рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кольорові контактні лінзи: небезпечні вони?

  1. Які бувають види кольорових контактних лінз?
  2. Чи шкідливі кольорові лінзи?

Кольорові лінзи сьогодні - не просто тренд. Це прекрасна можливість коригувати зір, змінивши свою зовнішність. Крім того, офтальмологи рекомендують використовувати цей вид виробів тим, хто має будь-які дефекти очей в області рогівки і бажає ефективно їх приховати. Але чи настільки безпечні пофарбовані лінзи? Чи приносять кольорові лінзи шкоду або це чергове збіговисько міфів? Детальніше про це читайте далі.

Детальніше про це читайте далі

Які бувають види кольорових контактних лінз?

Лінзи в кольорі можуть бути з діоптріями і без, коригувати зір і немає, відповідно. Вироби, що коректують гостроту, бувають кольорові і відтінків. Декоративні лінзи без діоптрій бувають карнавальними і так же відтінків і кольоровими. Що являє собою ці види виробів?

  • - Засоби відтінків КЛ мають легке напилення пігменту. Вони не здатні перекрити колір очей, кардинально його змінивши. Тобто, з їх допомогою карі очі не будуть блакитними - темний колір буде чітко видно. Замість цього такий вид виробів здатний вигідно підкреслити природний колір рогівки, зробивши з блакитних вічко небесно-блакитні, а з зеленого смарагдові. До того ж, такі кошти в залежності від виробника мають різні схеми нанесення пігменту, які виглядають своєрідними малюнками. Це надає очках нікого шарму, роблячи їх особливими;
  • - Кольорові засоби корекції, на відміну від відтінків, допоможуть кардинально змінити колір своїх очей. Так власниці синіх очей можуть стати кароокими красунями і навпаки. Подібні вироби частіше вибираються при бажанні експериментувати, а також надійно приховати дефекти на рогівці очей, викликані різними захворюваннями;
  • - Декоративні (карнавальні) КЛ - вибір тих, хто любить виділятися. Такі вироби найчастіше мають нестандартний і не природний забарвлення: червоний, жовтий, помаранчевий, фіолетовий і т.д. Також існують моделі з різними малюнками. Наприклад, у вигляді футбольного м'яча або мішені.

За вартістю вироби відрізняються в залежності від виробника, матеріалу і характеристик. ви можете дізнатись ціни Freshlook Dimensions , Порівнявши їх з іншої вподобаної моделлю.

Чи шкідливі кольорові лінзи?

У більшості користувачів виникає питання наскільки шкідливі лінзи, пофарбовані в колір. Побоювання логічні, так як фарба, нанесена на поверхню виробу, може викликати різні побічні дії. Насправді ж побоювання абсолютно не виправдані. І тому є дві причини:

  • - Пігмент завдано всередину контактної лінзи. Він запечатаний між тонкими шарами вироби і не стикається з оболонкою ока;
  • - Використовувані фарби абсолютно безпечні для здоров'я людини. Це доводять численні дослідження.

Звідси можна зробити висновок, що кольорові контактні вироби рівносильні безбарвним, тому абсолютно безпечні для людського ока.

Але тут варто зробити одну ремарку. Кольорові лінзи рекомендується носити не більше 6-8 годин на день. Карнавальні - до 5 годин на день. Через більшої товщини вироби обмежені в кислородопроницаемости. Тривале носіння, а, тим більше, залишення виробів на ніч на очах, може привести до негативних наслідків. Якщо ви плануєте користуватися не щоденними виробами, а засобами тривалого періоду носіння / заміни, за ними необхідно доглядати. Зокрема, за допомогою спеціального розчину зволожувати, очищати і дезінфікувати лінзи, як тільки вони були зняті з очей. Якщо дотримуватися правил по догляду за коштами, правильно їх підібрати і своєчасно міняти, кольорові контактні лінзи чудово впораються зі своїми завданнями, а ви отримаєте комфорт від їх використання.

Які бувають види кольорових контактних лінз?
Чи шкідливі кольорові лінзи?
Але чи настільки безпечні пофарбовані лінзи?
Чи приносять кольорові лінзи шкоду або це чергове збіговисько міфів?
Які бувають види кольорових контактних лінз?
Що являє собою ці види виробів?
Чи шкідливі кольорові лінзи?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com