу на сонці. До того ж промені А і В, завдяки яким з'являється загар, в солярії подаються дуже дозовано. Однак деякі запобіжні заходи все ж не зашкодять. При засмагу під штучним сонцем потрібно використовувати засоби для засмаги, спеціально призначені для використання в солярії.

Увага! Beauty-Fitness.ru попереджає: неважливо, отриманий загар під штучним сонцем або натуральним, він може спричинити втрату вологи шкірою, зниження її еластичності, потовщення і передчасне старіння. Для захисту шкіри під час засмаги в солярії не допоможуть креми і лосьйони, призначені для захисту від "справжнього" сонця!

Варто врахувати, що засмагати можна під малопотужними лампами в 30 Ватт - до 30 хвилин, при потужності в 180 Ватт - не більше 15 хвилин. Ряд соляріїв дозволяють програмувати сеанс в залежності від типу шкіри клієнта.

Увага! Beauty-Fitness.ru попереджає: при виборі салону обов'язково зверніть увагу на виконання санітарно-гігієнічних норм: частоту проведення дезинфекцій і технічної перевірки апаратури. Запитайте документи, в яких вказана потужність ламп і термін їх експлуатації. Він не повинен бути більше 500-600 годин!

Наш вибір - автозагар. Основним їх відмінністю від ультрафіолетових променів є те, що вони не роблять шкідливого впливу на шкіру. Мало того, вони навіть містять зволожуючі і пом'якшуючі інгредієнти. Людям зі світлою або чутливою шкірою дерматологи навіть рекомендують застосовувати такі засоби, замінюючи ними перебування на відкритому сонці.

Принцип дії автозагаром полягає в тому, що входить в них речовина DHA спонукає шкіру виробляти меланін, завдяки якому вона темніє. При цьому концентрація DHA зазвичай не вище 3-4%. Найчастіше до складу автобронзати включають вітамін А, який покращує колір шкіри. Залежно від продукту, реакція на препарат відбувається протягом 1-3 годин. При цьому забарвлюються лише верхні шари шкіри, тому після відлущування рогових клітин засмага сходить. Відбувається це через кілька днів.

Увага! Beauty-Fitness.ru попереджає: штучний загар не захищає від ультрафіолету і після застосування автозагара збільшувати час перебування на сонці не можна!

Автобронзати всього лише надають шкірі необхідний відтінок, так що засмагою це можна назвати досить умовно. Тому при тривалому перебуванні на море варто обов'язково застосовувати сонцезахисні засоби, підібрані відповідно до типу шкіри. Незважаючи на те, що сучасні автобронзати містять SPF-фактор, концентрація його невелика.

Купуючи засіб для автозасмаги, варто звернути увагу на спреї. Вони більш економно і рівномірно наносяться і не бруднять руки при використанні.

Увага! Beauty-Fitness.ru попереджає: не варто наносити автозагар на обличчя, якщо він призначений для тіла. Особливо, якщо Ви - володар чутливої шкіри.

Перед початком процедури нанесення автозагара потрібно обов'язково прийняти душ, використовуючи скраб або мочалку. Засмага вийде тим рівномірніше, чим краще буде очищена шкіра. Протягом приблизно години після душу шкіра повинна охолонути і просохнути. Наносити автозагар потрібно масажними рухами рівномірним шаром. Навіть якщо Ви використовуєте спрей, його все одно потрібно розподілити руками по тілу. Брови і губи перед нанесенням кошти потрібно захистити від фарбування, завдавши жирний крем. Руки під час нанесення варто мити якомога частіше, інакше вони можуть змінити колір в стійкий яскраво-оранжевий колір.

Увага! Beauty-Fitness.ru попереджає: не наносите автозагар відразу після душу! Розширені пори вбирають більше кошти, і шкіра буде покрита чорними "веснянкувату" плямами. Лікті і коліна обробляйте акуратно, так як зазвичай вони темніші в порівнянні з рештою шкірою.

Де в Москві є солярій?

Beauty-Fitness.ru


Quot;Що може бути актуальніше взимку і зможе додати більше оптимізму, ніж гарну засмагу?
Де в Москві є солярій?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com