рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

нарощувати вії

  1. Що таке нарощування вій
  2. Які бувають вії
  3. Які види нарощування сьогодні більш популярні
  4. Відео про те, як нарощують вії:
  5. Як доглядати за нарощеними віями
  6. Протипоказання до нарощування вій
  7. Підсумки на користь нарощених вій
  8. Чому все-таки не варто нарощувати вії

Нарощувати чи вії?

Помах вій - і ... все чоловіки у ваших ніг. Хіба не про це мріє кожна жінка ?! Однак, не завжди наш помах вій приносить такий довгоочікуваний результат, частіше - наші старання просто ніхто не помічає.

Ні, звичайно ж, можна накласти кілограми туші, що подовжує на вії або використовувати кошти, які збільшують обсяг вій, проте, якщо робити таку процедуру щоранку - на це буде йти не тільки півгодини, як мінімум, нашого особистого часу, і тонни косметики, але і з часом наші натуральні вії, незважаючи на те, що всі ці туші є розрекламованими засобами, які, нібито не шкодять їхньому здоров'ю, просто ... повипадають.

Ось тоді вже точно не доведеться їх фарбувати, тому, що фарбувати буде просто нічого ...

Хоча, можна піти альтернативним шляхом і подумати про нарощування вій - нова косметологічна процедура, яку пропонують практично всі салони краси. Ефект обіцяє бути дійсно дивним, а кількість шанувальників у ваших ніг, збільшиться, як мінімуму, раз в десять.

Світ без Шкоди вирішив провести своє власне розслідування і дати свою відповідь на питання - чи варто нарощувати вії. Чи готові? Тоді вперед, в кулуари косметологічних таємниць ...

Що таке нарощування вій

Що таке нарощування вій

Сама назва цієї косметологічної процедури, начебто, як говорить сама за себе. Вам щось наростять. Тільки, як і що? Сама процедура дуже нагадує не нарощування, а ... приклеювання вій. Іншими словами, беруться пучки штучних вій, або кожна така вія окремо, кінчик такої вії вмочається в спеціальний клей на основі смоли, і все це клеїться до основи ваших рідних вій. Самі ж вії виконуються з норки, шовку або з штучних матеріалів (правда, не дивлячись на те, що такий матеріал дешевше - вони дуже часто викликають алергію ).
повернутися до змісту ↑

Які бувають вії

Які бувають вії

Крім того, що в залежності від матеріалу з якого виготовляють такі вії, залежить їх якість. Такі штучні вії бувають також і різної довжини - 5 міліметрів, 8 міліметрів і цілих 10 міліметрів.

Для «повсякденного використання» рекомендується використовувати середню довжину - 8 міліметрів, а ось для урочистих випадків можна і зазіхнути на 10 міліметрів, правда, якщо ви не боїтеся, що будете походити з такими «віялами» на оленяти Бембі або на радянську ляльку з її довгими віями.

Мінімальна довжина існує скоріше для тих, хто начебто і зважився на такий подвиг, як нарощування вій, але в останній момент засумнівався ....

Ще один цікавий факт - вії можна кліть як безбарвним клеєм, так і чорним - в цьому випадку буде створюватися ефект підводки очей, і ви заощадите свій час і свою косметику ще й на цьому.

повернутися до змісту ↑

Які види нарощування сьогодні більш популярні

Справжній майстер своєї справи (тобто - нарощування вій) може прочитати вам цілу лекцію на тему, які види нарощування вій бувають. Однак, найчастіше наш народ, та й самі майстри практикують 3 види нарощування вій:

  1. Об'ємний вид наращіванія- результат виглядає під натуральний, правда, вії значно збільшуються в своєму обсязі, що дуже радує тих, хто розраховує на широкий помах вій. Правда, для майстра така процедура досить копітка заняття - це треба до кожної вії приклеїти її сурогат.
  2. Дворядний об'ємний вид нарощування - практикується тоді, коли своїх вій вже практично не залишилося. В цьому випадку майстру доведеться дійсно постаратися, щоб з нічого - створити щось (приклеїти до того, що залишилося від ваших вій, не по одній вій, а по дві).
  3. Неповний вид нарощування - в цьому випадку майстер обробляє кожну вію, а діє вибірково на своє і ваш розсуд, нарощуючи вії там, де їх немає. Правда, в цьому випадку рекомендується потім ще додатково пофарбувати вії в чорний колір для того, щоб не було контрасту між вставленими нарощеними віями і вашими рідними.
Відео про те, як нарощують вії:


повернутися до змісту ↑

Як доглядати за нарощеними віями

Оскільки нарощені вії - не ваші рідні, цілком зрозуміло, що доглядати за ними необхідно якось по-особливому. І, зараз ми вам розповімо про те, як це правильно робити, щоб в першу ж добу після даної процедури не втратити своїх штучних вій укупі з тим, чим вас обдарувала природа.

  • У першу добу, після проведення даної процедури, не можна мити очі, і варто відмовитися від парових процедур - таких, як відвідування сауни , Інгаляція від застуди, чистка обличчя ...
  • Якщо ви хочете наростити вії, а потім поїхати на море - вибирайте щось одне - або вії або море. Зайве вплив вологи вашим приклеєним віям життя не продовжить.
  • Не можна терти такі вії руками або дуже старатися, витираючи обличчя рушником.
  • побережіть свої сльози для більш підходящого моменту - вони теж не продовжать життя вашим віям.
  • Фарбувати такі нарощені вії не рекомендується. Не можна використовувати водостійкі туші на масляній основі, змащувати вії маслом (треба було це раніше робити), завивати їх або намагатися зняти самостійно.
  • Уникайте жирні склади кремів, які ви плануєте наносити на повіки і область навколо них.
  • Будьте обережні під час сну - спати на животі , Сховавши такою красою в подушку - не варто, інакше, вже через тиждень буде складно сказати, нарощували ви вії, чи ні ...

повернутися до змісту ↑

Протипоказання до нарощування вій

Так нарощують вії

Виявляються, існують і такі. так,

якщо ви часто страждаєте запальними очними захворюваннями, у вас гіперчутливість до складу клею, яким клеять такі вії, або алергія на матеріал, з якого вони зроблені, жирна шкіра на повіках або ви носите контактні лінзи - від даної косметичної процедури рекомендується все-таки відмовитися, щоб не втратити те, що вам подарувала природа - здоров'я і ваші рідні, хай не довгі і не густі, але ваші вії.

Підсумки на користь нарощених вій

Ви, звичайно ж, економите час на нанесення і зняття туші, кількість ваших шанувальників збільшується в кілька разів, як втім і змінюється форма ваших очей - за допомогою нарощених вій ви легко можете скорегувати їх форму, і ви ходите задоволена і впевнена у власній привабливості найближчі 20-30 днів - довше нарощені вії не живуть.

Чому все-таки не варто нарощувати вії

По-перше, задоволення це все-таки не з дешевих, зрозуміло, що краса вимагає жертв, але не в розмірі половини вашої місячної зарплати, по-друге вам необхідно буде дуже дбайливо ставитися до таких віям (дивіться розділ Як доглядати за нарощеними віями), і від багатьох своїх звичок відмовитися (плакати, дивитися мелодрами, спати на животі, відвідувати сауну).

До того ж, завжди існує ризик можливого дискомфорту, виникнення алергічних реакцій, та й вашим рідним віям така процедура здоров'я не додає.

Дуже багато красунь після того, як зняли свої нарощені шикарні вії, приходять в справжній жах від того, що залишилося від їх натуральних вій.

Тому, милі дами - вирішуйте самі, чи варто такий шикарний помах вій вашого здоров'я і вашої натуральної краси?

Шевцова Ольга, Мир без Шкоди

Сказати "Дякуємо":

Хіба не про це мріє кожна жінка ?
Чи готові?
Тільки, як і що?
Тому, милі дами - вирішуйте самі, чи варто такий шикарний помах вій вашого здоров'я і вашої натуральної краси?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com