рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Нарощені нігті з блискітками: ідеї дизайнів

  1. Види нарощених нігтів
  2. Блискітки в дизайні нігтів
  3. Техніка нанесення блискіток на нігті
  4. Способи нанесення блискіток
  5. Ідеї ​​дизайнів з блискітками

Фразу «блискуче виглядаєш» можна сприймати буквально. Блискітки додають образу жіночності та урочистості. І присутні вони можуть не тільки на одязі і макіяжі , Але і в манікюрі.

Види нарощених нігтів

Фразу «блискуче виглядаєш» можна сприймати буквально

Існують дві техніки нарощування нігтів

За технікою нарощування можна розділити на два способи.

  • Форми. Спеціальний сталевий або пластиковий трафарет прикладають до нігтя, а пізніше заливають складом для нігтів. Коли він трохи висохне, форма знімається, а нігтя надають потрібний вид.
  • Тіпси. Це готові нігті, частіше виготовляються з пластика. Їх прикріплюють до нігтьової пластини, підбирають бажану форму і зверху наносять склад для нарощування.

Для того щоб наростити нігті використовують такі матеріали:

  • Гель. Хоча це порівняно новий склад в хімічній промисловості, він уже набув популярності. Пояснюється це тим, що за своїми якостями мало чим відрізняється від справжніх нігтів. Якісний матеріал дає гладку поверхню і блиск, і дозволяє вашим власним нігтям дихати. Шкода він приносить мінімальний і може триматися до місяця. Але на жаль, гелеве нарощування недешеве задоволення, довго сохне, а самостійно знімати його не можна.
  • Акрил. Він являє собою рідину з порошком. Його слід наносити не відразу ж, так як висихає він миттєво. Форма нігтям підганяється вже потім. Це один з найміцніших матеріалів. Його можна пофарбувати в будь-який відтінок і прикрасити декоративними елементами. Але він специфічно пахне, негативно позначається на нігтях. До того ж відтінок з часом змінюється.
  • Тканина. Для цього виду нарощування застосовується шовк. Він має форму кульок, які склеюють між собою за допомогою спеціального клею. Тканина майже не приносить шкоди нігтям, але її дуже легко зламати.
  • Біо-гель. Він схожий з гелем, та й техніки нанесення у них майже однакові. Але він здатний доглядати за нігтями, зміцнювати їх. Але коштує дуже дорого, до того ж процес довгий і клопіткий.
  • Смола. Це спосіб теж трудомісткий, але майже нешкідливий. До того ж з ним нігті схожі на натуральні. Але при порушенні техніки нанесення можна завдати непоправної шкоди.

Який вид нарощування вибрати, вирішувати вам. Найпопулярнішими матеріалами є гель і акрил.

Блискітки в дизайні нігтів

Ви можете за бажанням придбати лак з блискітками або сухе напилення в окремих флаконах або, як його ще називають, гліттер.

Серед різновидів блискіток можна виділити:

  • Великі блискітки різноманітної форми (навіть з голографічними візерунками). Вони можуть бути круглі, квадратні, у вигляді метеликів, сердечок, зірочок, знаків зодіаку, півмісяців, п'яти- і шестикутних форм.
  • Різнобарвний пісок
  • "Зоряний пил

Блискітки мають різноманітну колірну гамму

Колірна гамма блискіток теж різноманітна. Вони можуть бути однотонними або поєднувати в собі кілька переливаються відтінків.

За способом нанесення сяючий декор для нігтів теж можна розділити на кілька видів. Одні можна закріпить на нігтях спеціальним клеєм. Інші ж представляють собою лаки або гелі з блискітками. Треті наносяться за допомогою розпилювача. Наприклад, «золотий» пісок.

Для того щоб красиво і акуратно нанести блискітки на нігті, потрібні спеціальні інструменти. В першу чергу потрібно обзавестися пензликами різних розмірів. Широкими можна зробити грунтовку нігтя, а тонкими - намалювати на них візерунки.

Великі блискітки можна закріпити за допомогою звичайних пінцетів або щипчиків, що мають гострі краї. Але для того щоб вони трималися довше, потрібно зверху нанести фіксуючий лак.

Пензлика повинні бути сухими, так легше зафіксувати блискітки. Якщо потрібно нанести їх тільки на окремі ділянки, потрібно інструмент вмочити в клей і відразу ж закріпити декор.

Після використання інструменти потрібно обов'язково обробляти спиртом або рідиною для зняття лаку.
У торгових точках можна знайти велику різноманітність блискіток для нігтів різної форми і квітів. Вибір за вами.

Про блискітках в дизайні нігтів ви дізнаєтеся із запропонованого відео.

Техніка нанесення блискіток на нігті

Перед тим, як нанести блискітки, потрібно підготувати нігті:

  • Побалуйте їх ваннами.
  • Видаліть кутикулу.
  • Надайте нігтям потрібну форму.
  • Нанесіть на них основу. На сухій поверхні блискітки триматися не будуть.

Блискітки наносяться різними способами

Способи нанесення блискіток

  • Найлегший метод - придбати лак з блискітками і нафарбувати їм нігті, як зазвичай. Якщо такого під рукою немає, можна у флакон зі звичайним покриттям висипати сяючі частинки.
  • Для того щоб нанести сухі блискітки потрібна пензлик. Для цього потрібно пофарбувати нігті лаком (можна прозорим). І, поки він не висох, струснути з допоміжного інструменту золоте покриття. Намагайтеся не зачіпати щіточкою лак. Просто тримайте її над нігтем і постукивайте по ній. Закріпіть результат прозорою основою.
  • Це спосіб вимагає акуратності і наявності фантазії. Як завжди нанесіть лак-основу (прозорий або кольоровий). Дайте йому висохнути. Зубочистку обмокніте в клей (можна в безбарвний лак) і нанесіть у вигляді заздалегідь придуманого малюнка або візерунка. Необов'язково придумувати щось складне. Це може бути півколо, пряма або хвиляста лінія по діагоналі або ж просто зафарбуйте кінчик нігтя. Потім візьміть блискітки пензликом і струсіть на поверхню. Почекайте трохи і просто видаліть сяючі частинки з ділянок, де немає клею.
  • Ще один простий метод. Намалюйте нігті лаком і, поки він не висох, занурте кінчики (можна повністю) в баночку з блискітками. Зайві струсіть. Закріпіть результат безбарвної основою.
  • Великі блискітки потрібно наносити за допомогою зубочистки, голки, шпильки або шпильки. Як завжди спочатку нанесіть лак. Умочіть допоміжний інструмент в воду, підхопите їм блискітки і укладайте по задуманому малюнку. Після висихання зафіксуйте прозорим лаком.

Існує багато технік нанесення блискіток. Можна навіть поєднувати кілька кольорів. Все залежить від фантазії і практики.

Ідеї ​​дизайнів з блискітками

Нарощені нігті з блискітками виглядають ефектно і красиво.

Нарощені нігті з блискітками виглядають ефектно і красиво

Дизайн з блискітками буває найрізноманітніший

Ми розповімо вам про декілька видів дизайну з подібним декором.

  • У ритмі диско. Нам знадобляться блискітки круглої форми різного розміру. Зверніть увагу на те, що лак і декоративні елементи повинні бути одного відтінку. Нанесіть на нігті шар основного лаку (дайте висохнути), потім - прозорого. Покрийте всю поверхню блискітками, сяючою пилом або піском. Вибирайте для цього будь-який метод. Для надійності можете нанести ще один шар безбарвної основи.
  • Сяючий френч. За назвою зрозуміло, що це один з варіацій французького манікюру. Як завжди пофарбуйте нігті лаком. Прозорий лак нанесіть строго по контуру зростання пластини і відразу ж струсіть туди блискітки. Існує ще один спосіб. Покрийте прозорим лаком всю поверхню нігтя. За допомогою пензлика нанесіть блискітки так, щоб на кінчиках їх було багато, а біля основи практично сходили нанівець.
  • Чарівна веселка. Візьміть кілька кольорів блискучого пилу. Поверхня нігтьової пластини візуально розділіть на невеликі горизонтальні смужки. Нижню покрийте безбарвним лаком, і відразу ж на неї нанесіть перший відтінок. Виконайте те ж саме з другою, і так до кінця.
  • Казкова метелик. Нанесіть на кінчики нігтів основу. На середньому пальці намалюйте праве крило метелика. Робити це потрібно тонким пензликом, використовуючи кілька квітів блискучого гелю. Висушіть візерунок під ультрафіолетовою лампою. На це піде приблизно півхвилини. Ліве крило намалюйте симетрично на безіменному пальці. Воно повинно бути таким же, що і праве. Також висушіть. Покрийте все нігті прозорим лаком. І підставте під УФ-лампу на хвилини дві.

Придумуйте нові дизайни і ваш блиск не залишиться непоміченим.

У перший час з блискітками буває складно впоратися. Головне, не поспішати і набити руку. І незабаром ви зможете створювати на нігтях сяючі шедеври.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com